Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

Sakykit, o kiek kainuoja persiku kvepalai, duso zele ir kuno kremas? Gal yra kur info internete? Neesu uoscius, bet gundausi, nes siandien Europoje 20 proc nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2009 03 12, 13:48)
Sakykit, o kiek kainuoja persiku kvepalai, duso zele ir kuno kremas? Gal yra kur info internete? Neesu uoscius, bet gundausi, nes siandien Europoje 20 proc nuolaida  thumbup.gif

50ml tualetinio vandens 99lt smile.gif Kitu tiksliu kainu nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 03 12, 09:56)
Gavau kremo su migdolais meginuka, labai patiko. Gal yra jau naudojanciu, koks efektas po ilgesnio naudojimo - ar tikrai pastangrina odele?

Kremą su migdolais ir obuoliais bandysiu šiandien, konsultantė parduotuvėj nustatė, kad mano odai šitas kremas turėtų tikt labiausiai, žiūrėsim biggrin.gif
Gal yra kas tokį kremą naudojo ilgiau, ir man būtų labai įdomūs atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal matėt ar yra parduodamas šlamučių paakių kremo mažesnis kiekis (5 ml)?
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 03 12, 14:54)
50ml tualetinio vandens 99lt smile.gif Kitu tiksliu kainu nepamenu doh.gif

dekoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2009 03 12, 14:48)
Sakykit, o kiek kainuoja persiku kvepalai, duso zele ir kuno kremas? Gal yra kur info internete? Neesu uoscius, bet gundausi, nes siandien Europoje 20 proc nuolaida  thumbup.gif

Man atrodo blizgis 39 Lt; šveičiamasis prausimosi nektaras virš 50 Lt, o pienelio nežinau ar buvo bet lyg 75 ar 79 Lt
Atsakyti
alter ego Paskelbta Šiandien, 15:17
  Sveikos, gal matėt ar yra parduodamas šlamučių paakių kremo mažesnis kiekis (5 ml)?

Man rodos,kad yra.Ta prasme turėjau pati mažiuką šlamučių paakiams,bet neatsimenu koks kiekis,turbūt 5ml mirksiukas.gif
O aš šiandien vėl savo mylimą vandenį pirkau,Honey and Lemon wub.gif
Ir scrub'ą verbenų prigriebiau,laukiu kada galėsiu išbandyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 03 12, 13:55)
Aciu labai 4u.gif Gundausi ir as L'Occitane biggrin.gif Dabar naudoju TIGI Dumb Blond tai neuztenka drekinimo mano sviesintiems plaukams schmoll.gif  Ryt poryt planuoju isigyt L'Occitane plauku prieziuros serija biggrin.gif Tikiuosi, nunuvils cool.gif

nu jau man su Tigi dumb blond L'occitane sampuno su eteriniais aliejais net nera, ka lygint: tigis praktiskai nenaudojamas stovi su sintetiniu kvapu,ir siaip galva nuo jo man greit susiriebaluodavo, netgi itarima turiu, kad nuo jame prikimstu silikonu man pradeda plaukai slinkt doh.gif o L'occitane tikrai geriau sudrekina plauka, bet nesijaucia tokio didelio sunkumo, nustojo plaukai taip ziauriai riebaluotis, o jau kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2009 03 12, 14:17)

Bijau suklaidint, bet lygtai esu mačius mažiuką unsure.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 03 12, 17:17)
O aš šiandien vėl savo mylimą vandenį pirkau,Honey and Lemon wub.gif
Ir scrub'ą verbenų prigriebiau,laukiu kada galėsiu išbandyt thumbup.gif

Gal ir Kaune nuolaidos yra? bigsmile.gif

QUOTE(Girl_not4_you @ 2009 03 12, 17:55)
nu jau man su Tigi dumb blond L'occitane sampuno su eteriniais aliejais  net nera, ka lygint: tigis praktiskai nenaudojamas stovi su sintetiniu kvapu,ir siaip galva nuo jo man greit susiriebaluodavo, netgi itarima turiu, kad nuo jame prikimstu silikonu man pradeda plaukai slinkt doh.gif o L'occitane tikrai geriau sudrekina plauka, bet nesijaucia tokio didelio sunkumo, nustojo plaukai taip ziauriai riebaluotis, o jau kvapas wub.gif

Kurį šampūną naudoji (plonų ir normalių plaukų, sausų ir pažeistų)?
Labai noriu L'occitane šampūną nusipirkt, bet pirmiausia reikia turimus subaigt kaip nors doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 12 kovo 2009 - 18:22
Finna Paskelbta Šiandien, 19:19
  QUOTE(alter ego @ 2009 03 12, 14:17)

Bijau suklaidint, bet lygtai esu mačius mažiuką 

QUOTE(Manija69 @ 2009 03 12, 17:17)
O aš šiandien vėl savo mylimą vandenį pirkau,Honey and Lemon 
Ir scrub'ą verbenų prigriebiau,laukiu kada galėsiu išbandyt

Gal ir Kaune nuolaidos yra? 

QUOTE(Girl_not4_you @ 2009 03 12, 17:55)
nu jau man su Tigi dumb blond L'occitane sampuno su eteriniais aliejais  net nera, ka lygint: tigis praktiskai nenaudojamas stovi su sintetiniu kvapu,ir siaip galva nuo jo man greit susiriebaluodavo, netgi itarima turiu, kad nuo jame prikimstu silikonu man pradeda plaukai slinkt  o L'occitane tikrai geriau sudrekina plauka, bet nesijaucia tokio didelio sunkumo, nustojo plaukai taip ziauriai riebaluotis, o jau kvapas

Kurį šampūną naudoji (plonų ir normalių plaukų, sausų ir pažeistų)?
Labai noriu L'occitane šampūną nusipirkt, bet pirmiausia reikia turimus subaigt kaip nors 

Na žinok aš ir tikėjausi nuolaidų,bet Akropolyje tikrai nėra unsure.gif
Šampūną aš ir noriu nusipirkt,bet ten kur buvau dar nėra,pažeistiems plaukams,bet kondicionierius tai man super wub.gif
Atsakyti
Gal kuri zinote, ar rytoj dar bus nuolaidos Europos parduotuveje? siandien nespejau nulekti tenais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraa @ 2009 03 12, 20:58)
Gal kuri zinote, ar rytoj dar bus nuolaidos Europos parduotuveje? siandien nespejau nulekti tenais  ax.gif

Lyg ir nebus g.gif Pagal reklamą, nuolaidos tik vieną konkrečią dieną. Bet 15 d. bus C&D nuolaidos, o pas juos yra šis tas iš l'Occitane.

Taip pat 27 d. turėtų būti daug nuolaidų Europos parduotuvėse. Daugiau info čia: http://www_europa_lt...lymu_planas.jpg
Atsakyti