Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių gimdymas

panašu, kad artėja gimdymas smile.gif Maniškė tai pasidarė nerami, vis ant kelių man šokdavo, tada supratau, kad jau kažkas ne taip, nunešiau į dėžutę, tai jau iš jos nenorėjo niekur lipti, pradėjo susitraukinėt pilvukas, taip ir prasidėjo gimdymas smile.gif

Gal kas galit patart po kiek laiko po gimdymo galima suleist vaistukų, kad daugiau kačiukų nesusigalvotų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tula @ 2008 05 21, 21:54)
panašu, kad artėja gimdymas smile.gif Maniškė tai pasidarė nerami, vis ant kelių man šokdavo, tada supratau, kad jau kažkas ne taip, nunešiau į dėžutę, tai jau iš jos nenorėjo niekur lipti, pradėjo susitraukinėt pilvukas, taip ir prasidėjo gimdymas smile.gif

Gal kas galit patart po kiek laiko po gimdymo galima suleist vaistukų, kad daugiau kačiukų nesusigalvotų? ax.gif

galima tada kai jau nebemaistina kaciuku. praktiskai kai kaciukams 2 menesiai. bet kai kurios kates iki to laiko gali pradeti rujoti
Atsakyti
o ka man dabar daryt,ji irgi ka tik buvo islipus ir nori lipti pas mane ant lovos ,bet ten kraujukas kazkoks jai bega tai nukeliau ir ji pati nuzingsniavo i dezute,bet galvoju kad mano dezute maza doh.gif ,ziuriu kad ji ten taip issiplete kad viena vos telpa ,o kur dar vaikuciai doh.gif doh.gif nusisausiu gun_bandana.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuks @ 2008 05 21, 22:00)
o ka man dabar daryt,ji irgi ka tik buvo islipus ir nori lipti pas mane ant lovos ,bet ten kraujukas kazkoks jai bega tai nukeliau  ir ji pati nuzingsniavo i dezute,bet galvoju kad mano dezute maza doh.gif ,ziuriu kad ji ten taip issiplete kad viena vos telpa ,o kur dar vaikuciai doh.gif  doh.gif nusisausiu gun_bandana.gif  blink.gif

svarbiausia nepanikuok. nes kate irgi prades nervintis.
Atsakyti
dabar ji lyg ir nurimo atejo atsisedo salia manes ir ziuri smile.gif ,o po kiek laiko prasideda tas gimdymas,ir ar daug turi matytis to nubegusio vandens?ar ten kur su kraujuku isbego truputi ir viskas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuks @ 2008 05 21, 22:23)
dabar ji lyg ir nurimo atejo atsisedo salia manes ir ziuri smile.gif ,o po kiek laiko prasideda tas gimdymas,ir ar daug turi matytis to nubegusio vandens?ar ten kur su kraujuku isbego truputi ir viskas? g.gif

vienom katems po vandenu nubegimo is karto gimdymas prasideda. kitoms po keliu valandu. bet as esu tos nuomones, jei po 2 val nuo vandenu nubegimo nepasirodo nei vienas kaciukas, reikia daktaro pagalbos
Atsakyti
o tai sakot tiek nedaug to vandens nubega,dabar ji vel rami sau guli dezutej,kartais apsisuka,apsilaizo ir vel guli ,tik i mane visa laik ziuri:hm ,nu nieko nesuprantu g.gif ,ir valandu kiek kazi kaip bus su daktaru jei nakti kas negerai? doh.gif o sakykit kai tie kaciukai lenda ar jos kniaukia ar saukia?galvoju jei uzmigsiu kad pabusciau jei kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuks @ 2008 05 21, 23:18)
o tai sakot tiek nedaug to vandens nubega,dabar ji vel rami sau guli dezutej,kartais apsisuka,apsilaizo ir vel guli ,tik i mane visa laik ziuri:hm ,nu nieko nesuprantu g.gif ,ir valandu kiek kazi kaip bus su daktaru jei nakti kas negerai? doh.gif o sakykit kai tie kaciukai lenda ar jos kniaukia ar saukia?galvoju jei uzmigsiu kad pabusciau jei kas g.gif

dazniausiai tyliai viskas vyksta. o vandenu ten tiek nedaug ir tebuna
Atsakyti
na, liutuks, pasakok kaip jums naktelė praėjo g.gif
Atsakyti
Na nieko gero,nieko neturim verysad.gif skambinau veterinaraui o jis isvykes tai liepe susileist oksitocino ir nuo skausmo ir laukti,susileidom pries valanda bet dabar visai rami guli ir nieko,sake jei 2-ju val. begi nieko vezti i klaipeda operuoti verysad.gif stai ir turim vargeli verysad.gif ,is ten vis ein rudai rausvos isskyros bet ji nieko guli,dabar po vaistu ir viskas,o ryte kaip niekur nieko dar vaiksciojo ir pavalge bet dabar tik guli verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuks @ 2008 05 22, 11:23)
Na nieko gero,nieko neturim verysad.gif skambinau veterinaraui o jis isvykes tai liepe susileist oksitocino ir nuo skausmo ir laukti,susileidom pries valanda bet dabar visai rami guli ir nieko,sake jei 2-ju val. begi nieko vezti i klaipeda operuoti verysad.gif stai ir turim vargeli verysad.gif ,is ten vis ein rudai rausvos isskyros bet ji nieko  guli,dabar po vaistu ir viskas,o ryte kaip niekur nieko dar vaiksciojo ir pavalge bet dabar tik guli verysad.gif

NEGALIMA leisti oksitocino, jeigu gimdymas neprasidėjo ir jeigu nėra veiklos(sąrėmių) ir kol negimė pirmas kačiukas!!!!! Ir nuo kokio skausmo? Ką leidot? Katės labai jautrios nuskausminantiems, ypač žmogiškiems. Kokiam mieste esat? Negi nėra pas Jus normalaus veterinaro?
Atsakyti
tai kad man visa tai liepe suleist veterinaras,kuris ja apziurejo pries tai,ir liepe suleist analgino 0.2ml,o saremiai jai jau kaip ir vakar apie 23 val prasidejo po truputi ir dabar pilva glostant jis sukieteja doh.gif ,vyras isvaziaves ,as be masinos kam skambinu tas arba darbe arba isvykes kaip uzkereta doh.gif doh.gif doh.gif ieskau masinos vis dar ir vezu i klaipeda
Atsakyti