Įkraunama...
Įkraunama...

Kerštas vyrui

Niekada to nebuvo, kad imčiausi tokių veiksmų-kerštauti. Net nesugalvoju jokio būdo (jei reiktų tą dabar padaryti) g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedute @ 2009 08 28, 12:50)
Niekada to nebuvo, kad imčiausi tokių veiksmų-kerštauti. Net nesugalvoju jokio būdo (jei reiktų tą dabar padaryti) g.gif

Nieko. kai pribresi, paskaitysi sia tema. Gal ikvepimas uzeis. O jeigu ne - tai cia rasi pilna ideju.
Atsakyti
Oj geriausias kerštas vyrui yra mano tylėjimas ir šaltumas. Ta nežinomybė jį kiekvieną kart žudo, kai atvėsta... ax.gif
Atsakyti
Esu ir nekalbėjusi, ir jo gėrimą išpylusi į kriauklę, raktus paslėpusi, nuotraukų ištrynusi, diską sulaužiusi jo su foto iš kelionės, palikau žiemą šalti ant ledo ir nuvažiavau su mašina (aišku poto grįžau pasiimti). Bet visa tai buvo gana seniai, šiuo metu taip tikrai nesielgčiau. Pati sau paskutinė kvailė atrodau, už savo elgesį tuomet.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 28, 16:37)
Nieko. kai pribresi, paskaitysi sia tema. Gal ikvepimas uzeis. O jeigu ne - tai cia rasi pilna ideju.

Tai jau tikrai, būtinai mirksiukas.gif Skaityti buvo linksma, labiausiai įstrigo tas kerštas su dantu šepetėliu lotuliukas.gif Aš taip nesugalvočiau dievaži clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Einu i KristiAna ir griztu su maisu dovanu sau,man tai geriausias vaistas, jaunystej esu istrenkus per balkona jo puoseleta iki lubu kaktusa -irgi buvo lengviau bigsmile.gif
Atsakyti
Grybus gaminu.
Atsakyti
kerštauju bigsmile.gif

kokia keršto kaina priklauso nuo to kaip jaučiuosi kitą dieną, jei pykstu, tai gali kainuot jam nuo 500 lt kažkur, nusikrapštau nuo jo sąskaitos ir pachodas į parduotuves... galiu ir nieko nenusipikrt, bet tada jaučiuosi uždirbus lyčnus pinigus lotuliukas.gif
šeip tai, kai išeinu iš namų, prasiblaškau, visai kitaip pradedu žiūrėt į kivirčą, o jei dar kokioje pardėje pamatau diedą, kuris ūdija savo žmoną dėl lyčno sūrio gabaliuko kurio ji nori, o jis ne ar kitaip nepagarbiai elgiasi, pradedu galvot, kad manasis tikras auksas ir pykčio kaip nebuvo...

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 26, 10:57)
Stomatologo paslaugos dabar brangios. Temperatura nuo stomatito kila iki 40... Bus apkaltintas nevala, kisantis purvinas rankas i burna ir patirs finansiniu islaidu + dantisto malonumus. Man to gana zinoti.

gal dar reikėtų žinot, jog stomatito sukėlėjas- virusas. Nors bendrai pagalvojus, tai kas ten žino ku tamsta sergat, gal ir turit kokių karpučių įdomioj vietoj, gal ir gali kažkaip išlikti tas viruss ant šepetuko.
Kitą kartą pamąstykit plačiau.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 12, 15:54)
Su jo dantu sepetuku isvaliau klozeta. Ir padejau sepetuka atgal i stikline.

Maidenana, fe..... nebent daugiau su juo nebendravai, nes taip visi mikrobai pas tave perkeliavo bučiuojantis g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 09 02, 20:19)
gal dar reikėtų žinot, jog stomatito sukėlėjas- virusas. Nors bendrai pagalvojus, tai kas ten žino ku tamsta sergat, gal ir turit kokių karpučių įdomioj vietoj, gal ir gali kažkaip išlikti  tas viruss ant šepetuko.
Kitą kartą pamąstykit plačiau.

kaip fainiai as jumi kliunu. nu tiesiog negalite praeiti pro sali jokioj temoj. man malonu sulaukti tiek demesio ir jusu. aciu.

o tie jusu epitetai ir stengimasis izeisti taip pat bet kurioje temoje yra tiesiog zavus.

p.s. jus noretumete patikrinti mano idomia vieta? a? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2009 09 03, 08:01)
Maidenana, fe..... nebent daugiau su juo nebendravai, nes taip visi mikrobai pas tave perkeliavo bučiuojantis g.gif
Moliuk, nu kas tau... Aisku, nebebendravau.. Saviems as is viso nekersiju. Man jie mieli, nepaisaint nieko. Juk mane jie irgi kencia smile.gif (gerai pagalvojus, tai ir yra baisiausias kerstas.. g.gif )

Papildyta:
QUOTE(ziedute @ 2009 08 29, 12:50)
Tai jau tikrai, būtinai mirksiukas.gif Skaityti buvo linksma, labiausiai įstrigo tas kerštas su dantu šepetėliu lotuliukas.gif Aš taip nesugalvočiau dievaži clap_1.gif  clap_1.gif

Bet sis kerstas yra jau "skyrybinis". Jeigu tiksliai zinai, kad su tuo zmogum nieko nebebus. Arba gali si buda naudoti saviterapijai. tais atvejais, kai protas sako tau "stop", o sirdis su duse vis tenais traukia. Po "sepetelio" tikrai nebetrauks.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 03, 13:20)
kaip fainiai as jumi kliunu. nu tiesiog negalite praeiti pro sali jokioj temoj. man malonu sulaukti tiek demesio ir jusu. aciu.

o tie jusu epitetai ir stengimasis izeisti taip pat bet kurioje temoje yra tiesiog zavus.

p.s. jus noretumete patikrinti mano idomia vieta? a?  biggrin.gif
Papildyta:
Moliuk, nu kas tau... Aisku, nebebendravau.. Saviems as is viso nekersiju. Man jie mieli, nepaisaint nieko. Juk mane jie irgi kencia smile.gif (gerai pagalvojus, tai ir yra baisiausias kerstas..  g.gif )

O aš jau įsivaizdavau bučinį po to lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Laki mano vaizduotė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 03 rugsėjo 2009 - 12:25