Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų paplepėjimai 2

Aciu*Saule*,aiskiau ir buti negali biggrin.gif Ka padarysi,gyvensim toliau,bet kaip rase Velute,galimybes nepadides g.gif O as jau pasvajojau,kaip vaiku kambaryje pakeisiu baldus,vasara pakeliausim su vaikais g.gif Aisku,pakeliausim ir dabar,bet arciau ir taupiau biggrin.gif Kaip norejo,taip ir pakeite istatyma,tik nesuprantu,kuo skiriasi mano ir pvz.,Ramutes globotiniai nuo seimynoje auganciu?Ka,maniskiai nei baldu nelauzo,nei remontu ju kambariuose nereikia daryti?Aisku,mano rasymai nieko nepakeis,seimynoms pasiseke,sekmes joms!
Vaiku namu skaiciu mazins?o tai kur zada deti senus ir naujus globotinius lotuliukas.gif Palapinese apgyvendins?Juk jei reikia paimti vaika is seimos,tai ir ima,jei tik turi kur patalpinti..Gal isivaizduoja,kad seimynu kas nors priperes?Ai,ka as cia rasau,juk pacios zinote,kas dazniau susiduriate su sia problema..Man tik pykta ir skaudu truputi,atsibodo laukti,kada padidins ismokas..
Atsakyti
Eilini syki musu valdzia is globeju pasisaipe lotuliukas.gif ,kiek buvo tusciai kalbeta suvaziavimuose apie pasalpu didinima,net apie globejo statusa ir atlyginima .Atrodo,kad seimoje globojamas vaikas maziau serga,valgo ar prasciau gali rengtis...ner teisybes Lietuvoj ir nebus .
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2008 12 29, 20:33)
Aciu*Saule*,aiskiau ir buti negali biggrin.gif Ka padarysi,gyvensim toliau,bet kaip rase Velute,galimybes nepadides g.gif O as jau pasvajojau,kaip vaiku kambaryje pakeisiu baldus,vasara pakeliausim su vaikais g.gif Aisku,pakeliausim ir dabar,bet arciau ir taupiau biggrin.gif Kaip norejo,taip ir pakeite istatyma,tik nesuprantu,kuo skiriasi mano ir pvz.,Ramutes globotiniai nuo seimynoje auganciu?Ka,maniskiai nei baldu nelauzo,nei remontu ju kambariuose nereikia daryti?Aisku,mano rasymai nieko nepakeis,seimynoms pasiseke,sekmes joms!
Vaiku namu skaiciu mazins?o tai kur zada deti senus ir naujus globotinius lotuliukas.gif Palapinese apgyvendins?Juk jei reikia paimti vaika is seimos,tai ir ima,jei tik turi kur patalpinti..Gal isivaizduoja,kad seimynu kas nors priperes?Ai,ka as cia rasau,juk pacios zinote,kas dazniau susiduriate su sia problema..Man tik pykta ir skaudu truputi,atsibodo laukti,kada padidins ismokas..

nesinervink, tai tikrai neverta to. Man tai kažkodėl atrodo jog tau turėtų padidinti, nebent aš ką nors pražiopsojau tavo gyvenime. Ramutė turi galimybes kurti šeimyną. Turi vaikų pakankamaitam, o galų gale išsipildytų jos svajonė paimti dar vieną ar kelis vaikučius.
Carvel, niekas nieko neapgavo, tu ką ne lietuvė, nežinai patarlės- pažadėjai patiešijai, nepadarei negriešiji.
Smaika, o tu negali nieko įsigyti vaikams už jų pinigus, nei lovų nei patalų, įstatymas neaškina iš kur tu tai turi gauti, bet pinigai yra skirti va maitinimui ir dar taip kažkam, bet ne tam ką būtų galima vadinti materialiom vertybėm biggrin.gif .
Geriausias pakeliavimas su vaikasi ar be jų būtų į socialinių reikalų ministeriją ir paprašyti kodėl yra paskirstytas taip diferencijuota viskas.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2008 12 29, 21:47)

nesinervink, tai tikrai neverta to. Man tai kažkodėl atrodo jog tau turėtų padidinti, nebent aš ką nors pražiopsojau tavo gyvenime. Ramutė turi galimybes kurti šeimyną. Turi vaikų pakankamaitam, o galų gale išsipildytų jos svajonė paimti dar vieną ar kelis vaikučius.
Carvel, niekas nieko neapgavo, tu ką ne lietuvė, nežinai patarlės- pažadėjai patiešijai, nepadarei negriešiji.

