Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 10

Sveikos, jungiuosi prie jusu. jau kiek groziu prisiziurejau...turiu viena jau kokius 5 metus...vis vietos neatitaikydavau. Dabar ant palanges, viena lapa isleides, bet siaip - tinginys baisus. Sakau, gal trasu truksta? Ar tinka tos lapinems gelems lazdeles, kur ikisi i zeme ir du menesius tresia? Kaip dazani laistytot juos? Gal per daug "cackinuos" su juo, tai ir tinginiauja.... g.gif
Atsakyti
Kazkaip pas mus ofise, tai jie bujoja neaisku nuo ko, nei tresiam juos, nei laistom daznai.. O vazonuose jau abu vos telpa.. As tai sakau, jei ne seifas, taip neaugtu biggrin.gif
Atsakyti
Kas kiek laiko laistot? Kokias trašas naudojat?
Atsakyti
Lieju žiemą dažniau, nes namuose labai sausa. Kai žemė pradžiūsta tai iš karto lieju po nedaug bet dažniau. Tręšiu retai, universaliom trąšom. Stiebus naujus pradėjo leisti kai netyčia orchidėjų trąšom paliejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dirty_kiss: 23 sausio 2009 - 00:12
QUOTE(dija78 @ 2009 01 22, 22:48)
Kas kiek laiko laistot? Kokias trašas naudojat?

Aš lieju retai, į 2-3 savaites 1 kartą. Niekuo netrešiu blush2.gif
Atsakyti
Labas biggrin.gif
Aš lieju tai išvis per mėn kokį 1 kartą, gal kas kokias 3 savaites ax.gif žiemą netrešiu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
as tai mazdaug kas savaite lieju, nes sildymo sezonas tai greitai zeme buna sausa, net viena sakele lyg dziuti pradejo verysad.gif
Pastebejau ant kitos gelytes kad daug greiciau isdziusta kai kurenimo sezonas yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 01 23, 15:43)
Sveikos,
as tai mazdaug kas savaite lieju, nes sildymo sezonas tai greitai zeme buna sausa, net viena sakele lyg dziuti pradejo verysad.gif
Pastebejau ant kitos gelytes kad daug greiciau isdziusta kai kurenimo sezonas yra mirksiukas.gif

čia matyt priklauso kaip gėlytė yra pripratus, nes savają lieju žiemą maždaug kas mėnesį, o vasarą kažkur kas 2 savaites. mano pinigėliui greitai 5 metai bus biggrin.gif nepratinau prie drėgmės, tai dabar ir auga gražuolis wub.gif
Atsakyti
Ai aš kaip ir visas gėles - lieju kai jau išdžiūna, o paskui kai jau išdžiūna tai palieju normaliai, užtenka porai savaičių blush2.gif (ne veltui, juk seniau auginau tik kaktusus lotuliukas.gif )
Bet regis pinigiukams mano tai visai patinka, nes mažasis, kurį rudenį 2 lapelius atskyriau persodinėdama didelį pinigiuką tai jau leidžia 2 lapuką nuo persodinimo, o didysis po persodinimo atsibudo ir leidžia 2 šakeles iškart thumbup.gif
Atsakyti
labukas, auginam ir mes šį grožį smile.gif pagaliau išmokom hihihi.gif vieną deja supūdėm, nes nežinojom, kad nemėgsta jie drėgmės...dabar prisiskaitėm visko, tai auga gražiai, šakeles naujas leidžia smile.gif atrodo, susidraugavom su gėlyte smile.gif ačiū visoms už naudingus patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vakar irgi tokį mažučiuką parsinešiau. Šiaulių ermitaže mažesnieji tik 8 lt rolleyes.gif Iškarto persodinau, nusprendzžiau nelaukt pavasario, nes labai jau klaikiam deformuotam vazone buvo doh.gif . Girdejau, kad jie letai auga, tai dabar ir nesitikiu kad rodys kažkokius gyvybės požymius... Tikiuos, kad pavasari atsigaus trupuciuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 01 23, 01:12)
Lieju žiemą dažniau, nes namuose labai sausa. Kai žemė pradžiūsta tai iš karto lieju po nedaug bet dažniau. Tręšiu retai, universaliom trąšom. Stiebus naujus pradėjo leisti kai netyčia orchidėjų trąšom paliejau  blush2.gif

Įdomu g.gif , gal ir man palaistyt lotuliukas.gif
Atsakyti