Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų paplepėjimai 2

QUOTE(ZAIKA2 @ 2009 01 07, 17:50)

Neramina ir mane kai kas (priminsiu kad as mergina pasiėmiau deviniu menesiu dabar jei 20 menesiu) mergina nelbai nori buti glostoma, jai patinka kai as ja siekt paglostau siek tiek palaikau ant keliu bet tai tiktai trumpam laikui  .jei pabandau palaikyti ilgiau ant keliu ji pradeda isterikuoti ir nezinau ka daryti ir kaip teisingai elgtis. Nu visgi jau metai kaip metai pas mus ,bet ant keliu siek tiek sedeti pardejo rugpjuti o dabar pas ja kantrybes uztenka irgi labai trumpam . Pas mane ji labai guvi bet vistiek , na nezinau kartais norisi ja taip apsikabinti pasedeti su ja bet ji po keliolokas sekundziu bega .
Papildyta:
As su ja galeciau sedeti ir sedeti, galeciau dienu dienas ja glostyti ,  bet jai to nereikia.

Greiciausiai ji pas tave yra chyperaktyvuke ir nesedi tau ant keliu ne todel ,kad taves nepasiilgsta,bet kad aplinka ja domina daug labiau ir ji negali ramiai vienoje vietoje nusedeti.Jai tavo demesio visiskai pakanka,todel nemato reikiamybes sedineti ant keliu.Palauk biskuti,vaikas augs,atsiras daugiau supratimo,pamatysi kaip pati paknobstom pas tave atbegs pasimyluoti (pasiimti tavo energijos-pavampyrauti).Taip pat buvo su mano mazium biggrin.gif .
Atsakyti
Na pas mane mergina aktyvi bet nehiperaktyvi, gal but pas ja toks amzius ir pasaulio pazinimas svarbesnis nei pasimylavimai, nes kai as bunu uzsiemusi ilga laika , tai ji pati ateina pas mane pasimyluoti.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 01 07, 06:01)
ZAIKA, nugi pas tave labai jau faina ta panienka auga mirksiukas.gif . Tokio amžiaus vaikas retas labai jau ten dudasi glostomas, glaudžimas bučiuojamas- ji gi dabar tokio amžiaus- kad JI PATI ATRANDA PASAULĮ, dabar taip turi būti. Tai kad tu laikytum ir laikytum, tai tas yra aišku, bet va tie vaikai jau tokie. Pasižūrėk atidžiau ten skveruose, aikštelėse kur žaidžia vaikai panašaus amžiaus kaip tavo, negi nematai kaip jie neduoda rankų, kaip jie stumasi glaudžiami, kaip jie aikštijasi parduotuvėse. Džiaugiuosi, kad pas jus tikrai  viskas gerai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