lotuliukas.gif

Smaika, o tu negali nieko įsigyti vaikams už jų pinigus, nei lovų nei patalų, įstatymas neaškina iš kur tu tai turi gauti, bet pinigai yra skirti va maitinimui ir dar taip kažkam, bet ne tam ką būtų galima vadinti materialiom vertybėm biggrin.gif .
Geriausias pakeliavimas su vaikasi ar be jų būtų į socialinių reikalų ministeriją ir paprašyti kodėl yra paskirstytas taip diferencijuota viskas.

As mielai prisijungciau prie tos keliones,kad tik atsirastu norinciu keliauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2008 12 29, 20:58)
[b]

As mielai prisijungciau prie tos keliones,kad tik atsirastu norinciu keliauti  mirksiukas.gif

žinai, o man tai dabar jau visai tas pats ar kas atsiras ar nieko, va ryt pat užsirašau asmeniškai pati pas ministrą ir einu. Datą kada tai darysiu galiu pranešti. Nieko nepešiu, bet labai noriu išgirsti paaiškinimą, kuo grindė, kokiu pagrindu koks įstaminis pagrindas, ir kuo skiriasi globotinis nuo globotinio ir tiek. Su tuo žmogum gyvenimo keliai buvo ne kartą suvedę, kaip ir neblogai pažystu jį asmeniškai, tai va ir tikiuosi labai aiškaus paaiškinimo.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2008 12 29, 22:05)
žinai, o man tai dabar jau visai tas pats ar kas atsiras ar nieko, va ryt pat užsirašau asmeniškai pati pas ministrą ir einu. Datą kada tai darysiu galiu pranešti. Nieko nepešiu, bet labai noriu išgirsti paaiškinimą, kuo grindė, kokiu pagrindu koks įstaminis pagrindas, ir kuo skiriasi globotinis nuo globotinio ir tiek. Su tuo žmogum gyvenimo keliai buvo ne kartą suvedę, kaip ir neblogai pažystu jį asmeniškai, tai va ir tikiuosi labai aiškaus paaiškinimo.

Klausyk,labai noreciau ir as su Tavim pas ministra,gal galetumem susitarti,as mielai prisijungiu,vis dviems drasiau.
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2008 12 29, 21:08)
[b]
Klausyk,labai noreciau ir as su Tavim pas ministra,gal galetumem susitarti,as mielai prisijungiu,vis dviems drasiau.

žinoma, ryt pranešiu datą. Ne tiek drąsiau, kiek maloniau bijot tai aš tikrai jo nebijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2008 12 29, 22:13)
žinoma, ryt pranešiu datą. Ne tiek drąsiau, kiek maloniau bijot tai aš tikrai jo nebijau biggrin.gif

Butinai,as irgi su Tavim mirksiukas.gif .

Jeigu ka ,gali parasyti zinute mano tel;869903914.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvel: 29 gruodžio 2008 - 20:20
QUOTE(Sprigė @ 2008 12 15, 11:36)
kurioms praeityje tos pirmosios dienos- pasakykite, kur ta riba tarp besaikio lepinimo-popinimo ir protingo auklėjimo? Negaliu nusisukti nuo ištiestų į mane rankyčių, negaliu barti už visų namuose esančių mygtukų spaudinėjimą ir t.t., aiškinu po n..kartų, kad kai migrobangė pasakys dzin..., va tada spausim tą mygtuką, kuris atidaro dureles, kad kai sudėsiu skalbinius, tada abi suksim va tą rankenėlę, spausim tą mygtuką ir t.t. Jaučiuosi kalta prieš vyrą, kad nemoku griežtai paskyti- čia negalima, ir čia negalima, ir čia neliesk. Gal iš tikro aš per daug 'cackinuosi'?

