Įkraunama...
Įkraunama...

Iwostin kosmetika

sakykit ar galima naudojant iwostin kosmetika, kuri yra su hidrorūgštimis eiti i soliariuma, girdejau kad nuo tu rugsiu darosi pigmentines demes? patarkit kas nusimano g.gif
Atsakyti
o sakykit,iwostin purrtin tik naktinis kremukas su tom hidrorugstim ar ir visa kita is purritin?turiu tonika is purritin galvoju pirkt naktini kremuka,bet bijau as tu rugsciu kaip velnias kryziaus nes labai bert mane nuo ju pradeda cool.gif ir ar hidrorugstis tas pats kaip aha ir bha ar ne? biggrin.gif noriu ryt jau nusipirkt tai patarkit greiciau,busiu labai dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 03 15, 10:40)
o sakykit,iwostin purrtin tik naktinis kremukas su tom hidrorugstim ar ir visa kita is purritin?turiu tonika is purritin galvoju pirkt naktini kremuka,bet bijau as tu rugsciu kaip velnias kryziaus nes labai bert mane nuo ju pradeda cool.gif ir ar hidrorugstis tas pats kaip aha ir bha ar ne? biggrin.gif noriu ryt jau nusipirkt tai patarkit greiciau,busiu labai dekinga  ax.gif

Dabar nepasakysiu kurioj skilty skaiciau, bet diskusijos uzvire nemazos, tai galu gale isvada, kad tos rugsties nereikia bijoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 03 15, 11:56)
Dabar nepasakysiu kurioj skilty skaiciau, bet diskusijos uzvire nemazos, tai galu gale isvada, kad tos rugsties nereikia bijoti. smile.gif

as bijau ne todel kad ji siaip bloga,bet man rugstis netinka labai,stipriai bert nuo ju pradeda,del to taip bijau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Jau gavau atsiliepimu apie IWostin naktini(aisku daugiau irgi nepakenktu) tai dar norisi suzinoti gal kas bandet dienini kremuka ,matiskuma suteikianti? smile.gif
Atsakyti
Turiu naktini kremuka, maitinanti su vit c, tai blizga tikrai ,jei truputi padauginai ta vsio doh.gif veidas kaip riebalu uzteptas. smile.gif
Atsakyti
Kas naudojot krema raustanciai odai?
Atsakyti
Esu bandzius dienini krema. Labai greit susigere. Dar naudoju iwostin prausikli jauriai ar i akne linkusiai odai. Nors mano nelinkusi ( apsizioplinau pirkdama), tai vis oda reikalauja pertept kremu, nors jei nepatepu, tai laikui begant naturaliai sausumas dingsta.
Atsakyti
Sveikos:)
sorry, jei toks klausimas jau čia buvo, bet ar Iwostino matiškumą suteikiantis kremas yra su rugštim? ar galima jį vasarą saugiai naudot? 4u.gif
Atsakyti
naudoju drekinamaji kuno krema, mano sausos odos jis nedrekina doh.gif paakiu zele irgi nepatiko schmoll.gif
MB ziema naudoja Winter kremuka, tai jam tinka ir patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man labai patinka Iwostin rankų kremas su SPF apsauga, jau 3 kartą perku. Žiemą bandžiau ir regeneruojantį rankų kremą, jis - riebesnis, bet kažkaip labai greitai jis man pasibaigė... Aišku ir tepliojau po 10 kartų per dieną, nes turiu problematišką odą (dermatitas vis atsiranda kažkoks, paberia, paskui išsausėja).

Bandžiau kūno prausimosi gelį, tai ne ypač - prastai putoja, vienu žodžiu, nepripratau aš prie jo. Naudoti drėkinantį kūno losjoną vasaros metu irgi nepavyko, nes pasitepus oda tampa lipni - nemalonu. Na, gal čia ir klimato specifika...

Mano veido oda riebi - jautri, tai dar kai nebuvo Iwostin Puritin linijos mūsuose, pirkau paprastą drėkinantį veido kremą odai su SPF apsauga - superinis. Tą patį galiu pasakyti ir apie paprastą veido drėkinamąjį kremą, nakčiai tepdavau ir buvo labai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzusienos: 30 balandžio 2009 - 21:42
Mergaites, o gal kas bandet IWOSTIN apsauga nuo saules? Pagal sudeti atrodo tikrai neblogos priemones.
Atsakyti