Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(lyrika @ 2008 12 26, 13:38)
sveikos visos smile.gif
pagaliau mes jau beveik irgi turim savo vonia smile.gif o nebuvo nieko, tik toletas ir kriaukle smile.gif dar nebaigtos lentyneles sienoje ir dar kitokiu galiuku yra, bet maudytis jau teko  bigsmile.gif

http://public.fotki....onios-kambarys/

Kaip faina, kad jau įsirengėt ir galit naudotis bigsmile.gif O baldus pirkot ar gamino pagal užsakymą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2008 12 26, 12:38)
sveikos visos smile.gif
pagaliau mes jau beveik irgi turim savo vonia smile.gif o nebuvo nieko, tik toletas ir kriaukle smile.gif dar nebaigtos lentyneles sienoje ir dar kitokiu galiuku yra, bet maudytis jau teko  bigsmile.gif

nugi labai simpatiskas kambarelis wub.gif
Papildyta:
beje aciu merginoms kurios idejot bel canto vonias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 12 26, 15:14)
Kaip faina, kad jau įsirengėt ir galit naudotis  bigsmile.gif  O baldus pirkot ar gamino pagal užsakymą?  4u.gif

pirkom smile.gif cia raguvos baldu smile.gif
Atsakyti
Labai grazu wub.gif , skoninga 4u.gif MAN PATINKA KAD NEVISUR PLYTELES, labai didina vonios patalpas vizualiai:super o kokia pas jus vonia? Kaip vadinasi? g.gif Koks vonios ilgis ir plotis? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 26 gruodžio 2008 - 20:29
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 12 26, 21:26)
Labai grazu wub.gif , skoninga 4u.gif MAN PATINKA KAD NEVISUR PLYTELES, labai didina vonios patalpas vizualiai:super  o kokia pas jus vonia? Kaip vadinasi? g.gif Koks vonios ilgis ir plotis?  ax.gif

aciu ax.gif

vonia pas mus ravako, vadinasi rosa II. vonia paprasta, 150x105 atrodo smile.gif
siaip labai patogu, ypac kai sedi ant tos sedynes, o dusas ant galvos krenta smile.gif labai patogu kojas skustis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2008 12 26, 14:38)
sveikos visos smile.gif

labai simpatiska vonia jusu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2008 12 26, 23:10)
aciu  ax.gif

vonia pas mus ravako, vadinasi rosa II. vonia paprasta, 150x105 atrodo smile.gif
siaip labai patogu, ypac kai sedi ant tos sedynes, o dusas ant galvos krenta smile.gif labai patogu kojas skustis  lotuliukas.gif

Dekui 4u.gif O pacio vonios kambario koks ilgis ir plotis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 12 27, 01:38)
Dekui 4u.gif O pacio vonios kambario koks ilgis ir plotis? g.gif

kazkur 2.1x 2.7m jei gerai pamenu, nes matavomes tik kai plyteles pirkom, o tai atrodo taip seniai lotuliukas.gif
siaip kambarys gan nedidelis, kazkur iseina apie 6 kvadratus, bet labai neblogai issidestem, jog dabar vonia atrodo milziniska lotuliukas.gif
aisku, skalbimo masina del mano uzsimetimo stovi koridoriuj kol kas, nes man negraziai vonioje atrode, tai ir nedejom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2008 12 26, 22:10)
aciu  ax.gif

siaip labai patogu, ypac kai sedi ant tos sedynes, o dusas ant galvos krenta smile.gif labai patogu kojas skustis  lotuliukas.gif

lyrika, ar pakanka tokio dydžio vonios, jei nori pagulėti? 4u.gif Aš kol kas nužiūrėjusi IDO Me&You , bet ji tik 160 cm ilgio, galvoju ar nebus per trumpa... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 12 27, 13:44)
lyrika, ar pakanka tokio dydžio vonios, jei nori pagulėti?  4u.gif  Aš kol kas nužiūrėjusi IDO Me&You , bet ji tik 160 cm ilgio, galvoju ar nebus per trumpa...  g.gif

kad man tai uztenka. gaunasi, kad ne guli visu ugiu, bet kojos istiestos, o nugara paremta ant tokio specialaus isgaubino. na gaunas kad sedi kaip kokiam kresle issidrebus ax.gif
Atsakyti
lyrika, daili vonia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2008 12 27, 14:53)
kad man tai uztenka. gaunasi, kad ne guli visu ugiu, bet kojos istiestos, o nugara paremta ant tokio specialaus isgaubino. na gaunas kad sedi kaip kokiam kresle issidrebus  ax.gif

Turbūt ir nuo vonios fomos daug kas priklauso, ne tik nuo ilgio... imsim turbūt 160 cm ir užteks ax.gif

Pasakykit ar visos jau turėjot gyvatukus prieš vedžiojant santechniką? g.gif Ar ten keli cm jei plaukioja, tai nėra labai svarbu... ? g.gif
Atsakyti