Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių gimdymas

QUOTE(liutuks @ 2008 05 22, 13:18)
tai kad man visa tai liepe suleist veterinaras,kuris ja apziurejo pries tai,ir liepe suleist analgino 0.2ml,o saremiai jai jau kaip ir vakar apie 23 val prasidejo po truputi ir dabar pilva glostant jis sukieteja doh.gif ,vyras isvaziaves ,as be masinos kam skambinu tas arba darbe arba isvykes kaip uzkereta doh.gif  doh.gif  doh.gif ieskau masinos vis dar ir vezu i klaipeda

O tai kuriam mieste gyvenat? va todel visalaika reikia apsidrausti ir tueti savo pastovu gydytoja o jei kartais tomis dienomis isvyksta tai butina susirati kita kuri reikia perspeti kad mazdaug tomis dienomis gali buti gimdymas priiemiau keturias sunu vadas ir vienai reikejo gydytojo verysad.gif . Tikekimes kad kaciukai bus dar gyvi. SEKMES lauksime atsakymo Kaip SEKESI
Atsakyti
Liutuks kaip tavo katyte??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuks @ 2008 05 22, 12:18)
tai kad man visa tai liepe suleist veterinaras,kuris ja apziurejo pries tai,ir liepe suleist analgino 0.2ml,o saremiai jai jau kaip ir vakar apie 23 val prasidejo po truputi ir dabar pilva glostant jis sukieteja doh.gif ,vyras isvaziaves ,as be masinos kam skambinu tas arba darbe arba isvykes kaip uzkereta doh.gif  doh.gif  doh.gif ieskau masinos vis dar ir vezu i klaipeda

Katinams analgino leisti negalima schmoll.gif , pakeiskite jį ketanovu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANAKARIDIS: 22 gegužės 2008 - 20:50
liutuks, kaip ten pas jus.
Atsakyti
QUOTE(liutuks @ 2008 05 22, 11:23)
Na nieko gero,nieko neturim verysad.gif skambinau veterinaraui o jis isvykes tai liepe susileist oksitocino ir nuo skausmo ir laukti,susileidom pries valanda bet dabar visai rami guli ir nieko,sake jei 2-ju val. begi nieko vezti i klaipeda operuoti verysad.gif stai ir turim vargeli verysad.gif ,is ten vis ein rudai rausvos isskyros bet ji nieko  guli,dabar po vaistu ir viskas,o ryte kaip niekur nieko dar vaiksciojo ir pavalge bet dabar tik guli verysad.gif

QUOTE(ANAKARIDIS @ 2008 05 22, 21:40)
Katinams analgino leisti negalima schmoll.gif , pakeiskite jį ketanovu.

Jeigu katė ryte gerai jautėsi, valgė ir vaikštinėjo, tai reiškias gimdymas dar nebuvo prasidėjęs. Pati katė ir jos elgesys yra geriausias indikatorius. Katė niekada nevagys, jeigu kažkas negerai. O gimdymo metu ypač. Tai jeigu gimdymas dar nebuvo prasidėjęs ir gimdos kaklelis neatsidaręs, tai suleidus oksitocino, elementariai gali plyšti gimda! doh.gif Ir paaiškinkit man, kam katei leisti analginą?? Jinai ką raitėsi iš kausmo? Rėkė? Kodėl analginą? Katėms negalima analgino. Skausmui malšinti naudojamas leidžiamas rimadylis(veterinarinis preparatas).
Kažkoks košmaras!!! Tokius vetus-šarlatanus, **** pačius sterilizuot reikia.
Atsakyti
Sveiki,tai va vakar nuvaziavom i Klaipeda i vet.klinika kurioje mums padare echoskopija ir apziurejo,zodziu vos nestebuklai cia pas mus, biggrin.gif ,visu pirma apziurejo ir sako ten kitiems- ruosiam cezariui,veliau ziuri echoskpu ir sako kaciuku nematau yra tik gimda pilna skysciu ir dar kazko,nepamenu dabar gerai,pati jaudinaus daugiau nei mano katyte biggrin.gif ,zodziu sako reikalinga operacija ar sutinkat ja cia operuoti,ir leido apsispresti,zodziu gydytoja viskas tvarkoj ten pasake ir isejo,liko nezinau kas ji ten ar studente ar sesute o gal ir gydytoja,zodziu ji viska ten tik padejo gydytojai atlikti,bet jau toks bendravimas! doh.gif doh.gif nesuprantu kaip tokie zmones gali dirbti tokiose istaigose g.gif ,as jos klausiu tai kaip buna po tos operacijos?o ji man-kaip,kaip kaip ir visiems,buna ir gerai buna ir blogai,tik vieniem buna arba blogai arba labai blogai,bet jus butumet mate kokiu tonu ji man tai pranese doh.gif sakau tai as nezinau,mano katinas pirma kart nescia tai as nieko nezinau apie tai,o ji man-visu pirma ne katinas o -kate,o antra ne nescia- o vaikinga doh.gif ,nu sakes doh.gif as galvoju apie ta operacija, o man ji tokiu tonu pradejo lietuviu kalbos mokyt doh.gif na as suprantu ,kad reikia sneket taisiklingai,bet as matyt is to jaudinimosi ja katinu pavadinau,nes tikrai jug ja kate vadinu biggrin.gif na zodziu mane taip sunervino jos tas bendravimas,ir snekejimo tonas ,kad galvoju jei man po operacijos vel reikes kazko, as tikrai nenoriu jos nei matyt nei reget,zodziu pasiskambinau savo gydytojui kur vakar buvo isvykes ir prisiprasiau ,kad jis isoperuotu,pasakiau zodziu ,kad operuosiuos pas savo gyditoja ir susimokejau 85lt.,tai zodziu gydytoja kaip paziurejo echoskopu taip ir nebeatejo,sakau palaukit o tai jus jokio israso man neduosit nieko,kad galeciau savo gydytojui parodyt,tai ji man-tai tegu jusu gydytojas pasiskambina pats,cia neprirasysim tiek,nu zodziu nezinau ar visur taip yra bet as pakraupau,na musu gydytojas tai nezinau tiesiog prie zaizdos dek,svelnus kai sneka, pats nusiramini ir nebesinervini taip,o cia isvaziavau is ten susiparinus tai ziauriai doh.gif doh.gif ,tai va o mums zinokit nuo analgino tikriausiai labai katei palengvejo,pries kelione kai atsiprausem,sviesios isskyros gal pora lasiuku buvo nuvarveje,ir zodziu kol nuvaziavom ir parvaziavom ir iki pat siandien musu uzpakaliukas svarut svarutelis thumbup.gif ir parvaziavusi puole valgyti,uzsoko ant palanges visur perejo kur pries tai jau nebelipo,tai va o klaipedoj nuvaziavus kai pasakiau kad leidau analgino irgi pasake kad labai gerai kad susileidot,taigi vakar vakare dar vaziavom pas savo daktariuka,ir jis apciupinejes pilva sako-ji ,tikrai turejo but nescia,nes pilvas labai didelis!jei jai vien nuo uzdegimo butu tokio didumo pilvas pilnas puliu ar kraujo tai ji seniai turejo mirti,arba guletu leisgyve,o cia ji ir valgo(tiesa po nedaug)ir vaiksto ir akys zvalios!taigi kadangi ji taip neblogai jautesi jis pries operacija pasiule kelias dienas susileisti antibijotiku,kad butu mazesne rizika operuojant del infekcijos,ir dar kiek zinau suleidau skyscius varancio kazko ten,tai va tokia musu vakar dienele,gavosi visa istorija,bet kadangi klausiat tai viska ir papasakojau.operuojames pirmadieni,katyte va guli salia be jokiu sirgimo pozymiu wub.gif tai gal viskas tikiuosi ir bus toliau gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutuks: 23 gegužės 2008 - 10:50

