QUOTE(sri lanka @ 2009 01 06, 12:26)
o kaip jums sekesi?prisiminiau,kad jaudinotes pries pasiimdami vaikuti!kaip
praejo jusu sventes?..
...o vaikutis buvo kokio amziaus?nemanau,kad jo nepaklausines kaip sekesi,o
ir taip suprantu si globa nebus vienkartine...tada ir paaiskes ar vaikelis nori
pas jus dar sveciuotis...
sekėsi mums labai gerai. Žinoma, neapsiėjome be ožiukų, bet kam jų nebūna. Mergaitei greitai trys metukai. Labiausiai džiaugiausi tuo, kad jeigu prieš tai vyras buvo prieš nuolatinę globą, tai dabar jau nebe

Susidraugavo su maže

. O mergaitė tai ką...iš pradžių laikėsi gan šaltokai, bet pamažu pamažu....paskutinėmis dienomis aplamai- praeina penkos minutės ir vis atbėga apsikabinti ir pasėdėti ant kelių. Tai visas dienas taip ir leidome- vartėme knygutes, susidraugavome su taip iš pradžių bijotais kačiukais, buvome nuvažiavę prie jūros, darėme viena kitai šukuosenas

ir pan. Bijojau, kad kai reikės palikti, nebūtų ašarų, bet nieko. Iš pat ryto ėmiau pasakoti, kad jos labai jau vaikučiai pasiilgo, kad važiuosim aplankyti. Pasakiau, kad man reikia į darbelį, tu gausi manęs palaukti pas vaikus, tai nusiminė ir apsikabinusi sakė- nenoriu. Bet manau, nelabai ji dar susigaudo kas ir kaip, tai ramiai prisidėjom saldainių, pasiėmėm mylimiausią meškutį ir išvažiavom. O ten jau paskubom įtrenkė man bučkį, pamojavo rankyte ir puolė dalinti vaikams saldainius. Kaip buvo paskui paklausiu rytoj auklėtojos, kai nuvažiuosiu aplankyti. Keista dabar namuose- tylu. Dar kas mane labai džiugino, kad jau nebebijojo pasilikti viena kambaryje. Jeigu iš pradžių net į tualetą buvo sudėtinga man vienai nueiti, tai dabar jau ramiai ir į lauką išleisdavo- pastatydavau kėdę prie lango ir patenkinta žiūrėdavo, kaip aš su šunimis lauke užsiimu. Pati kol kas dar šunų bijo. Neskubinam...pripras pamažu. Labai tamsos bijojo- babaušių, atseit. Pažanga tokia, kad jeigu sėdime kambaryje, tai ramiai nueis į tamsią virtuvę kokio užmiršto žaislo. Tik dar pati save garsiai drąsina, eina ir kartoja- nėra babaušių nėra babaušių, mes vienu balsu pritariam-žinoma, kad nėra, eik drąsiai...
Neraminantis mane dalykas yra tai, kad pavyzdžiui sėdi, ir nei iš šio nei iš to ima ir pradeda gnaibyti meškiuką ar lėlytę, kuria ką tik džiaugėsi ir glaustė. Kai imu sakyti, kad skauda jai, nedaryk taip, juk nenorėtum, kad tave taip...ima ir sviedžia į kampą. Tada aš pasiimu tą žaislą, sakydama, kad jeigu tau nereikia, tai aš jį mylėsiu, na tada jau puola atsiimti ir vėl meilė seilė. Arba su kačiuku- iš pradžių bijojo, o dabar jau kačiukas nuo jos bėga kiek įkabindamas, nes nežinau kaip jai atrodo, bet jinai jį turbūt perspaustų, jeigu neįsikiščiau laiku. Netgi jeigu aš kačiuką turiu rankose ir prašau jos labai švelniai jį glostyti, jinai beglostydama sugeba jam įgnybti arba suspausti bet kur, kur tik yra įsikibti. Man susidarė toks įspūdis, kad ji tiesiog nemoka išreikšti savo jausmų ir ima kažkaip netgi agresyviai elgtis. Būna, pribėga prie vyriausio sūnaus, kuris patapo jos numylėtiniu žaidimų draugu ir trenkia jam ranka per bet kur, bet ne tai kad piktai, o lyg provokuodama pasiausti. Ką čia bepripasakosi....įspūdžių daug manau ir jai ir mums. Man ji kuo toliau tuo labiau darosi artimesne, kaip mano vyras sako - jūs gerai sutariat, nes esate abi vienodai užsispyrusios ožkos

. Gaila, bet palaikymo sulaukiau tik iš sesės. Uošviai už savanorišką globą abiem rankom už, bet už nuolatinę prieš- vaikai studentai...krizė.... o čia dar viena burna. Tėvas, į svečius nuvažiavus, atvirai išdurnino- tegul , mol, valstybė rūpinasi. Mama neutrali, pažįstami ir bendradarbiai, kurie jau žino, nesako garsiai, bet iš nuotrupų susidariau vaizdą, kad galvoja, jog į senatvę man pasimaišė... Atvirai- ir pati kartais bijau. Ko- dar nežinau. Neaiškios ateities turbūt...nors....niekas jos nenuspės...