QUOTE(Smaika @ 2008 12 29, 20:33)
Aciu*Saule*,aiskiau ir buti negali

Ka padarysi,gyvensim toliau,bet kaip rase Velute,galimybes nepadides

O as jau pasvajojau,kaip vaiku kambaryje pakeisiu baldus,vasara pakeliausim su vaikais

Aisku,pakeliausim ir dabar,bet arciau ir taupiau

Kaip norejo,taip ir pakeite istatyma,tik nesuprantu,kuo skiriasi mano ir pvz.,Ramutes globotiniai nuo seimynoje auganciu?Ka,maniskiai nei baldu nelauzo,nei remontu ju kambariuose nereikia daryti?Aisku,mano rasymai nieko nepakeis,seimynoms pasiseke,sekmes joms!
Vaiku namu skaiciu mazins?o tai kur zada deti senus ir naujus globotinius

Palapinese apgyvendins?Juk jei reikia paimti vaika is seimos,tai ir ima,jei tik turi kur patalpinti..Gal isivaizduoja,kad seimynu kas nors priperes?Ai,ka as cia rasau,juk pacios zinote,kas dazniau susiduriate su sia problema..Man tik pykta ir skaudu truputi,atsibodo laukti,kada padidins ismokas..
nesinervink, tai tikrai neverta to. Man tai kažkodėl atrodo jog tau turėtų padidinti, nebent aš ką nors pražiopsojau tavo gyvenime. Ramutė turi galimybes kurti šeimyną. Turi vaikų pakankamaitam, o galų gale išsipildytų jos svajonė paimti dar vieną ar kelis vaikučius.
Carvel, niekas nieko neapgavo, tu ką ne lietuvė, nežinai patarlės- pažadėjai patiešijai, nepadarei negriešiji.
Smaika, o tu negali nieko įsigyti vaikams už jų pinigus, nei lovų nei patalų, įstatymas neaškina iš kur tu tai turi gauti, bet pinigai yra skirti va maitinimui ir dar taip kažkam, bet ne tam ką būtų galima vadinti materialiom vertybėm

.
Geriausias pakeliavimas su vaikasi ar be jų būtų į socialinių reikalų ministeriją ir paprašyti kodėl yra paskirstytas taip diferencijuota viskas.