Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

QUOTE(Manija69 @ 2009 01 26, 18:27)
Bandysiu Oatmeal and honey priemones, tikiuosi labiau patiks nei S-Factor bigsmile.gif

Nebandyk! labiau tikrai nepatiks!
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 01 26, 19:39)
Čia apie tą drėkinantį?O kaip naudoji?
Jei apie jį,tai man jis patinka,plaukai labiau tiesūs,švelnūs ir kad daugiau uždėjus,nesijaus perdozavimo thumbup.gif

ant nusausintu plauku , mazdaug nuo vidurio ilgio uztepu pora paspaudimu ir isskirstau , leidziu isdziut naturaliai arba dziovinu fenu
Atsakyti
o as turbut busiu vienintele, kuriai netiko Dream drops aliejukas..po pirmojo panaudojimo supratau kad buteliukas yra pats nepatogiausias is visu naudotu (na, ta keista pipete, neisiena su ja graziai paspausti to aliejuko, per krastus koks lasas nubega, niu zodziu..), zymiai patogiau kai yra dozatorius. ir efekto nepastebejau..mano galai sausi, o tas aliejus neskalsus, sunkiai pasiskirsto, tai jei uzdedu mazai nesijaucia isvis kad dejau kazko, jei pabandau uzdet daugiau - galai atrodo tarsi sulipe ir rieboki.. Kerastase man geriau atliko savo darba, reiks prie jo grizti, tik nzn ka su situo puse buteliuko daryti..i spinta nukisti gaila, nepigiai mokejau..
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 27, 12:35)
o as turbut busiu vienintele, kuriai netiko Dream drops aliejukas..po pirmojo panaudojimo supratau kad buteliukas yra pats nepatogiausias is visu naudotu (na, ta keista pipete, neisiena su ja graziai paspausti to aliejuko, per krastus koks lasas nubega, niu  zodziu..), zymiai patogiau kai yra dozatorius. ir efekto  nepastebejau..mano galai sausi,  o tas aliejus neskalsus, sunkiai pasiskirsto, tai jei uzdedu mazai nesijaucia isvis kad dejau kazko, jei pabandau uzdet daugiau - galai atrodo tarsi sulipe ir rieboki.. Kerastase man geriau atliko savo darba, reiks prie jo grizti, tik nzn ka su situo puse buteliuko daryti..i spinta nukisti gaila, nepigiai mokejau..

nešk į kosmetikos išparduotuvę smile.gif
Atsakyti
dilgelyt Paskelbta Vakar, 21:48
  QUOTE(Manija69 @ 2009 01 26, 18:27)
Bandysiu Oatmeal and honey priemones, tikiuosi labiau patiks nei S-Factor

Nebandyk! labiau tikrai nepatiks!

Kodėl? bigsmile.gif Pabandžiau ir man patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 01 27, 18:07)
Kodėl? bigsmile.gif Pabandžiau ir man patiko mirksiukas.gif

Bet uz s fator nelabiau tiesa? man tai tikrai nieko geresnio,tik panasu biski,plaukai svelnus ir lengvi..
Atsakyti
Dabar naudoju tigi self absorbed sampuna ir kondicionieriu, tai kazkaip issausino plaukus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 27 sausio 2009 - 19:03
dilgelyt Paskelbta Šiandien, 18:12
  QUOTE(Manija69 @ 2009 01 27, 18:07)
Kodėl?  Pabandžiau ir man patiko

Bet uz s fator nelabiau tiesa? man tai tikrai nieko geresnio,tik panasu biski,plaukai svelnus ir lengvi..

Nu dar tik vieną kartą su jais ploviau plaukus ,dar reikia daugiau laiko.Bet kad geresnis bus poveikis, rašo,kad gydomasis šampūnas,ydomu g.gif
Kaip po pirmo karto,tai geriau nei S-Factor tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 01 27, 21:23)
Nu dar tik vieną kartą su jais ploviau plaukus ,dar reikia daugiau laiko.Bet kad geresnis bus poveikis, rašo,kad gydomasis šampūnas,ydomu g.gif
Kaip po pirmo karto,tai geriau nei S-Factor tongue.gif

o kas geriau? smile.gif
na as turiu tik balzama gal todel..
Atsakyti
Kuriai mergaitei Tigi s factor aliejuka buvau pazadejus? Istryniau zinutes jos, o jau gavau noreciau ishsiusti:)
Atsakyti
dilgelyt Paskelbta Šiandien, 22:21
  QUOTE(Manija69 @ 2009 01 27, 21:23)
Nu dar tik vieną kartą su jais ploviau plaukus ,dar reikia daugiau laiko.Bet kad geresnis bus poveikis, rašo,kad gydomasis šampūnas,ydomu 
Kaip po pirmo karto,tai geriau nei S-Factor

o kas geriau?
na as turiu tik balzama gal todel..

Nu visų pirma tai mažiau sintetika atsiduoda,šiti sausainiukais wub.gif
Man rodos ne tokie stiprūs kaip S-Factor,tie tokie intensyvūs,kad man per daug.Na šiuos dar daug nenaudojau,kad pasakyčiau,bet jau ir sudėtis geresnė, bent jau balzame,tai daug visokių aliejų. Jie skirti stipriai pažeistiems plaukams,ko man ir reikia,atstatyti savo plaukų būklę.Ir žinau,kad jie tai ko man reikia thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 27, 12:35)
o as turbut busiu vienintele, kuriai netiko Dream drops aliejukas..

Aš tai nežinau dar ar man tinka - ką tik gavau, 1 kartą pabandžiau porą lašų, bet... geresnis pasirodė man "Joico" silk result, kurio likutį dar turiu. O šitas keliaus į išparduotuvę blush2.gif ...tiesa dėl kitos priežasties - negaliu pakęsti to uoginio kvapo - kaip visų energetinių gėrimų - kartelį buvau padauginusi kokteiliukų, tai dabar doh.gif
Atsakyti