teisingas pastebejimas,kad nelabai tokio amziaus vaikiukai pasedi...musiskei nei galva paglostysi,nei nugaryte,nei galvyte...tuoj supyksta!
sugalvojom paauginti plaukucius,tai kiek teko vargti kol prisileido supinti kasele...risti neiseina,islupa po keliu sekundziu.dabar supinu su kaspinu,tai ne visada isbunam iki vakaro...
kai pirma dukra auginau,tai prisimenu,kad net verkiau,kad nemoku buti mama.niekaip negalejau rasti "priejimo"...tik kai viena karta nuejau i darzeli ir aukletoja pasiskunde,kad nesusitvarko...parsivedziau namo,nuvilkau kailinukus ir paemusi dirziuka perjuosiau per kojas...nuo to laiko viskas kaip ir atsistojo i vietas.
be jokio pykcio,tai padariau pasakiau,kad cia todel,kad neklauso...buvo daugiau kaip trys metukai...siuo metu sie metodai "netinka"...
nezinau,esu gavus nuo tevuko kelis kartus,bet tikrai buvo uz ka...o mamyte megdavo rekauti,bet uz kai ka ir siandien galiu pasakyti,kad pykstu...
manau,kad sveikas ir judrus vaikas "bando"ribas kiek bus jam leista! blink.gif
Atsakyti
Nu žinokit mane jau nerimas ima, kad mano dukra tokia vis prilipus prie manęs, jei turėčiau tiek laiko tai glostyt galėčiau kokias dvi valandas, ir ne tik galvą, bet ir rankytes, nugarą, net veidukus paglostau, ir matau kai ji ,,tirpsta,, visa. Ir vis myluotis ir myluotis,nosytėm pasitrint, drugelio bučinukus daryt, apsikabinimai, arba tiesiog liesti mane, jau sakykim, kartais net pati ,,atstumiu,, nu sakau jau gana, šimtas bučinukų per dieną, net mašinoj kai važiuojam persisveria iš galo ir pakšt į žandą. Kai prisegu diržu tada jau bučiuot negali lotuliukas.gif Gal pas mus kas negerai? Bet ji taip brolį pamyluot ir tėtį mėgėja, aišku daugiausia tenka man. Nu brolis taip jau santūriau , bet ir tas būna ,,sutirpdytas,, -sako ji,, nu ką, sesės neapkabinsi, ot brolis,, ir tas apkabina.
Atsakyti
Dar mano Rimgailytė tokia, o jai jau 9 biggrin.gif Prieš miegą man bučkis, tetei bučkis, tada vėl man...Ir niekaip neapsisprendžia ties kuriuo užbaigt reikia, kad kito nenuskriaust lotuliukas.gif Manau temperamentas toks, aš pati tokia bučiuoklė, glostuoklė, man niekad negana artumo blush2.gif
Atsakyti
tai va,visi maziukai skirtingi...kaip ir mes suauge! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 08 sausio 2009 - 12:43
QUOTE(Šelma @ 2009 01 08, 13:28)
Dar mano Rimgailytė tokia, o jai jau 9  biggrin.gif  Prieš miegą man bučkis, tetei bučkis, tada vėl man...Ir niekaip neapsisprendžia ties kuriuo užbaigt reikia, kad kito nenuskriaust  lotuliukas.gif  Manau temperamentas toks, aš pati tokia bučiuoklė, glostuoklė, man niekad negana artumo  blush2.gif

Va va ir ji tokia, bučiuoklė, myluoklė, sakau gal kažkas blogai, nu bet ką daryt, kai vaikas tiesia rankas, kai žiba akys glostomos, kai atsigula ir laukia, kol bučkio ateisiu, ir taip staigiai apkabina kaklą, būna jau pasiruošus apglėbt, ir sako,,nepaleišiu dabar,,. Kartais tenka žaidimo keliu išsivaduot.
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2009 01 08, 13:56)
Va va ir ji tokia, bučiuoklė, myluoklė, sakau gal kažkas blogai, nu bet ką daryt, kai vaikas tiesia rankas, kai žiba akys glostomos, kai atsigula ir laukia, kol bučkio ateisiu, ir taip staigiai apkabina kaklą, būna jau pasiruošus apglėbt, ir sako,,nepaleišiu dabar,,. Kartais tenka žaidimo keliu išsivaduot.

taigi tavo dičkė jau, lyginant su Zaikos, beveik dvigubai. Duksis mano irgi kažkoks neatsibučiuojantis, su visais >didžiuosius brolius tai ir pykdo toks lindimas. Man tai smagu. Bet jis ir su savo mokytojom toks. Groja groja- paskui mokytojai į žandą tik pakšt. Arba sako Džiugai mums reikia rimtai pasikalbėti- jis tik papt ant kelių mokytojai ir įtaiso savo minkštąją. biggrin.gif
Atsakyti
Na vakar tai musu tetukas supyko ,parejo namo maze kaip visada pasitiko visa tokia laiminga kad jos tetis parejo, atnese tapkes (ji visiems tapkes paduoda) bet buckio atsiseke duoti tai jis visa vakara klencijo bucki o ji ne pro kur vakare MB nerealiai susiparines nuejo miegoti.
O dar mergina ji pradejo erzinti tetis buckio praso o ji eina pas mane glaustytis ir pas teti neina (na paprastai ji taip nesielgia) na zodziu vakar buvo cirkas be pinigu. Seip ji pas mane gudri ir net labai tik pakelk balsa tai ji tuoj buckius dalina ir kuo daugiau balsa keli tuo daugiau buckiu gauni, nu neigi vaikui priekaistausi poto kai ji simta buckiu duoda.
Bet va viena mintis tai man ramybes neduoda ji labai megsta vaikus tai as bijau kad kai rudeni pradesiu leisti i darzeli ji gali nenoreti namo eiti taip jei tie vaikai patiks na durna ta mintis bet lenda nors tu ka , nes lauke pro vaikus ramiai praeiti negali . Drauge juokiasi sako nemate dar vaiko (dirba darzelyje) kuris namo nenoretu eiti. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2009 01 08, 16:10)
Na vakar tai musu tetukas supyko ,parejo namo maze kaip visada pasitiko visa tokia laiminga kad jos tetis parejo, atnese tapkes (ji visiems tapkes paduoda) bet buckio atsiseke duoti  tai jis visa vakara klencijo bucki o ji ne pro kur vakare MB nerealiai susiparines nuejo miegoti.
O dar mergina ji pradejo erzinti tetis buckio praso o ji eina pas mane glaustytis ir pas teti neina (na paprastai ji taip nesielgia) na zodziu vakar buvo cirkas be pinigu. Seip ji pas mane gudri ir net labai tik pakelk balsa tai ji tuoj buckius dalina ir kuo daugiau balsa keli tuo daugiau buckiu gauni, nu neigi vaikui priekaistausi poto kai ji simta buckiu duoda.
Bet va viena mintis tai man ramybes neduoda ji labai megsta vaikus tai as bijau kad kai rudeni pradesiu leisti i darzeli ji gali nenoreti namo eiti taip jei tie vaikai patiks na durna ta mintis bet lenda nors tu ka , nes lauke pro vaikus ramiai praeiti negali . Drauge juokiasi sako nemate dar vaiko (dirba darzelyje) kuris namo nenoretu eiti. doh.gif  doh.gif  doh.gif

