QUOTE(ZAIKA2 @ 2009 01 07, 17:50)
Neramina ir mane kai kas (priminsiu kad as mergina pasiėmiau deviniu menesiu dabar jei 20 menesiu) mergina nelbai nori buti glostoma, jai patinka kai as ja siekt paglostau siek tiek palaikau ant keliu bet tai tiktai trumpam laikui .jei pabandau palaikyti ilgiau ant keliu ji pradeda isterikuoti ir nezinau ka daryti ir kaip teisingai elgtis. Nu visgi jau metai kaip metai pas mus ,bet ant keliu siek tiek sedeti pardejo rugpjuti o dabar pas ja kantrybes uztenka irgi labai trumpam . Pas mane ji labai guvi bet vistiek , na nezinau kartais norisi ja taip apsikabinti pasedeti su ja bet ji po keliolokas sekundziu bega .
Papildyta:
As su ja galeciau sedeti ir sedeti, galeciau dienu dienas ja glostyti , bet jai to nereikia.
Greiciausiai ji pas tave yra chyperaktyvuke ir nesedi tau ant keliu ne todel ,kad taves nepasiilgsta,bet kad aplinka ja domina daug labiau ir ji negali ramiai vienoje vietoje nusedeti.Jai tavo demesio visiskai pakanka,todel nemato reikiamybes sedineti ant keliu.Palauk biskuti,vaikas augs,atsiras daugiau supratimo,pamatysi kaip pati paknobstom pas tave atbegs pasimyluoti (pasiimti tavo energijos-pavampyrauti).Taip pat buvo su mano mazium