Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

QUOTE(shineT @ 2009 01 30, 13:11)
as ji su isskiestomus rankomis priimsiu, jei ta mergaite neatsiras  ax.gif

atsirado ir iskeliavo smile.gif bet beveik galeciau ir kita parduot,nes dar turiu puse bnkutes s factor ir puse hempz... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2009 01 30, 16:15)
Siandien isbandziau stai si rinkinuka, zinokit tikras geris  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image

ooo bigsmile.gif prasau placiau papasakok apie poveiki plaukams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2009 01 30, 17:15)
Siandien isbandziau stai si rinkinuka, zinokit tikras geris  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image

idomu idomu bigsmile.gif o kokei jusu plaukai,ka padare jiems? Gal su kokiom kitom tigi priemonem palygint galetumet?
Atsakyti
Labai patenkinta esu Tigi plauku kauke Peppermint Hair Mask. wub.gif Dar palyginti neseniai ja nusipirkau, o rezultatu jau spejau pasiekti. Padaro plaukus naturaliai zvilgancius, ir spalva plauku atrodo tokia atgaivejusi. thumbup.gif Visiskai nesigailiu pirkusi.

Dar is Tigi turiu Split End Mender & Leave-in kondicionieriu, tai taip pat labai neblogas. smile.gif Mano plaukai linke labai elektrintis, tai kai naudoju ji, jokio elektrinimosi nera. Ir apskritai padaro plaukus svelnesnius. 4u.gif
Atsakyti
Na va,vakar,gero zmogaus pagalba uzsisakiau kelias priemonytes is TIGIO clap.gif

Jei viskas bus gerai ,jau greitai dziaugsiuos siais dalykiukais :

user posted image

user posted image

user posted image

Laukiu nesulaukiu laugh.gif

Aciu DILGELYT drinks_cheers.gif good.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2009 01 31, 12:36)
Na va,vakar,gero zmogaus pagalba uzsisakiau kelias priemonytes is TIGIO clap.gif

Jei viskas bus gerai ,jau greitai dziaugsiuos siais dalykiukais :

user posted image

user posted image

user posted image

Laukiu nesulaukiu  laugh.gif

Aciu DILGELYT   drinks_cheers.gif  good.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

blush2.gif Pati v viska esu is situ isbandzius,viskas patiko,tikiuosi tiks ir tamstai mirksiukas.gif
Atsakyti
Dilgelyt,va vyras jau isvare i pasta siuntinuko is taves paimti mirksiukas.gif jau bandysiu ta kaukyte - kondisina mirksiukas.gif o is uzsienio vis dar ramu doh.gif doh.gif doh.gif paziurejau kad is lookfantastic uzsisakiau sausio 16,tai jau dvi savaites keliauja,o is gorgeuos pora dienu veliau
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2009 01 31, 12:48)
Dilgelyt,va vyras jau isvare i pasta siuntinuko is taves paimti mirksiukas.gif  jau bandysiu ta kaukyte - kondisina mirksiukas.gif  o is uzsienio vis dar ramu doh.gif  doh.gif  doh.gif paziurejau kad is lookfantastic uzsisakiau sausio 16,tai jau dvi savaites keliauja,o is gorgeuos pora dienu  veliau

Jei joico drekinanti kuria perleidai man ,patiko,tai patiks ir sita smile.gif
neisigask supakavimo ,ok? As labai mados auka esu biggrin.gif , ekologiskuma praktikuoju,antrini zaliavu panaudojima blush2.gif

Tai gal uzsisakei areozolini daikta koki?Tada ne lektuvu skrenda o laivu plaukia,ilgai ir nuobodziai...o jei ne... visas dvi savaites, tai jau pardon doh.gif uzjauciu,kantrybes!
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 31, 12:55)
Jei joico drekinanti kuria perleidai man ,patiko,tai patiks ir sita smile.gif
neisigask supakavimo ,ok? As labai mados auka esu biggrin.gif , ekologiskuma praktikuoju,antrini zaliavu panaudojima blush2.gif

Tai gal uzsisakei areozolini daikta koki?Tada ne lektuvu skrenda o laivu plaukia,ilgai ir nuobodziai...o jei ne... visas  dvi savaites, tai jau pardon doh.gif  uzjauciu,kantrybes!

nea jokiu tokiu aerozoliniu schmoll.gif g.gif tikiuosi pirmadieni jau bus,nes jau nerimauju unsure.gif
Atsakyti
Pati v viska esu is situ isbandzius,viskas patiko,tikiuosi tiks ir tamstai

Dilgelyt ir kaip tau DUMB BLOND?
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 01 31, 13:32)

Tas pats kas Moisture maniac, visiskai taspats, permazai drekino, ispradziu plaukai budavo slidus minksti,o deja veliau kaip patys paprasciausiai sampunai.
Lb lb patiko priemoniu tirstumas( ypac reconstruktorius) ir kvapas wub.gif deja sie bruozai patiko lb nei poveikis:)
Atsakyti
dilgelyt Paskelbta Šiandien, 13:57
  QUOTE(Manija69 @ 2009 01 31, 13:32)

Tas pats kas Moisture maniac, visiskai taspats, permazai drekino, ispradziu plaukai budavo slidus minksti,o deja veliau kaip patys paprasciausiai sampunai.
Lb lb patiko priemoniu tirstumas( ypac reconstruktorius) ir kvapas  deja sie bruozai patiko lb nei poveikis:)

O kaip plaukai po rekonstruktoriaus?
Neatsimenu kada,pet kazkuri SM rašė,kad po tokių visokių atstatančių priemonių plaukai atrodo sauseni,kietesni,todėl kad atstatoma jų būklė,tie keramidai užpildo patį plazuką.Ydomu ar taip yra.Nes aš kai panaudojau kelis serumus atstatančius,tik kitos firmos,tai išsigandau,kad plaukai nepanašū į plaukus,kieti,šiurkštūs...Galvoju nu šakės jau doh.gif Bet paskui prisiminiau,kad gal taip turi būti...Galvoju,o gal naujieji TIGI šampūnai taip sausina,Oatmeal and Honey.... ax.gif bet nea schmoll.gif ,šiandien dar kartą išploviau plaukus,ir užtepiau kitas priemones,net nedžiovinau su džiovintuvu,tai plaukai švelnūs,minkšti ir sveiki wub.gif Net ramiau pasidarė.Darau išvadas kad tie atstatantys serumai atlieka tokia funkciją ir plauką taip paytakoja,gal jį taip gaivina.... thumbup.gif
Atsakyti