Įkraunama...
Įkraunama...

Iwostin kosmetika

QUOTE(Becky @ 2009 05 04, 14:33)
Mergaites, o gal kas bandet IWOSTIN apsauga nuo saules? Pagal sudeti atrodo tikrai neblogos priemones.

Dar nebandžiau, bet jau nusipirkau kremą SPF 30, man irgi patiko sudėtis... pranešiu kaip eisis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzusienos @ 2009 05 04, 15:28)
Dar nebandžiau, bet jau nusipirkau kremą SPF 30, man irgi patiko sudėtis...  pranešiu kaip eisis smile.gif

O pas jus kremas ar emulsija su SPF 30? As pagal aprasyma buvau issirinkus krema solecrin SPF 30+ kartu apsauganti ir kapiliarus(50ml), bet niekur Vilniuj nerandu doh.gif Yra kazkokia tik 100ml SPF30 emulsija pas mus eurovaistinej g.gif Prasau parasykit kur, jei Vilniuj pirkot krema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 05 04, 16:04)
O pas jus kremas ar emulsija su SPF 30? As pagal aprasyma buvau issirinkus krema solecrin SPF 30+ kartu apsauganti ir kapiliarus(50ml), bet niekur Vilniuj nerandu doh.gif Yra kazkokia tik 100ml SPF30 emulsija pas mus eurovaistinej g.gif Prasau parasykit kur, jei Vilniuj pirkot krema  4u.gif

A-jė... atsiprašau smile.gif nepatingėjau, išsitraukiau savo Solecrina, ogi ten tikrai emulsija SPF 30, ne kremas...
Atsakyti
gal kas bandėt šiuos antiperspirantus?
http://www.iwostin.l...ucts.php?id=109

čia naujiena ar kaip? nes seniau nemačiau jų g.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2009 05 06, 14:47)
gal kas bandėt šiuos antiperspirantus?
http://www.iwostin.l...ucts.php?id=109

čia naujiena ar kaip? nes seniau nemačiau jų  g.gif

Kažin ar čia labai jau geras antiperspirantas, geriau rinktis be aliuminio druskos.
Atsakyti
Gal kas bande pilinga spuoguotai odai?
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2009 05 06, 22:35)
Gal kas bande pilinga spuoguotai odai?

turiu naudoju, bet antra karta nepirksiu schmoll.gif per skystas jis man ir nepatogus naudoti - tie grudeliai pabega tarp pirstu doh.gif tokiu atveju, geriau jau ABC sveitiklis veidui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 05 06, 22:40)
turiu naudoju, bet antra karta nepirksiu  schmoll.gif per skystas jis man ir nepatogus naudoti - tie grudeliai pabega tarp pirstu  doh.gif tokiu atveju, geriau jau ABC sveitiklis veidui  drinks_cheers.gif

as turiu matine emulsija, tai ji ir lb skysta doh.gif tiesiog beganti, lb sunku uzsitept. bet riebalu pertekliu gal siek tiek pareguliuoja smile.gif na bet antra karta ir trbt nepirksiu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif norejau paklausti, ar geros sios firmos priemones nuo spuogu? kas bandete atsiliepkite? ax.gif
Atsakyti
Gal kas nors galėtų parekomenduot kremuką, jaunai, į sausėjimą linkusiai odai, kad padrėkintų, skaistintų, gražintų odelę, apsaugotų nuo spuogelių atsiradimo ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 03 14, 17:53)
sakykit ar galima naudojant  iwostin kosmetika, kuri yra su hidrorūgštimis eiti i  soliariuma, girdejau kad nuo tu rugsiu darosi pigmentines demes? patarkit kas nusimano g.gif

Kremai kuriu sudetyje yra rugsties i saule pasitepus eiti negalima, i soliariumus manau taip pat g.gif Siaip naudoju Uriage su AHA rugstim, tai net ant tubeles parasyta, kad i saule pasitepus eiti negalima unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 15 gegužės 2009 - 12:41
as esu is purritin bandzius toniak ir dienini kremuka,tai galiu pasakyti kad dieninins visikas sh,o vat tonikas labai netgi geras bigsmile.gif
Atsakyti