QUOTE(elitarai @ 2009 01 03, 18:47)
mergaites,tos;;dvynuukai''foto yra visai ne jos
ji ne vienoje temoje pridejusi nesavo ,o is tinklapiu foto,apsisaukusi ligone 
Šitoje foto, rastoje internete, aiškiai matosi, kad vonia toli gražu ne 3 aukšte
kaip deklaravo dvynuukai

Vaikų kambarių temoje taipogi pristatytas svetimas kambariukas.
Nesuprantu žmonių pomėgio šitaip žaisti
QUOTE(X-iuke @ 2009 01 01, 14:13)
Labai grazu, galbut siek tiek ir dvelkia saltuma, bet siaip dekoras labai super, mylima mano spalva
QUOTE(elitarai @ 2009 01 04, 00:51)
tai galima drasiai sakyti-ei dvynuukai ,tu melagiu melage,fui begede,
neturi protelio 
iš juoko vos nuo kėdės nenukritau
QUOTE(elitarai @ 2009 01 03, 17:47)
Turbūt moteris turi daug gražių svajonių ir bent virtualiai bando jas išpildyti
Kaip manote, ar 90 cm ilgio kriauklės pakaks tam, kad neprisitaškytų visur ar visgi geriau būtų 120 cm?
Del dvynuku: \As maciau vienoj temoj jis/ji siule gera santechnika ir minejo, kad jiems namuose gerai irenge vonios kambari, tai manau bando "prasukti" savo ar vyro santechnines paslaugas
Zinote kaip buna: ai kaip grazu, gal galite savo santechniko ar plyteliu kljuotoja tel. i a/z atsiusti
kaip sakant, paslepta reklama 
Papildyta:
Gal uztektu 90 cm?
Zinote kaip buna: ai kaip grazu, gal galite savo santechniko ar plyteliu kljuotoja tel. i a/z atsiusti
Papildyta:
QUOTE(Nanda @ 2009 01 04, 13:25)
Turbūt moteris turi daug gražių svajonių ir bent virtualiai bando jas išpildyti
vargšė visom prasmėm ir ne kitaip
Užjaučiu nuoširdžiai
Kaip manote, ar 90 cm ilgio kriauklės pakaks tam, kad neprisitaškytų visur ar visgi geriau būtų 120 cm?
Telpa man ir ta, ir ta, bet be reikalo užgriozdinti vonios kambario nesinorėtų.
Gal uztektu 90 cm?
QUOTE(elitarai @ 2009 01 03, 16:47)
belieka tik grozetis ykeltomis fotkemis ir nemineti tu ''dvynukiu,, kad ne pirma cia tokia ir ne paskutine matyt...
Manau, kad pakaktu, mes turim 120cm, kriaukles galu vandeniu neaptaskom, bet trumpesnes nenoreciau grozio ir patogumo sumetimais
QUOTE(ginava @ 2009 01 05, 06:46)
Manau, kad pakaktu, mes turim 120cm, kriaukles galu vandeniu neaptaskom, bet trumpesnes nenoreciau grozio ir patogumo sumetimais 
Ačiū labai. Norėjau išgirsti nuomonę tų, kurios turi tokią kriauklę
Pas mus ir ankstesniame bute ir dabar kriauklės yra apie 60cm, gan siauros pagal tai iš kokių renkatės, bet net ir iš tokių neprisitaško
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 01 05, 11:05)
Pas mus ir ankstesniame bute ir dabar kriauklės yra apie 60cm, gan siauros pagal tai iš kokių renkatės, bet net ir iš tokių neprisitaško
labai priklauso nuo maišytuvo manau ir kriauklės dizaino. Taigi manau spręskite vien tik dėl dizaino - kuri gražesnė, tą ir rinkitės 
Mes dabar bute naudojamės apie 60 cm kriaukle, tai man ir mažiau dar būtų gerai, bet mano vyrui per maža kaip reikiant
Esu nužiūrėjusi IDO griežtų formų kriauklę, tik dabar bijau, kad ji bus per mažo gylio