Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės renkames visos čia

QUOTE(Deissy @ 2008 12 20, 20:21)
jei liksi silver tada as si stebukla irgi isigysiu  lotuliukas.gif

Saiubas, kam kankintis ir eksperimentuot skiedziant pilkintojus tuos, kai galima paprasta sampuna nusipirkt, kur nieko nereikia skiest? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*padushkele* @ 2008 12 17, 13:31)
Tai nereik noreti kad dazant plaukus sviesiai jie nesausetu, jus vis del to ieina peroksido  mirksiukas.gif  Tiesiog po dazymo juos reikia tinkamai priziureti t.y drekinti tada nereikes kirpti nusiurusiu plaukuciu. As dazau su Keune 1517 nr. ir  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  spalvyte labai naturali gaunasi, aisku po daugelio plovimu atsiranda tas gelsvas atspalvis, bet tai irgi nebeda juk yra stebuklingasis C:EHKO Optik pilkintojas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

siandien norejau nusipirkti siuos dazus, to numerio spalvyte thumbup.gif
bet pabijojau, nes nezinau kokio procento peroksida pirkt, as maniau 6, o pardaveja, kad reikia 9, tai ir nenusipirkau...
o su keliu rocentu tu dazai?
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2008 12 21, 19:47)
Saiubas, kam kankintis ir eksperimentuot skiedziant pilkintojus tuos, kai galima paprasta sampuna nusipirkt, kur nieko nereikia skiest?  biggrin.gif

ir kaip tas sampunas, a gerai nuema ta geltonuma?
ar ji naudoji kaip ir normalu sampuna ar dar ir su paprastu galva plauni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2008 12 22, 22:35)
siandien norejau nusipirkti siuos dazus, to numerio spalvyte  thumbup.gif
bet pabijojau, nes nezinau kokio procento peroksida pirkt, as maniau 6, o pardaveja, kad reikia 9, tai ir nenusipirkau...
o su keliu rocentu tu dazai?
Papildyta:

ir kaip tas sampunas, a gerai nuema ta geltonuma?
ar ji naudoji kaip ir normalu sampuna ar dar ir su paprastu galva plauni?  g.gif

Tą, kurį aš turiu, labai gerai nuima geltonumą smile.gif tik neseniai nusipirkau, tai plaunu kas dieną su juo, bet galvoju bandyt plaut vieną dieną su šituo, kitą su paprastu, gal užteks to pilkumo biggrin.gif nes bet kokiu atveju reikia kas dieną galvą plaut lotuliukas.gif šiaip aišku jo kaina nemaža, bet naudot reikia dvigubai mažiau nei paprasto šampūno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2008 12 23, 00:30)
Tą, kurį aš turiu, labai gerai nuima geltonumą  smile.gif  tik neseniai nusipirkau, tai plaunu kas dieną su juo, bet galvoju bandyt plaut vieną dieną su šituo, kitą su paprastu, gal užteks to pilkumo  biggrin.gif  nes bet kokiu atveju reikia kas dieną galvą plaut  lotuliukas.gif  šiaip aišku jo kaina nemaža, bet naudot reikia dvigubai mažiau nei paprasto šampūno  smile.gif

o tai koki cia pilkintoja turi, ne C:EHKO? ax.gif
Atsakyti
merginos o kurios gal bandet C:EHKO firmos sviesinancius dazus?
nes maciau ju yra jau padarytu ir profesonalu? g.gif
Atsakyti
tai nejau niekas nesate bandziusios C:EHKO firmos sviesinancius dazus?
Atsakyti
priimkit ir mane i savo bureli !!!!! gathering.gif
o as visada dazau plaukus tik pas savo kirpeja, pati kazkaip nedristu eksperementuot, bujau plaukus sugadint. be to srogelemis sunkoka paciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2008 12 30, 02:00)
priimkit ir mane i savo bureli !!!!! gathering.gif
o as visada dazau plaukus tik pas savo kirpeja, pati kazkaip nedristu eksperementuot, bujau plaukus sugadint. be to srogelemis sunkoka paciai  ax.gif

jei sruogelemis dazai, tai aisku pati neikaip graziai nenudazysi mirksiukas.gif
o as tai sugalvojau ir pradejau visa galva dazyti, kolkas esu labai aptenkinta, dabar ataugusias saknis bandysiu dazyti su keunes dazais, ziuresim kas cia iseis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2008 12 29, 21:23)
jei sruogelemis dazai, tai aisku pati neikaip graziai nenudazysi  mirksiukas.gif
o as tai sugalvojau ir pradejau visa galva dazyti, kolkas esu labai aptenkinta, dabar ataugusias saknis bandysiu dazyti su keunes dazais, ziuresim kas cia iseis  bigsmile.gif

as su keune leksiu i kirpykla sestad dazytis poto nusipirksiu daziuku ir pati pasidazysiu
smile.gif
Atsakyti
4u.gif
mano plaukų natūrali spalva pilka į gelsvumą, taigi pavyko tapti vidutiniška blondine ir be peroksido thumbup.gif šviesinau su garnier dažais ir loreal, iš pradžių su helsinki po to šampano purslai, bet tas atspalvis negražus, geltonas, o dabar baltasis auksas, neišbalina iki tokios kaip ant pakelio bet aš ir nenoriu būti baltais plaukais.
Atsakyti
kokią temulką radau clap.gif
prijamkit ir mane blush2.gif
esu blondinka taip pat.... cool.gif
Papildyta:
pamiršau dadėt:

plaukus dažau kirpykloje ir kažkaip neatkreipiau dėmesio su kokios firmos dažais dažo g.gif raudoni pakiukai...lyg dviejų atspalvių maišo g.gif nu reiks pasiklaust, ot tundra ane doh.gif bet nudažo šauniai...
tik dar norėdama efekto labiau į baltumą kas trečią plovimą nupilu plaukiukus su C:EHKO pilkintoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 30 gruodžio 2008 - 12:24
Norėdamos nuimti geltonumą, pabandykite L'oreal Professionnel šampūną ir kondicionierių "Shine Blond", skirtą blonduotiems plaukams ax.gif Violetinės spalvos šampūnas ir kondicionierius nugesina geltonumą ir gerai drėkina sausus šviesintus plaukus good.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraja: 30 gruodžio 2008 - 13:10