Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės renkames visos čia

Jau ilga laika daziau plaukus su milteliais, kurie nuima 6-8 tonus... Na plaukai ne stebuklingi, labiau i katastrofiskus. Nors islyginus ir sutvarkius... thumbup.gif Paskui kirpeja sako isbandyk kitokius, plaukai atsigaus. Nusipirkau LOreal Recital, pati sviesiausia. Ir nenueme man spalvos... Dabar visi plaukai balti, prie saknu ryzi, o dar mano tamsus rudi auga.. Zodziu kosmaras doh.gif doh.gif doh.gif Nezinau ka toliau daryt schmoll.gif Idomu kas bus uzdazius tuos ryzus ir savuosius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zalioji@ @ 2009 01 03, 03:49)
Jau ilga laika daziau plaukus su milteliais, kurie nuima 6-8 tonus... Na plaukai ne stebuklingi, labiau i katastrofiskus. Nors islyginus ir sutvarkius...  thumbup.gif Paskui kirpeja sako isbandyk kitokius, plaukai atsigaus. Nusipirkau LOreal Recital, pati sviesiausia. Ir nenueme man spalvos... Dabar visi plaukai balti, prie saknu ryzi, o dar mano tamsus rudi auga.. Zodziu kosmaras  doh.gif  doh.gif  doh.gif Nezinau ka toliau daryt  schmoll.gif Idomu kas bus uzdazius tuos ryzus ir savuosius  verysad.gif

Na sakyciau jei nori namie dazytis, nueik i kokia parduotuve kur kirpykloms reikmenys (zunda, krinona, mickeviciaus gatvej, dramos teatro kiemelyje, cia kaunas) paprasyk kad parinktu dazus su tinkamu peroksido kiekiu, tada saknis tuo, o tuos ryzus jei yra kantrybes tai mazesniu kiekiu peroksido, pvz 3 ar 6 priklausomai nuo storio, arba baigiantis laikui dazymo tiesiog truputi nusukuot, jei dazu gamintojas leidzia ta daryt su konkreciais dazais, bet idealiai nesigaus tokia spalva kaip sruogeliu, nes naturalios spalvos nebebus
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2008 12 30, 14:09)
Norėdamos nuimti geltonumą, pabandykite L'oreal Professionnel šampūną ir kondicionierių "Shine Blond", skirtą blonduotiems plaukams  ax.gif  Violetinės spalvos šampūnas ir kondicionierius nugesina geltonumą ir gerai drėkina sausus šviesintus plaukus good.gif

user posted image user posted image

O čia gal kur Vilniuje Pylimo gatvėje parduoda? Ar kur? 4u.gif nes man kirpėja rekomendavo iš loreal, bet aš patingėjau ten važiuot ir kosmadoj kitą nusipirkau 4u.gif bet nesigailiu biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites,kaip tie nauji Lorealio plauku dazai kur 10min reikia laikyt?smile.gif gal kuri esate isbandziusi? smile.gif nes nesuprantu,juk kol istepliosiu galva 10min praeis,tai kaip tada?nelygiai nuims?
Atsakyti
QUOTE(ngute @ 2009 01 03, 08:47)
Na sakyciau jei nori namie dazytis, nueik i kokia parduotuve kur kirpykloms reikmenys (zunda, krinona, mickeviciaus gatvej, dramos teatro kiemelyje, cia kaunas) paprasyk kad parinktu dazus su tinkamu peroksido kiekiu, tada saknis tuo, o tuos ryzus jei yra kantrybes tai mazesniu kiekiu peroksido, pvz 3 ar 6 priklausomai nuo storio, arba baigiantis laikui dazymo tiesiog truputi nusukuot, jei dazu gamintojas leidzia ta daryt su konkreciais dazais, bet idealiai nesigaus tokia spalva kaip sruogeliu, nes naturalios spalvos nebebus

Pati kazkaip nedrisciau, reiks eit i kirpykla...
Atsakyti
QUOTE(Hearta @ 2009 01 03, 15:22)
Mergaites,kaip tie nauji Lorealio plauku dazai kur 10min reikia laikyt?smile.gif gal kuri esate isbandziusi? smile.gif nes nesuprantu,juk kol istepliosiu galva 10min praeis,tai kaip tada?nelygiai nuims?

Man irgi įdomu kaip tie dažai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 01 03, 15:20)
O čia gal kur Vilniuje Pylimo gatvėje parduoda? Ar kur?  4u.gif  nes man kirpėja rekomendavo iš loreal, bet aš patingėjau ten važiuot ir kosmadoj kitą nusipirkau  4u.gif  bet nesigailiu  biggrin.gif

manau, kad daug kuriose kirpyklose parduoda, o konkrečiai mačiau Akropoly ir Mindaugo Maximos viršuje esančiose Buržua grožio salonuose
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2009 01 03, 00:02)
o kur tu jį perki ir kiek kainuoja? gal nete kokia foto yra, kad žinotumėm kaip atrodo?  rolleyes.gif

Ar apie Vitalytis klausi? jei apie ji klausi tai perku Gabijoj, kaina kazkur apie 35lt, nete nera notraukos bent jau neradau, o kitur pirkti nesu macius, ***** eisiu butinai nusipirkti tada idesiu. smile.gif
Atsakyti
Hearta Paskelbta Šiandien, 15:22
  Mergaites,kaip tie nauji Lorealio plauku dazai kur 10min reikia laikyt? gal kuri esate isbandziusi?  nes nesuprantu,juk kol istepliosiu galva 10min praeis,tai kaip tada?nelygiai nuims?

Aš su jais jau dažiau, bet ne blond spalva, o tokia tamsiai blond, tai nusidažė tai vienodai,tik man po plaukų nuėmėjo,gavosi vėl tamsūs plaukai tongue.gif
Atsakyti
As tai dazau kirpykloje su Londa nr. 01 tai ten tokia sviesi su pilku atspalviu, kai man istepe galva tai visa galva supilkavo galvojau kad tamsi iseisiu, o ir tikro labai grazi sviesi ir niekada nenugeltonuoja ir nebereikia jokiu pilkinanciu sampunu. Jie man labai sausindavo plauka.
Atsakyti
sveikos mergaites vakar buvau kirpykloje smile.gif daziausi keune 1517 o galiukus keune augaliniais kad nugesintu geltonuma nes buvau juoda anksciau ir l.l daug teko det pastangu kasd tapciau balta tad galiukai pazeisti ... bet db esu patenkinta spalva nereali plauku spalva susivienodino ah smile.gif nusipirkau kirpykloj kene 1517 daziuku sake kirpeja dviem kartam saknim uztex ir tik 30lt tikrai ne daug men 15 ir tikrai keune dazyt 100kartu geriau nei kokiais neprofesanaliais ir spalva grazi ir plaukas daug sveikesnis . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2009 01 04, 13:41)
sveikos mergaites vakar buvau kirpykloje smile.gif daziausi keune 1517 o galiukus keune augaliniais kad nugesintu geltonuma nes buvau juoda anksciau ir l.l daug teko det pastangu kasd tapciau balta tad galiukai pazeisti ... bet db esu patenkinta spalva nereali plauku spalva susivienodino ah smile.gif nusipirkau kirpykloj kene 1517 daziuku sake kirpeja dviem kartam saknim uztex ir tik 30lt tikrai ne daug men 15 ir tikrai keune dazyt 100kartu geriau nei kokiais neprofesanaliais ir spalva grazi ir plaukas daug sveikesnis .  smile.gif

imesk nuotraukele cia visos taip giria ta spalva noriu pamatyt gal ir man patiks ax.gif
Atsakyti