Įkraunama...
Įkraunama...

Alternatyvus, netradicinis stilius... Ką manote?

Priklauso koks tas paaugliu stilius. Pvz man nepatinka visokie emo, gotai ar apskritai kai merginos issidarko save, savo naturalu grozi ir net ne rubais, o su plaukais ka nors baisaus pasidaro ar su veidu. Bet kai rengiasi tiesiog tokiu paprastuciu street style tai man patinka. Pati taip rengiuos ir nesuku sau galvos...

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giovanna: 19 gruodžio 2008 - 22:45
Man jau geriau gote, nei ta mergina is paskutinio paveikslelio su zaliais akiniais... Ne kaip apsirengusi ... ax.gif
Atsakyti
Tai gote gotei nelygu, buna tikrai graziu:
user posted image
user posted image
user posted image

O blogu variantu tikriausiai visos esam maciusios lotuliukas.gif
Atsakyti
Super, man ypac paskutine labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
Pirmoji buvo graziausia, o ziuriu to pavieksliuko nebeliko.. g.gif
Atsakyti
As retai kada graziu gociu pamatau, ypac Lietuvoj.
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2008 12 20, 16:09)
user posted image

O blogu variantu tikriausiai visos esam maciusios  lotuliukas.gif

aš ir dabar panašiai atrodau (tik storesnė) biggrin.gif

o paauglių stiliai visada bus tokie, kad nervuotų ir šokiruotų vyresnius. mūsų tėvai senelius šiurpino, mes -- savo tėvams gėdą darėm,mūsų vaikai ir anūkai irgi pavarys.

kadangi pati kažkiek prijaučiu gotams, tai man atrodo, kad alternatyvioms subkultūroms trūksta kažkokių tai ryškesnių stilingumo pavyzdžių. dėl to paauglės ir atrodo klaikokai -- žinokad tam stiliui priklauso kerzai, juodas lūpdažis, skudurai iš Fantasmagorijos Vilniuje ir... rezultate gaunasi baidyklė.
va "formaliam"stiliui yra žurnalai, yra katalogai -- pilna pavyzdžių. o va kitiems tai -- kas pataiko, o kas ne... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 12 20, 18:03)
alternatyvioms subkultūroms trūksta kažkokių tai ryškesnių stilingumo pavyzdžių.

Cia Lietuvos problema, uzsienyje tikrai yra ne tik alternatyviu drabuziu parduotuviu, bet ir butent to tipazo drabuzius demonstruojantys alternatyvus modeliai, jiems skirtos drabuziu linijos, spec. zurnalai ir t.t.
O seip stiliaus pajautimo truksta bendrai visai musiskiai visuomenei.
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2008 12 20, 18:13)
Cia Lietuvos problema, uzsienyje tikrai yra ne tik alternatyviu drabuziu parduotuviu, bet ir butent to tipazo drabuzius demonstruojantys alternatyvus modeliai, jiems skirtos drabuziu linijos, spec. zurnalai ir t.t.
O seip stiliaus pajautimo truksta bendrai visai musiskiai visuomenei.

užsieny šiek tiek geriau, daugiau asortimento. bet visuma vistiek panaši. galbūt tas tiesiog paaugliams būdinga -- nesvarbu kad negražu, kad netinka, bet būtent tas daiktas atrodo "kietai" dėl to ir nešiojamas.
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 12 20, 18:19)
galbūt tas tiesiog paaugliams būdinga

Oi ne - juk stilius yra isugdomas, tai tiesiog eksperimentai derinant iv drabuzius, batus, aksesuarus, o poto jau atsirenkama, pajauciama kas prie ko dera.
Pvz ziema tenka matyti labai daug paaugliukiu varanciu i kluba - sijonas vasarinis baltas, vos ne permatomas (nes trumpas, todel sexy), o batai juodi zieminiai (nes mama su kitais neisleido) hihihi.gif
Atsakyti
Kaip Gazelle issireiske,jog vienas stiliaus atstovas nevisada yra lygus kitam to pacio stiliaus atstovui.kiekvienas net ir tapati stiliu prisitaiko pagal save.todel manau neteisinga smerkti vienoki ar kitoki stiliu.
ziuriu visos nusistaciusios pries pankus.baisus,agresyvus ir t.t.bet as pvz turiu drauge kurios sese gote.maciau foto is gotu festivaliu lietuvoj ir uzsieny.patikekit yra tokiu lelyciu merginu,kad bet kuri is jusu seile pamaciusios nukabintumet tongue.gif
nevertetu vaikam drausti vienaip ar kitaip rengtis,tiesiog reiketu siek tiek juos pristabdyti,jei jau matot kai tai useina per toli wink.gif
pvz as jei buciau jaunesne tai tikrai paeksperimentuociau su isvaizda ax.gif db jau studijuoju medicinos universitete tai ten ziuri lb kreivai i auskaruotus ir ryskiai besidazancius. gailiuosi kad savu laiku mane mama kiek po padu prilaikydavo smile.gif reikejo pamaistaut biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2008 12 20, 23:38)
Kaip Gazelle issireiske,jog vienas stiliaus atstovas nevisada yra lygus kitam to pacio stiliaus atstovui.kiekvienas net ir tapati stiliu prisitaiko pagal save.todel manau neteisinga smerkti vienoki ar kitoki stiliu.

čia dar kaip kam -- man pvz. gotai labai patinka, metalistai jėga, kai ištekėjau -- prisiklijavau prie baikerių.
bet va pankai, emo, reperiai, reiveriai -- aa schmoll.gif labai nesimpatingi jie man. nepatinka ir vsio dry.gif

jeigu mano sūnus ūgtelėjes norės būt metalistu ar gotu -- super thumbup.gif labai džiaugisiuos ir palaikysiu. bet jeigu (neduok dieve) emo -- nu tai raukysiuos ir žadėsiu mopedą nupirkt kad tik "normalus" būtų lotuliukas.gif
Atsakyti