O pas jus kremas ar emulsija su SPF 30? As pagal aprasyma buvau issirinkus krema solecrin SPF 30+ kartu apsauganti ir kapiliarus(50ml), bet niekur Vilniuj nerandu Yra kazkokia tik 100ml SPF30 emulsija pas mus eurovaistinej Prasau parasykit kur, jei Vilniuj pirkot krema
O pas jus kremas ar emulsija su SPF 30? As pagal aprasyma buvau issirinkus krema solecrin SPF 30+ kartu apsauganti ir kapiliarus(50ml), bet niekur Vilniuj nerandu Yra kazkokia tik 100ml SPF30 emulsija pas mus eurovaistinej Prasau parasykit kur, jei Vilniuj pirkot krema
turiu naudoju, bet antra karta nepirksiu per skystas jis man ir nepatogus naudoti - tie grudeliai pabega tarp pirstu tokiu atveju, geriau jau ABC sveitiklis veidui
turiu naudoju, bet antra karta nepirksiu per skystas jis man ir nepatogus naudoti - tie grudeliai pabega tarp pirstu tokiu atveju, geriau jau ABC sveitiklis veidui
as turiu matine emulsija, tai ji ir lb skysta tiesiog beganti, lb sunku uzsitept. bet riebalu pertekliu gal siek tiek pareguliuoja na bet antra karta ir trbt nepirksiu
Gal kas nors galėtų parekomenduot kremuką, jaunai, į sausėjimą linkusiai odai, kad padrėkintų, skaistintų, gražintų odelę, apsaugotų nuo spuogelių atsiradimo ir t.t.
sakykit ar galima naudojant iwostin kosmetika, kuri yra su hidrorūgštimis eiti i soliariuma, girdejau kad nuo tu rugsiu darosi pigmentines demes? patarkit kas nusimano
Kremai kuriu sudetyje yra rugsties i saule pasitepus eiti negalima, i soliariumus manau taip pat Siaip naudoju Uriage su AHA rugstim, tai net ant tubeles parasyta, kad i saule pasitepus eiti negalima