Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės renkames visos čia

QUOTE(Capricorn @ 2008 12 31, 12:51)
sakai g.gif gal ir taip drinks_cheers.gif

As tai netik galiukus tepu,beveik puse plauku ilgio,man kirpeja sake kad taip reikia jei nori spindetu plaukuciai:)
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 12 31, 11:51)
sakai g.gif gal ir taip drinks_cheers.gif

QUOTE(julya @ 2008 12 31, 12:50)
As tai netik galiukus tepu,beveik puse plauku ilgio,man kirpeja sake kad taip reikia  jei nori spindetu plaukuciai:)

Na va,radom sprendima 4u.gif ,nes as kai trumpaplauke,garbanota ir iskarpyta,tai pas mane visa galva tept reik ,kad visus galiukus palepintum lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,bet sesuo ilgais tiesiais plaukais ,tai nuo puse plauku ilgio tepa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 12 30, 19:05)
Lakme yra toks:

user posted image

o gal kuri matet toki dalyka vilniuje pirkti?noreciau pameginti

QUOTE(julya @ 2008 12 31, 00:16)
ALFA PARF aliejuko uztenka tikrai labai ilgam,as kasdiena ji naudoju tai nuo vasaros va nesenei 2 pakuote nusipirkau. bet mano plauku ilgis  apie 70 cm...

šita aliejuka ir aš naudoju tai tikrai labai geras,o jau jo kvapas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
beje, jei plaukas turi rudo pigmento, niekada nepavyks būti platinine blondine schmoll.gif graudi tiesa verysad.gif na nebent su turbo dideliu procentu peroksido balintis, bet tada iškyla grėsmė likti be plaukų lotuliukas.gif tai va todėl dauguma ir nusidažo "viščiuko" spalva ax.gif bet tą geltonumą kaip rašiau galima gesinti violetinėm kaukėm, šampūnais ar puškikliais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2008 12 31, 16:49)
beje, jei plaukas turi rudo pigmento, niekada nepavyks būti platinine blondine  schmoll.gif graudi tiesa  verysad.gif  na nebent su turbo dideliu procentu peroksido balintis, bet tada iškyla grėsmė likti be plaukų  lotuliukas.gif  tai va todėl dauguma ir nusidažo "viščiuko" spalva  ax.gif bet tą geltonumą kaip rašiau galima gesinti violetinėm kaukėm, šampūnais ar puškikliais  rolleyes.gif

na itariu,ad as turiu to pigmento, bet kai panaudoju tuos pilkintojus, spalvike gaunasi nebloga ir man tokia labai patinka thumbup.gif

ei merginos tai kur ta LAKME aliejuka galima isigyti ir kiek kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2008 12 31, 18:41)
na itariu,ad as turiu to pigmento, bet kai panaudoju tuos pilkintojus, spalvike gaunasi nebloga ir man tokia labai patinka  thumbup.gif

ei merginos tai kur ta LAKME aliejuka galima isigyti ir kiek kainuoja? ax.gif

jau rašiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 01, 19:06)
jau rašiau smile.gif

ziuriu po gimdymo dar man atmintis ir atidumas neatsisato lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 01 01, 17:09)
ziuriu po gimdymo dar man atmintis ir atidumas neatsisato  lotuliukas.gif  doh.gif

nieko tokio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2009 01 01, 19:10)
nieko tokio lotuliukas.gif

baiksis mano avono serumiukas, butinai lakme isbandysiu mirksiukas.gif

ai merginos su NAUJAISIAIS METAIS JUS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 01 01, 17:42)
baiksis mano avono serumiukas, butinai lakme isbandysiu  mirksiukas.gif

ai merginos su NAUJAISIAIS METAIS JUS thumbup.gif

man jis patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuos ir as prie jusu nes ir as esu blondine jau n-metu. Kazkaip ypatingu bedu su jais neturiu, dazau plaukus kirpykloi ir galus pakerpu kas menesi, perskaiciau visa tema ir uzsikabinau uz Se Mi Dilino aliejuko, as ji turiu nusipirkus koki gera menesi, man asmeniskai tai nepatiko daugiau nepirksiu niekad, visai jis netaupus, jau i pabaiga einu, jis tepamas ant slapiu plauku tai kol su dziovintuvu tai kaip ir nebuta, plaukai surkstus, galvojau kad per mazai dedu, uzlasinau dar dviem lasais daugiau tada jau suriebino. Tai paskui kazkurioj temoje perskaiciau kad panos deda ant sausu plauku, nu ir as pameginau, nu nieko visai, bet man jis pasausino gerai plaukus, nevertas jis tu 74lt. Paskui esu kazkada naudojus lakmes ta teknia, skystokas toks bet tikrai neblogas ir ilgam uztenka. Is avono tai nieko blogo ir nieko gero nepadare. Dabar pirksiu visdelto antra karta savo Vitalytis aliejuka su vit b5, jis tai man patiko, ir nebrangus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 01 02, 20:56)
Sveikos merginos, jungiuos ir as prie jusu nes ir as esu blondine jau n-metu. Kazkaip ypatingu bedu su jais neturiu, dazau plaukus kirpykloi ir galus pakerpu kas menesi, perskaiciau visa tema ir uzsikabinau uz Se Mi Dilino aliejuko, as ji turiu nusipirkus koki gera menesi, man asmeniskai tai nepatiko daugiau nepirksiu niekad, visai jis netaupus, jau i pabaiga einu, jis tepamas ant slapiu plauku tai kol su dziovintuvu tai kaip ir nebuta, plaukai surkstus, galvojau kad per mazai dedu, uzlasinau dar dviem lasais daugiau tada jau suriebino. Tai paskui kazkurioj temoje perskaiciau kad panos deda ant sausu plauku, nu ir as pameginau, nu nieko visai, bet man jis pasausino gerai plaukus, nevertas jis tu 74lt. Paskui esu kazkada naudojus lakmes ta teknia, skystokas toks bet tikrai neblogas ir ilgam uztenka. Is avono tai nieko blogo ir nieko gero nepadare. Dabar pirksiu visdelto antra karta savo Vitalytis aliejuka su vit b5, jis tai man patiko, ir nebrangus. smile.gif

o kur tu jį perki ir kiek kainuoja? gal nete kokia foto yra, kad žinotumėm kaip atrodo? rolleyes.gif
Atsakyti