Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 10

QUOTE(agnir @ 2009 01 30, 16:39)
mano nuomone tai cia tikru tikriausiai saka ax.gif

Aha, saka smile.gif Dar karta geriau isiziurejau, tai nieko panasaus i zieda ax.gif bet man svarbiausia, kad auga, nesvarbu ar sakos, ar ziedai biggrin.gif Ir dar nedidelis galiukas is zemiu islindes, tai pinigeliui aiskiai patinka pas mane, ir labai tuo dziaugiuosi - gal finansini pagerejima pranasauja bigsmile.gif Aplamai tai labai geras augalas - ir grazus, ir nereiklus. Laistau karta per pora menesiu, o jis auga kaip niekur nieko. Kai pernai balandi gavome ji dovanu, nei persodinau, nei tresiau - tiesiog stebuklas kad jis taip graziai vesi, tuo tarpu kai kitos geles pas mane neisgyvena - pamirstu laiku palaistyti doh.gif blush2.gif
Dar paziurejau, kad bulves jau is zemiu lauk lipa, pavasari tikrai reikes persodinti, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Ingridele @ 2009 01 30, 09:16)
Sveikutes,

vis pasiskaitau sia temele ir gaunu labai daug informacijos, dekui jums uz tai!  wub.gif

Parodysiu ir as savo medeli, kuris vakar mane nustebino ziedeliu. Is pat pradziu nesupratau, kad cia ziedas, maniau tai sakele, bet sakelei budinga augti greitai, o ziedelio kotelis trumpokas  mirksiukas.gif

I gelytes nenuvalytus lapukus prasau neziurekit, nespeju pastaruoju metu  blush2.gif  doh.gif
user posted image

Ziedelis:

user posted image

eina sau kaip grazu wub.gif na maniskis tik ugliukus leidzia .dar nei karto nezydejo
Atsakyti
QUOTE(stafuke @ 2009 01 30, 18:45)
Saau gal dirvozemis netinkamas  g.gif  Koki reiktu naudot gal galit pasakyt  4u.gif

Kaktusams skirta zeme geriausiai tinga piniguociams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 01 31, 11:21)
Kaktusams skirta zeme geriausiai tinga piniguociams ax.gif

Nu va ne i tokia pasodinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meiles_naktys @ 2009 01 30, 14:03)
Norejau paklaust didziuju piniguociu savininkiu, ar jussu tokie gan didoki medeliai jau tokie pateko i namus (ta prasme pirkot ar dovanojo jau paaugusius) ar issiauginot pacios per keleta metu ? Turiu as toki mazuciuka nusipirkus, vat ir galvoju, gal prazilsiu greiciau, negu jis man didelis uzaugs ?  blush2.gif

As uzsiauginau per pora meteliu. Nusipirkau is maximos vidutinio dydzio ir taip jis uzaugo. Kur stovi pinigu medelis virs jo stoglangis, saulytes nemazai patenka, plius cia vonios kambarys, gauna dregmes kai maudomes biggrin.gif Jis tikrai greitai auga. Tresti pradejau tik si velyva rudeni. Daznokai apipurskiu jo lapelius, laistau tikrai nedaznai, nors jis ir prie radiatoriaus stovi mirksiukas.gif Sakykite ar mano piniguoti pavasari nereiketu persodinti? Man kazkaip atrodo, kad jam mazoka vietos g.gif

Dekui labai uz pagyras wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingridele: 31 sausio 2009 - 10:48
Stafuke - nenusimink, aš saviškį į universalų mišinį su durpėmis kaip ir kitas gėles susodinau - puikiai jam tinka. Jis toks nereiklus, kad nikas jo neužmuš išskyrus per didelį laistymą.
Dėl persodinimo, ingridėle, aš tai persodinčiau bet į vos vos didėlesnį vazonėlį. Nes jis tikrai toks vešlus, toks gražuolis, kad reikia pagerinti jam namučius smile.gif
Skristina, maniskis irgi nežydėjo dar, bet žydi tik gerai subrendę.
Atsakyti
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2009 02 01, 22:06)
Skristina, maniskis irgi nežydėjo dar, bet žydi tik gerai subrendę.

mirksiukas.gif na vadinasi kartu lauksim ziedeliu
P.S pas mane 8 ugliuka pradejo leisti piniguotis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 01 30, 18:52)
Aha, saka smile.gif Dar karta geriau isiziurejau, tai nieko panasaus i zieda ax.gif bet man svarbiausia, kad auga, nesvarbu ar sakos, ar ziedai biggrin.gif Ir dar nedidelis galiukas is zemiu islindes, tai pinigeliui aiskiai patinka pas mane, ir labai tuo dziaugiuosi - gal finansini pagerejima pranasauja bigsmile.gif Aplamai tai labai geras augalas - ir grazus, ir nereiklus. Laistau karta per pora menesiu, o jis auga kaip niekur nieko. Kai pernai balandi gavome ji dovanu, nei persodinau, nei tresiau - tiesiog stebuklas kad jis taip graziai vesi, tuo tarpu kai kitos geles pas mane neisgyvena - pamirstu laiku palaistyti doh.gif  blush2.gif
Dar paziurejau, kad bulves jau is zemiu lauk lipa, pavasari tikrai reikes persodinti, ar ne?

sveikos piniguočių mylėtojos 4u.gif pas mane irgi auga tik kaktusai ir kiti sukulentai. nenoriu prisikalbėt, bet pas mane jis irgi auga puikiai, dėl priežiūros tai super, viskas tinka ką parašėt.
nu bet ten tikrai bus žiedas bigsmile.gif lauksim ir mes kada nors thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2009 02 01, 22:06)
Dėl persodinimo, ingridėle, aš tai persodinčiau bet į vos vos didėlesnį vazonėlį. Nes jis tikrai toks vešlus, toks gražuolis, kad reikia pagerinti jam namučius smile.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2009 02 01, 23:06)
Stafuke - nenusimink, aš saviškį į universalų mišinį su durpėmis kaip ir kitas gėles susodinau - puikiai jam tinka. Jis toks nereiklus, kad nikas jo neužmuš išskyrus per didelį laistymą.

Dekui uz atsakyma aciuks.gif
Atsakyti
Mano piniguociui ir tikriausiai krize..
taip graziai augo ir pradejo dziuti lapai ir krist

turiu pora klausimuku:
jus ji daznai laistot ar ne
ir ar auginat geles plastmasiniuose vazunuose? 4u.gif

dekui
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 02 08, 09:29)
* jus ji daznai laistot ar ne
** ir ar auginat geles plastmasiniuose vazunuose?  4u.gif