Lopšiuko FlyLAL lėktuve mums nedavė, bet pasiūlė persėsti į priekinę eilę, o ten buvo papildoma laisva vieta ir visokios pagalvėlės

Lėktuvui leidžiantis mano mažylė butų gal ir pramiegojus, jei kažkokia rėksnė boba nebūtų jos pažadinus

Šalia sėdėjo ir daugiau mažų vaikų (apie 3-5 metų), tai jie išvis nieko nei gėrė, nei kramtė, ramiausia sau pro langą žiūrėjo. Daugiau tėvai nervinosi

Į rankinį bagažą su savim buvau pasiėmus keletą žaisliukų, sausainių, kurie labai pravertė.
Ir dar taip įdomiai, pirmyn skrendant lėktuve buvo nerealiai šalta, o pledų stiuardesės turėjo tik 3, tai mažę buvau susupus į savo megztuką. O va atgal skrendant, net nusirengti reikėjo, kaip karšta buvo

Viešbutyje gyvenom 5 aukšte, bet juk visur liftai yra, koks gi skirtumas. Pirmam aukšte net kambarių nebuvo - tik holas, reception'as, baras, sofkutės, visokie guest relations kambariukai ir pan.

Dėl maisto. Mano mažylė visai nevalgė tenykščio maisto, tai džiaugiausi, kad su savim buvau pasiėmus tirpių košių ir tyrelių (nors kai jų pritrūkom, tai po to nusipirkom supermarkete). Buvau pasiėmus termosą, tai atsinešdavau į kambarį karšto vandens ir pasidarydavau košę. Restorane mažė niekaip nesugebėdavo pavalgyti, nes viskas jai buvo įdomu, prasisukiodavo, ir tiek. O va kambary ramiai sau pavalgydavo.
Pampersus dar vežiausi iš LT. Keletą mažės žaisliukų. Plastikinę dėžutę, į kurią iš restorano prisidėdavau bulkučių ar vaisių ir nešdavausi į paplūdymį. Vaistukų nepamirškit įsidėt. Galvytės apdangalus ir kremukus nuo saulės. Fotiką ir telefono pakrovėją.
Šiaip nieko ten ypatingai nepritūkom. O va neprireikė tai tik šiltų rūbų