[quote=martinna,2007 09 10, 13:56]
[quote=kristuska13,2007 09 05, 20:48]
mes buvom su 6men dukryte Kemere, liuks, skrydis pirmyn gal kiek neramus buvo, bet nieko, nekraupino aplinkiniu, o skrendant atgal visa kelia pramiegojo...musu lektuve ir pirmyn ir atgal buvo ne viena seima su maziukais lialiukais, todel kaip tikrai lietuvei buvo ramiau ant sirdies, kad ne as viena
vaziuojant autobuse iki viesbucio, aplinkiniai klausinejo, i kuri mes viesbuti vaziuojam, matyt bijojo kad tik ne i ju pataikytume

o gal tik man taip atrode, nes pati labai bijojau aplinkiniu reakcijos

bet siaip ir lietuviai jau kreivai nebeziuri i keliaujancius su vaikais, kiekviena diena pasitikdavo mus su sypsena, bendraudavom maloniai su visais(musu viesbutyje buvau laaabai daug lietuviu

), pasnekindavo musu uogyte, aisku ne vien lietuviai, turkai laaaabai myli vaikus, nepraeina nepasnekine, nepaciupineje, vienzo, atostogos

ypac kai amzius vaiko tik 6men, o vat dabar keliausim i Kreta su jau 10men turincia dukruze, vot cia jau manau bus biski sunkiau, nes jai reik visur ropot, stotis, bandyt eit
nu mes irgi vaziuosime su mazaja spalo men kaip tik jai bus 6 men tai labai jau aktualu mums kaip ten jums sekesi

irgi vaziuosime i kemera

kokiame viesbutyje jus buvot apsistoje? ar leidote maudydtis baseine savo mazajai? kaip su maistu?
[/quote]
na nei juroj, nei viesbucio baseine mes jos nemaudem, nes buvome geguzes pirmomis dienomis, taigi vanduo man pasirode jai per saltas

plukdeme tik Kleopatros baseine Pamukalej, nes ten temperatura tinkama lialiukam, aisku vandens svarumas ten

o siaip antra karta i Pamukale su lialiuku nevaziuociau, nes ten kelias kalnais, vaziuoja mazdaug 4val autiku, tai biski per sunku, atrodytu labai panasu kas ir lektuvu, taciau nieko panasaus

man paciai net galva isiskaudejo, mazyle buvo nerami

Na o is maistelio ji valge vien tik MP, taigi mes net jokiu tyreliu nesivezem

mum patiem su maistu nebuvo jokiu problemu, jokiu vaistu neprireike