Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

QUOTE(sarkela @ 2009 01 28, 09:45)
Aš tai nežinau dar ar man tinka - ką tik gavau, 1 kartą pabandžiau porą lašų, bet... geresnis pasirodė man "Joico" silk result, kurio likutį dar turiu. O šitas keliaus į išparduotuvę  blush2.gif ...tiesa dėl kitos priežasties - negaliu pakęsti to uoginio kvapo - kaip visų energetinių gėrimų - kartelį buvau padauginusi kokteiliukų, tai dabar  doh.gif

Cia gavai kur as uzsakiau tuos 2? tai reik man pasakyti! mirksiukas.gif nes va yra kam uzsakiau ir negauna, tai as sedziu kaip ant adatu dabar del visu uzsakymu!

Siu metu naudoju Tigi s factor aliejuka antra bonka,stovi jau ir trecia, ir Hempz, tai man kaip skilinejo taip skilineja...patinka kad toks riebus ir jei daug prikraunu suteikia blizgesio ir svorio ir nors kiek bekrauciau niekad nieko nesuriebina,per laika puikiai isigeria.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 28, 12:02)
Siu metu naudoju Tigi s factor aliejuka antra bonka,stovi jau ir trecia, ir Hempz, tai man kaip skilinejo taip skilineja...patinka kad toks riebus ir jei daug prikraunu suteikia blizgesio ir svorio ir nors kiek bekrauciau niekad nieko nesuriebina,per laika puikiai isigeria.

Turbut musu plauko struktura skirtinga..vel gi pasitvirtina sena gera taisykle - kas tinka vienai, nebutinai tinka kitai 4u.gif smagu kad radai savo priemones, as tai vis dar ieskau..
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 28, 13:34)
Turbut musu plauko struktura skirtinga..vel gi pasitvirtina sena gera taisykle - kas tinka vienai, nebutinai tinka kitai 4u.gif  smagu kad radai savo priemones, as tai vis dar ieskau..

taigi rasau kad skilineja galiukai skemingai..taigi savo priemoniu dar tikrai neradau..
Atsakyti
Galbūt kuri bandėt šiuos purinančius purškiklius? Labai domina atsiliepimai 4u.gif
Įdomu, ar jie kuo nors iš esmės skiriasi...
user posted image user posted image
Atsakyti
gal kas bande sita:
user posted image
butu idomu nuomoniu isgirsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meteora_1 @ 2009 01 29, 19:35)
gal kas bande sita:
user posted image
butu idomu nuomoniu isgirsti ax.gif

neapastebejau is jo nieko.pardaviau,pati pirkau irgi is iparduotuves,mat kazkam netiko taippat biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit Mamytes , o kur galima apie siu priemoniu aprasymus lt kalba pasiskaitinet? Nes angliskai nesuprantu ,o noriu informacijos kas kokiems plaukuciams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 30, 21:09)
šitas daiktas dbr su nuolaida Salon+ kainuoja 10 Lt pigiau nei braškėse smile.gif
user posted image

Planuoju sita pirkti,gal dar truputi daugiau informacijos ax.gif ,ar garbanotiems plaukams irgi tinka? Planuoju nusipirkt ta sviesiems plaukams ,,porele", dream drops ir apie sita galvoju -geras derinukas? ka daro ta kaukyte? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 01 29, 20:56)
Sakykit Mamytes , o kur galima apie siu priemoniu aprasymus lt kalba pasiskaitinet? Nes angliskai nesuprantu ,o noriu informacijos kas kokiems plaukuciams  ax.gif

labai patogu versti siuo zodynu
nukopijuok teksta ir paspausk versti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgice @ 2009 01 30, 00:11)
labai patogu versti siuo zodynu
nukopijuok teksta ir paspausk versti  mirksiukas.gif

doh.gif doh.gif tiksliai! biggrin.gif ,nu ot protelis blush2.gif umn.gif umn.gif
Aciu labai notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 27, 22:42)
Kuriai mergaitei Tigi s factor aliejuka buvau pazadejus? Istryniau zinutes jos, o jau gavau noreciau ishsiusti:)

as ji su isskiestomus rankomis priimsiu, jei ta mergaite neatsiras ax.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau stai si rinkinuka, zinokit tikras geris thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti