Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės renkames visos čia

QUOTE(Deissy @ 2008 12 30, 14:33)
o kur ju yra pirkti? nes kazkaip niekada nemaciau. g.gif

QUOTE(Capricorn @ 2008 12 30, 14:34)
va turbūt šitas turėt būt geras dalykas....kažin kur jo pirkt yra bigsmile.gif

jo tikrai yra Vilniuje Buržua grožio salonuose, t.y. Akropoly ir Mindaugo Maximos viršuje esančiame grožio salone, čia va kainos http://www.burzua.lt/page.php Jei neklystu dar yra Pilies g. Rūtos salone mastau.gif

QUOTE(Deissy @ 2008 12 30, 14:51)
labukas  4u.gif
kazi juos kaip normalu sampuna ir kondicionieriu nuolat galima naudot ar reikia ten tik kazkiek plovimu naudot?  g.gif

šis šampūnas ir balzamas yra kasdieniniam naudojimui rolleyes.gif
Atsakyti
a Sauliena kaimy kažin kur yra jo? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 30 gruodžio 2008 - 18:50
nu vat dabar ir galvoju, koki isigyt galiukams, negaliu nusprest doh.gif Reiktu kad gydytu, o ne kosmetinis butu g.gif O Lakme kokia kaina, kiekis ir kur ieskoti?
Dar smalsu, tos kurios kirpyklose dazosi, keik uz sakny dazyma mokat, kur dazotes, kas kiek laiko...? bigsmile.gif Dabar kaip tik ieskau Vilniuje kur saknis nudazytu, gal pakirptu siek tiek galus. Bet ziauriai bijau ryza patapt lotuliukas.gif O i savo miesta vaziuot tvarkytis plauku, visgi prabanga gaunasi jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2008 12 30, 18:56)
nu vat dabar ir galvoju, koki isigyt galiukams, negaliu nusprest doh.gif  Reiktu kad gydytu, o ne kosmetinis butu g.gif  O Lakme kokia kaina, kiekis ir kur ieskoti?
Dar smalsu, tos kurios kirpyklose dazosi, keik uz sakny dazyma mokat, kur dazotes, kas kiek laiko...? bigsmile.gif Dabar kaip tik ieskau Vilniuje kur saknis nudazytu, gal pakirptu siek tiek galus. Bet ziauriai bijau ryza patapt  lotuliukas.gif  O i savo miesta vaziuot tvarkytis plauku, visgi prabanga gaunasi jau doh.gif

Lakme yra toks:

user posted image
Aprašymas: LAKME TEKNIA Sausų, pažeistų plaukų aliejukas 100ml
Regeneruojamoji priemonė, sukuria eterinio aliejaus plėvelę, kuri saugo plaukus nuo lūžinėjimo ir kenksmingo aplinkos poveikio, atstato pažeistus plaukų galiukus ir suteikia plaukams ypatingo blizgesio.
Mažą kiekį losjono paskleisti ant sausų plaukų.Neskalauti.
Veikliosios medžiagos: eterinis aliejus, Augalinių amino rūgščių kompleksas.

100ml. kažkur gal apie 25lt.pirkau Medinėse šukose drinks_cheers.gif užtenka vieno paspaudimo-labai skalsus mirksiukas.gif

aš dažausi Šiauliuose, Austėjos kirpykloj...už šaknis ir pakirpimą man ima 40lt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Capricorn: 30 gruodžio 2008 - 19:06
QUOTE(julya @ 2008 12 30, 19:59)
Rutele_S , as po plauku balinimo galiukam naudoju tik ALFAPARF firmos SEMI DE LINO aliejuka,tiesa jis kainuoja apie 70lt,bet kai pradejau ji naudot vasaros pradzioj tai nei skilineja nei ka ,as juo tepu beveik visus plaukus ir jie spindi blizga grazu net ziuret kartais biggrin.gif tik problemyte turiu,nerandu savo spalvytes ;( gaunasi arba geltona arba visiskai peroksidine,o taip noreciau siek tiek naturalumo! gal sruogeliu kokiu tamsesniu imaisyt  unsure.gif  gal tikrai ta keune pabandyt... :/

