QUOTE(:)Vitalija:) @ 2009 01 29, 13:26)
Kiek aš tose nuotraukose įžiūriu, tai, mano nuomone, ten dar viena šakelė, bet gal aš ne ten žiūriu, o gal ne taip nuotraukoje manoti kaip realybėje... Na jei prasiskleis žiedas - lauksim naujo fotoreportažo 

Gal ir saka, tik sikart didesne, nei visada

QUOTE(linabalt @ 2009 01 29, 13:49)
Gal ir saka, tik sikart didesne, nei visada
As kai ziedo nemacius, koks jis buna pries issiskleisdamas, tai nezinau. Bet gal ir tikrai saka, labai jau auksta ir stora, o ziedas, kiek maciau, nedidukas ir ant plono stiebelio, nusvires zemyn? Ai, nors ir saka, vis tiek smagu, nes maniau, kad medelis miea, kuri laika prie jo nelindau, o siandien apsukau vazona ir pamaciau, kad nemiega visai tad mano pinigelis
Gal pagaliau finansinis pagerejimas svieciasi 

mano manymu irgi saka

Sveikutes,
vis pasiskaitau sia temele ir gaunu labai daug informacijos, dekui jums uz tai!
Parodysiu ir as savo medeli, kuris vakar mane nustebino ziedeliu. Is pat pradziu nesupratau, kad cia ziedas, maniau tai sakele, bet sakelei budinga augti greitai, o ziedelio kotelis trumpokas
I gelytes nenuvalytus lapukus prasau neziurekit, nespeju pastaruoju metu

Ziedelis:

Parodysiu ir as savo medeli, kuris vakar mane nustebino ziedeliu. Is pat pradziu nesupratau, kad cia ziedas, maniau tai sakele, bet sakelei budinga augti greitai, o ziedelio kotelis trumpokas

I gelytes nenuvalytus lapukus prasau neziurekit, nespeju pastaruoju metu

Ziedelis:

Ingridele, sveikinu
Pasidziaugsi ziedeliu.
Pas mano mama irgi zydejo piniguotis, labai grazu buvo paziuret.
O maniskiui pas mane turbut nepatinka, ne tai kad nezydi , bet ir nauju sakeliu neisleidzia jau ilga laika.

QUOTE(Ingridele @ 2009 01 30, 09:16)
Sveikutes,

jau koks grozis, ir didelis labai

QUOTE(Wika 111 @ 2009 01 30, 10:49)
Ingridele, sveikinu
Pasidziaugsi ziedeliu.
O maniskiui pas mane turbut nepatinka, ne tai kad nezydi , bet ir nauju sakeliu neisleidzia jau ilga laika. 

Sveikos

Norejau paklaust didziuju piniguociu savininkiu, ar jussu tokie gan didoki medeliai jau tokie pateko i namus (ta prasme pirkot ar dovanojo jau paaugusius) ar issiauginot pacios per keleta metu ? Turiu as toki mazuciuka nusipirkus, vat ir galvoju, gal prazilsiu greiciau, negu jis man didelis uzaugs ?

Ingridėlės pinigiukas jau visas pinigas - toks sveikas, stiprus, tikras grožis akims
Wika, stafuke - o gal neseniai persodinot i žymiai platesnius vazonus? Tada vyksta požeminis plėtimasis dabar, o į aukštį bus tik tada, kai po žeme vietos nebeliks. Aš persodinau balandį tik į vos vos platesnį vazoną (nu centimetras iš visų pusių) ir tai jis stūksojo iki pat rugsėjo galo nė krust - bet po to tai naujas 12 šakų išleido. gal ir jums tas pats dabar vyksta.
papildyta: Meilės_naktys: maniski padovanojo su kokiom 2-3 didesnėm šakelėm ir kokiom 3 mažytėmis. Vazonėlio skersmuo buvo koks 12 cm. Dabar yra apie 30 didelių šakų ir skersmuo vazono jau apie kokius 22 cm.

Wika, stafuke - o gal neseniai persodinot i žymiai platesnius vazonus? Tada vyksta požeminis plėtimasis dabar, o į aukštį bus tik tada, kai po žeme vietos nebeliks. Aš persodinau balandį tik į vos vos platesnį vazoną (nu centimetras iš visų pusių) ir tai jis stūksojo iki pat rugsėjo galo nė krust - bet po to tai naujas 12 šakų išleido. gal ir jums tas pats dabar vyksta.
papildyta: Meilės_naktys: maniski padovanojo su kokiom 2-3 didesnėm šakelėm ir kokiom 3 mažytėmis. Vazonėlio skersmuo buvo koks 12 cm. Dabar yra apie 30 didelių šakų ir skersmuo vazono jau apie kokius 22 cm.
QUOTE(linabalt @ 2009 01 29, 12:33)
O as siandien pasukau savo vazona su pinigeliu, ir pamaciau labai idomia saka, kazin, ar nebus ten ziedas?
Ar sakele cia taip auga, sikart truputi kitaip?

mano nuomone tai cia tikru tikriausiai saka

Saau gal dirvozemis netinkamas
Koki reiktu naudot gal galit pasakyt