pagaliau
po 1,5 metu mano piniguotis isleido sakele, ir net dvi iskart. kaip idomu stebeti, kaip kalasi is po zemiu stiebeliai
is pradziu nesupratau, kas darosi su drenazu (akmenukais ant virsaus, galvojau, kad su jais kas negerai), o paskui supratau, kad cia naujos sakeles
QUOTE(Mufasa @ 2009 01 18, 14:34)
pagaliau
po 1,5 metu mano piniguotis isleido sakele, ir net dvi iskart. kaip idomu stebeti, kaip kalasi is po zemiu stiebeliai
is pradziu nesupratau, kas darosi su drenazu (akmenukais ant virsaus, galvojau, kad su jais kas negerai), o paskui supratau, kad cia naujos sakeles 
QUOTE(Mufasa @ 2009 01 18, 13:34)
pagaliau
nu
QUOTE(raiboji peleda @ 2009 01 18, 09:42)
Maniskis nieko neleidzia jau koki pusmeti... Ir senos sakeles gelsta... Nieko nesuprantu,kas jam darosi,laistau mazai, nors gal sviesos jam truksta?
Nors mano nedidelis visai, bet pradėjo geltonuoti, tai išėmiau iš vazono o ten jau pūti pradėjo, viena bulvė, kur grltonuoja apipūvus, tai ją išmečiau, visa kita apiploviau ir vėl pasodinau, tai dabar gal jau savaitė niekas nebegeltonuoja ir visai šauniai laikosi, nes buvau klaida padariusi į vazona be skilių pasodinusi buvau
Tai gal atsigaus? (Digle)
Įkeliu foto, rašiau kad maniškis daug ūglių leidžia..viso 14, nevisi matosi

[quote=Milinga,2009 01 20, 19:52]
O kodel kiti taip išvirtę
O kodel kiti taip išvirtę
Va va, as to paties norejau paklausti. O kodel tie senieji taip isvirte?
QUOTE(Zivivi @ 2009 01 20, 19:26)
nežinau
QUOTE(Milinga @ 2009 01 20, 20:52)
koks grazuolis
QUOTE(Milinga @ 2009 01 20, 19:52)
Ot tai užderės gražuolis myli savo šeimininkę
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 01 20, 20:09)
dėkui
QUOTE(Carevna @ 2009 01 20, 20:45)
Ot tai užderės gražuolis myli savo šeimininkę
maniškio tik vienas ūglis normaliai auga kitas užmigo, šiandien maxėj mačiau orchidėjas po 16,99 pardavinėja bet sumislijau kad gali būt nustekentos vargšės ir vėl reikės plaukus rautis kol atgriebsiu vargšę, be to vietos ant palangės nebeturiu 
pas mane orchidėjos neauga