atsitiktinai ilindau i sia tema.. neturiu ivaikintu, bet auginu 1 metuku vaikiuka.. Savo vaika juk kilnoji prie visokiu mygtuku, sik..tuku, ir mikrobange spaudom, ir skalbimo masina.. na reikia taip vaikams smile.gif
bet reikia parodyti kas negalima - pvz stalcius kraustyti su baltiniais ir t.t...

p.s. pazliumbiau truputi ta jusu tema skaitydama.. sekmes jums auginant tuos vaikelius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 29 gruodžio 2008 - 20:30
QUOTE(millagra @ 2008 12 29, 16:48)
o gal galit patikslinti ka reiskia seimoje ir ka reiskia seimynoje???  g.gif

Šeimoje reiškia, kad gyvena du žmonės turi arba neturi vieną, du savo vaikus ir paima dar vieną, du iš globos namų. O šeimynoje gyvena daug vaikučių iš globos namų, neprisimenu tikslaus skaičiaus, bet atrodo ne mažiau 6 vaikų. Pataisykite, jeigu aš neteisi. smile.gif

Alfija, šaunuolė. Būčiau Vilniuje, būtinai prisijungčiau. Daugiau neturiu ką pridėti 4u.gif 4u.gif Tikiuosi, kad paskui prainformuosi mus, nes labai smalsu toks sprendimas. Beje aš skaičiau to įstatymo pataisos aiškinamąjį raštą, tai ten motyvuoja tuo, kad ims daugiau vaikų, ar pan. Vienu žodžiu, tušti niekuo nepagrįsti žodžiai. cool.gif Be to, ten dar buvo parašyta, kad šeimynose Lietuvoje auga 260 vaikų, tai ne tiek daug ir tų pinigėlių jiems reikės.
Beje, dar kartelį pataisykite mane, jeigu klistų, bet kiek prisimenu, lyg buvo sustabdė šeimynų steigimą, lyg ir su įstatymine baze ten ne viskas tvarkoje buvo g.gif Bet gal aš klystų, jei rasiu laiko reikės panaršyti internete informacijos.
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2008 12 29, 22:25)
Šeimoje reiškia, kad gyvena du žmonės turi arba neturi vieną, du savo vaikus ir paima dar vieną, du iš globos namų. O šeimynoje gyvena daug vaikučių iš globos namų, neprisimenu tikslaus skaičiaus, bet atrodo ne mažiau 6 vaikų. Pataisykite, jeigu aš neteisi. smile.gif

Alfija, šaunuolė. Būčiau Vilniuje, būtinai prisijungčiau. Daugiau neturiu ką pridėti  4u.gif  4u.gif Tikiuosi, kad paskui prainformuosi mus, nes labai smalsu toks sprendimas. Beje aš skaičiau to įstatymo pataisos aiškinamąjį raštą, tai ten motyvuoja tuo, kad ims daugiau vaikų, ar pan. Vienu žodžiu, tušti niekuo nepagrįsti žodžiai.  cool.gif Be to, ten dar buvo parašyta, kad šeimynose Lietuvoje auga 260 vaikų, tai ne tiek daug ir tų pinigėlių jiems reikės. 
Beje, dar kartelį pataisykite mane, jeigu klistų, bet kiek prisimenu, lyg buvo sustabdė šeimynų steigimą, lyg ir su įstatymine baze ten ne viskas tvarkoje buvo  g.gif Bet gal aš klystų, jei rasiu laiko reikės panaršyti internete informacijos.

buvo sustabdyta, buvo pradėtos išformuoti. Informuosiu apie viską tikrai, juolab ir carvel žada atvažiuoti- tikiu kad taip ir bus. Va ir sužinosim kiek buvęs aršus socialdemokratas(geraja prasme) bus likęs ištikimas toms idėjoms. Kažkada dabartinis ministras buvo labai už žmogų, pamatysim kaip yra dabar.
Atsakyti
Butinai vaziuosiu Alfija .
Atsakyti