Zaika, nu bus tikrai tokių dienų kai nenorės, bus tokių kai verks jog darželin eit nenori, nes ten pupelių sriuba, pietų miegas, auklėtoja reilesnė. Visko bus. NEgalvok gi, gat tai kaip nors susiję su jumis, tiesiog jai meilė tau ir tavo vyrui yra tokia suprantama ir tokia aiški, kad ir iš jūsų ji tikisi to pačio- jog jūs ją ir jos reikalus suprasit. Bus tikrai visko. Skaitau tavo mintis ir galvoju, kaip dažnai aš panašiai galvodavau, paskui nurimau supratau kažkaip viską r viskas. Tu gera mama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2009 01 08, 15:10)

Bet va viena mintis tai man ramybes neduoda ji labai megsta vaikus tai as bijau kad kai rudeni pradesiu leisti i darzeli ji gali nenoreti namo eiti taip jei tie vaikai patiks na durna ta mintis bet lenda nors tu ka , nes lauke pro vaikus ramiai praeiti negali .

Oi, Zaika2, aš saviškės kartais iš mokyklos prailgintos iškrapštyti negaliu (ir ne tik aš, o ir kitos mamos savo vaikų niekaip pasiimti negali - kartais kurios nors mergytės ima ir paleidžia dūdas, kad mama per anksti atėjo, o jos dar nori ant lentos su kreida papiešti ar kokį ten nors tvisterį pažaisti). Ir bučiuoklė ji mirtina - vis kovoju, kad nors troleibuse nesibučiuotų. Ir mažus vaikus pamačiusi tirpsta (bet juk visi vaikai vieni kitus myli) - vis kliedi kaip ji užaugs ir vaikus gimdys (aš, aišku, tokiomis jos kalbomis visai nesidžiaugiu ir nelabai žinau kaip čia man elgtis - ar nuleisti tokias kalbas negirdomis, ar kaip nors reaguoti g.gif ).
Atsakyti
Pasipasakojimų proga, parašysiu iš aš kaip mane pralinksmino maniškis, kai prieš Kalėdas puošėm eglutę. Na puošiam mes ją abu, ir aš pradėjau tvarkingai simetriškai kabinti burbuliukus - po vieną ant kiekvienos šakutės, dideliais atstumais, kaip kad įprastai puošiama eglutė. O jis ėmė, sukabino 2 savo burbulus ant tos pačios šakutės, ir sako - "tegul kabo kartu ir myli vienas kitą". Taip sujaudino mane šis jo rūpestis burbuliukų draugyste, kad iki šiol šypsausi prisiminus. O paskui beje kai nuėjau į dušą, tai grįžus radau visą eglutę perpuoštą, ir jau kabėjo po kokius 3-5 burbulus ant vienos šakos - "kad jiems būtų linksmiau" smile.gif))
Iš viso jam visi daiktai tarsi gyvi ir jaučiantys pasidarė - pvz. važiavom pro dar neveikiantį užklijuotą šviesoforą, tai jis išmąstė, kad "hmm, užklijuotas šviesoforas ir nešviečia, jam labai liūdna..."
Atsakyti