ohoho kokia brangenybe doh.gif
bet esu tikrai nepazai girdejus atsiliepimu, kad geras daikciukas tas aliejus thumbup.gif
o ar ilgam uztenka?
Papildyta:
QUOTE(Capricorn @ 2008 12 30, 20:14)
nebuvo schmoll.gif  verysad.gif kažin kur be kirpyklos dar yr jų pirkt g.gif
aš lakme firmos aliejuką turiu-man patinka thumbup.gif

o kur ta lakme firmos aliejuku yra pirkti? kokia jo kaina? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Capricorn @ 2008 12 30, 21:05)
100ml. kažkur gal apie 25lt.pirkau Medinėse šukose drinks_cheers.gif užtenka vieno paspaudimo-labai skalsus mirksiukas.gif

na kaina tokia visai nedidele thumbup.gif
as tai pskutiniu laiku naudoju avon ta su zaliu kamsteliu, jis man neblopgas, bet tik tiek.
kai baigsis reikes butinai pabandyti ax.gif
Atsakyti
aš irgi naudoju karts nuo karto Avon serumą galiukams, bet kažkaip nepasakyčiau, kad jis super duper, būna ir geresnių, bet šiaip extra atvejui užtenka ir jo rolleyes.gif o labai patiko Wella Lifetex galiukų aliejukas - serumas, ir poveikis akivaizdus buvo, ir kvapas wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Indraja @ 2008 12 30, 23:55)
aš irgi naudoju karts nuo karto Avon serumą galiukams, bet kažkaip nepasakyčiau, kad jis super duper, būna ir geresnių, bet šiaip extra atvejui užtenka ir jo  rolleyes.gif o labai patiko Wella Lifetex galiukų aliejukas - serumas, ir poveikis akivaizdus buvo, ir kvapas  wub.gif

user posted image

nu apie sita tai visai nieko nesu net girdejusi nei maciusi g.gif
pasidalink info, kur ji galima osigyt, kiek kaztoja? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2008 12 30, 23:13)
nu apie sita tai visai nieko nesu net girdejusi nei maciusi  g.gif
pasidalink info, kur ji galima osigyt, kiek kaztoja?  mirksiukas.gif

čia naujas dizainas, o šiaip jis anksčiau buvo tokiam ryškiam geltonam buteliuke user posted image ir jį galima įsigyti visose kirpyklose, kur platinama Wella produkcija, už jį mokėdavau 30-35lt, dabar turėtų būti apie 35-40lt, nes viskas brango unsure.gif
Atsakyti
ALFA PARF aliejuko uztenka tikrai labai ilgam,as kasdiena ji naudoju tai nuo vasaros va nesenei 2 pakuote nusipirkau. bet mano plauku ilgis apie 70 cm...
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2008 12 31, 00:16)
ALFA PARF aliejuko uztenka tikrai labai ilgam,as kasdiena ji naudoju tai nuo vasaros va nesenei 2 pakuote nusipirkau. bet mano plauku ilgis  apie 70 cm...

kažin ar ilgis turi įtakos aliejuko išnaudojimui...juk tik galiukus tereik tept g.gif
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2008 12 31, 09:11)
kažin ar ilgis turi įtakos aliejuko išnaudojimui...juk tik galiukus tereik tept g.gif

Bent jau kaip mum kirpeja sake ,tai vos ne nuo puse ilgio galima tepti aliejuka..o ne tik pacius pacius galiukus..Galima net ir per visa plauka nedideli kieki..
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2008 12 31, 09:56)
Bent jau kaip mum kirpeja sake ,tai vos ne nuo puse ilgio galima tepti aliejuka..o ne tik pacius pacius galiukus..Galima net ir per visa plauka nedideli kieki..

sakai g.gif gal ir taip drinks_cheers.gif
Atsakyti