merginos, pas mane irgi atvejis doh.gif , net nežinau ką daryti g.gif . atėjo laikas katei gimdyti, kniauksioja, bet nerėkia,murkia- taip visa naktis. Išskyrų kaip ir nematau, bet dabar yra toks reikalas- ita katė turi kačiukų, tai va ta gimdanti katė, atsivarė vieną kačiuką ir žindo, bet negimdo, guli guolyje ir žinda. O tas maumoja tą jos pienuką, net ausys lapsi. Gal kas nors labai ne taip, atsakykit, labai prašau. Mūsų veterinaras kaip tyčia išvažiavęs, kiti tik pečiais trauko. Gal as ką iš praktikos žinot. Padėkit verysad.gif , labai abai prašau verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2008 05 23, 11:06)
merginos, pas mane irgi atvejis doh.gif

Atskirkit tą nėščią katę nuo kačiukų. Žindymas gali sukelti priešlaikinį gimdymą.
Atsakyti
Nu katės prieš pat gimdymą dažnai sudurniuoja, ir bando ką nors "įsivaikint"..Kad tas kačukas čiulpia pienelį tai nieko tokio, bent jau jam. Katei irgi - dar geriau, pastimuliuoja biški gimdos veiklą tas maitinimas(čia tuo atveju gerai, kai gimdymas jau prasidėjo arba prasideda). Tik tegu neiščiulpia visko ir naujagimiams palieka priešpienio..Nes visus reikiamus antikūnus mažyliai su priešpieniu gauna..
Bet aš asmeniškai tai atskiriu visada gimdyves nuo kitos chebros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seterių_mama: 23 gegužės 2008 - 11:29
QUOTE(gravel @ 2008 05 23, 12:23)
Atskirkit tą nėščią katę nuo kačiukų. Žindymas gali sukelti priešlaikinį gimdymą.

jai jau yra laikas gimdyti, bet kokiu ateju 62 nesiojimo para. Paskambinau dabar 5 Udraites klinika- sako butinai vezt, operuot reikia- as jos jokia galybe negaliu jos dezen ideti- pirma kart istruko, o dabar laksto ir urzgia ant visu. Ji gi rusu melsvoji, su charakteriu gerokai. Ka=in, ar cia tik baugina truputi, ar jau cia rimtai kas doh.gif verysad.gif . tuoj bliausiu, tikrai.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2008 05 23, 11:43)
jai jau yra laikas gimdyti, bet kokiu ateju 62 nesiojimo para. Paskambinau dabar 5 Udraites klinika- sako butinai vezt, operuot reikia- as jos jokia galybe negaliu jos dezen ideti- pirma kart istruko, o dabar laksto ir urzgia ant visu. Ji gi rusu melsvoji, su charakteriu gerokai. Ka=in, ar cia tik baugina truputi, ar jau cia rimtai kas doh.gif  verysad.gif . tuoj bliausiu, tikrai.

62 para dar nėra per daug g.gif Ir nemanau, kad yra būtinybė iš karto operuot... Jei nėra išskyrų, nesistangina ir t.t. Gal būtų gerai nuvežti į klinikas apžiūrai, bet operacijai g.gif
Tačiau nesu aš veterinarė.

Tik nebliaukit, nes taip nieko nepasieksit. Ir katė dėl to nervuojasi, ir jūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gravel: 23 gegužės 2008 - 11:51
liutuks, kurioj čia klaipėdos veterinarkėj buvot? g.gif
Atsakyti