Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(Finna @ 2009 03 12, 19:19)
Kurį šampūną naudoji (plonų ir normalių plaukų, sausų ir pažeistų)?
Labai noriu L'occitane šampūną nusipirkt, bet pirmiausia reikia turimus subaigt kaip nors doh.gif

siuo metu naudoju ta su 5 eteriniais aliejais, pazeistiems ir sausiems plaukams, ir tos pacios serijos kondicionieriu wub.gif
Beje Manija, skaiciau, kad naudoji ir O'rising produkcija, kuri taip pat lb patinka, tai gal galetum sulygint O'risingo kauke su L'occitano kondisinu ar kauke?kuri firma labiau patinka 4u.gif nes dar lb noriu ir is tos produkcijos ka nors pabandyt, tuo labiau, kad lyg is prekybos pamazu dingsta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 12 kovo 2009 - 21:20
o kokia tos kaukes su 5 eteriniais aliejais konsistencija? man skystos konsistencijos kaukes labai greitai issinaudoja doh.gif o kas del kremu, tai buvau gavus visu kremu meginelius (isskyrus slamuciu serijos, nes dar per jauna jai), tai labai nusivyliau, nes mano misriai odai nei vienas netiko, visiskai nesusigerdavo schmoll.gif
Atsakyti
Girl_not4_you Paskelbta Vakar, 22:15
  QUOTE(Finna @ 2009 03 12, 19:19)
Kurį šampūną naudoji (plonų ir normalių plaukų, sausų ir pažeistų)?
Labai noriu L'occitane šampūną nusipirkt, bet pirmiausia reikia turimus subaigt kaip nors

siuo metu naudoju ta su 5 eteriniais aliejais, pazeistiems ir sausiems plaukams, ir tos pacios serijos kondicionieriu
Beje Manija, skaiciau, kad naudoji ir O'rising produkcija, kuri taip pat lb patinka, tai gal galetum sulygint O'risingo kauke su L'occitano kondisinu ar kauke?kuri firma labiau patinka  nes dar lb noriu ir is tos produkcijos ka nors pabandyt, tuo labiau, kad lyg is prekybos pamazu dingsta...

Nenaudojau dar tik O'Rising šampūno,bet žadu smile.gif O kaukės man labiau patinka O'Rising,plaukai po jų tokie lengvi,švarūs wub.gif L'Occitane irgi patiko,bet per daug poveikio nepastebėjau,daugiau nepirksiu,bandžiau alyvuogių ir su eteriniais aliejais,jos tirštesnės nei O'Rising,bet su silikonais g.gif Bet kondicionierius tai tikrai pasakiškas L'Occitane,kai jį naudoju,kaukės jau nededu,plaukai laaaaabai švelnučiai po jo,atsigavę thumbup.gif Tik nelabai patiko L'Occitane kondicionierius su Shea butter,toks skystas ir jokio švelnumo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 03 12, 23:47)
o kokia tos kaukes su 5 eteriniais aliejais konsistencija? man skystos konsistencijos kaukes labai greitai issinaudoja doh.gif o kas del kremu, tai buvau gavus visu kremu meginelius (isskyrus slamuciu serijos, nes dar per jauna jai), tai labai nusivyliau, nes mano misriai odai  nei vienas netiko, visiskai nesusigerdavo  schmoll.gif

Kauke tirsta, nedaug reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, sedziu isbandzius L'occitane meginukus. Bandziau sampuna,kauke ir seruma sausiems ir pazeistiems plaukams bei ryziu seruma veidui ax.gif Kaip plaukai atrodys pamatysiu kai isdzius, o serumas veidui gal kiek per lengvas nors mano oda ir riebi. Suzavejo plauku prieziuros priemoniu kvapas bigsmile.gif Taip naturaliai kvepia wub.gif

Taip pat norejau pagirti Siauliu L'occitane darbuotojas thumbup.gif Labai malonios merginos, turbut si parduotuve geriausia Siauliuose pagal aptarnavimo kokybe thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo just_angel: 13 kovo 2009 - 11:20
QUOTE(Manija69 @ 2009 03 13, 09:39)
Nenaudojau dar tik O'Rising šampūno,bet žadu smile.gif O kaukės man labiau patinka O'Rising,plaukai po jų tokie lengvi,švarūs wub.gif L'Occitane irgi patiko,bet per daug poveikio nepastebėjau,daugiau nepirksiu,bandžiau alyvuogių ir su eteriniais aliejais,jos tirštesnės nei O'Rising,bet su silikonais g.gif Bet kondicionierius tai tikrai pasakiškas L'Occitane,kai jį naudoju,kaukės jau nededu,plaukai laaaaabai švelnučiai po jo,atsigavę thumbup.gif Tik nelabai patiko L'Occitane kondicionierius su Shea butter,toks skystas ir jokio švelnumo cool.gif

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif reikes griebti O'risingo kauke kol dar ju yra smile.gif
Atsakyti
Gal žinote,kiek tiksliai kainuoja Aromachologie šampūnas.Ir ten 200 ar 250 ml?
Atsakyti
as naudoju sampuna su eteriniais tai man pats geriausias wub.gif
o kauke kaip suprantu nelb verta demesio? nes zadejau pirkti g.gif
bandziau ir balzama tai fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2009 03 15, 13:24)
Gal žinote,kiek tiksliai kainuoja Aromachologie šampūnas.Ir ten 200 ar 250 ml?

300ml-49Lt
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 03 15, 16:02)
300ml-49Lt

Dėkoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 03 15, 14:48)
as naudoju sampuna su eteriniais tai man pats geriausias  wub.gif
o kauke kaip suprantu nelb verta demesio? nes zadejau pirkti  g.gif
bandziau ir balzama tai fainas thumbup.gif

jau isigijau ta kauke-bandysim thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri išbandėt stiprinamąjį sausų ir pažeistų plaukų serumą? Rašo, kad atkuria pažeistų plaukų galiukus g.gif
user posted image

Baiginėjasi aliejukas plaukų galams, dairausi kažko naujo smile.gif
Atsakyti