Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 10

QUOTE(dirty_kiss @ 2008 12 30, 12:26)
Maniškis sugalvojo ant žiemos išleisti 3 naujas šakeles. Viena tokia stora, vos kalasi. Neturiu fotoaparato, todėl be vaizdelių pasigiriu forume  ax.gif  Bet džiaugiuosi, kad jis pagaliau atsigavo, nes jau maniau kad be gyvybės stovi vazone  unsure.gif

Maniskis irgi atsigavo , thumbup.gif o jau galvojau sakias jam... Maza to isleido 8 naujas sakas... Stiebiasi dabar , kai isaugs visi 8 i virsu- nufotkinsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreksiuke @ 2009 01 02, 20:06)
Maniskis irgi atsigavo ,  thumbup.gif  o jau galvojau sakias jam... Maza to isleido 8 naujas sakas... Stiebiasi dabar , kai isaugs visi 8 i virsu- nufotkinsiu drinks_cheers.gif

lauksim foto mirksiukas.gif
Atsakyti
stai ir suradau naujus namucius. Sveikinu visas su Naujais metais! drinks_cheers.gif
Kaip smagu girdeti kad jusu piniguociai ziema ne miega o leidzia naujas sakeles. maniskis jau senokai uzmigo, lauksim pavasario smile.gif
Atsakyti
Su Naujais visas 4u.gif
Žinokit ir mano medelis atsibudo, šiandien jau du ūliukus užmačiau ax.gif . Tikiuosi šie sėkmingai užaugs ir dar daugiau pasirodys rolleyes.gif
Atsakyti
Su Naujais metais piniguočių augintojos biggrin.gif

MAno piniguotis visai nunyko. Tačiau daigelis dygsta, gal pavyks užsiauginti.

Kol darbą turėjau ir daug pinigų ir medelis buvo gražus. išėjau iš darbo, pervažiavau gyventi kitur, medelis nyko, nyko, kol visai nunyko. Dabar vėl piniginiai reikalai gerėja, tai ir medelis auga, tiksliau daigelį leidžia. Ot tas pingiuotis reaguoja į mano piniginę hihihi.gif
Atsakyti
oho kokie jusu piniguociai grazus bigsmile.gif

as cia pirma kart pas jus,nors augaliukus du turiu,bet pasigirti neturiu verysad.gif

vienas graziai augo,bet kazkas nepatiko(mano manymu perlaisciau nes visos sakos lyg nupuvo).Greit persodinau,tai tik dvi sakas isaugojau-bet dabar ir styro tos dvi sakos jau kokie metai neleidzia nauju,nei jos nenudziusta.
o kita gavau dovanu,bet nuo padovanojimo dienos,jau du metai ne vieno naujo ugliuko(ne vienos naujos sakeles)-stovi kaip ibestas ir viskas.Tad vis laukiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ag143 @ 2009 01 04, 17:51)
oho kokie jusu piniguociai grazus bigsmile.gif

as cia pirma kart pas jus,nors augaliukus du turiu,bet pasigirti neturiu verysad.gif

vienas graziai augo,bet kazkas nepatiko(mano manymu perlaisciau nes visos sakos lyg nupuvo).Greit persodinau,tai tik dvi sakas isaugojau-bet dabar ir styro tos dvi sakos jau kokie  metai neleidzia nauju,nei jos nenudziusta.
o kita gavau dovanu,bet nuo padovanojimo dienos,jau du metai ne vieno naujo ugliuko(ne vienos naujos sakeles)-stovi kaip ibestas ir viskas.Tad vis laukiu verysad.gif

Pabandyk patresti.
O gal jam per tamsu g.gif
Kai maniskis nustojo augti, galvojau, kad uzmigo....tada perstaciau ant kitos palanges, kur daugiau sviesos buna, tai neuzilgo pradejo leisti naujus ugliukus rolleyes.gif
Atsakyti
Pirma karta cia uzejau ir tiek daug suzinojau thumbup.gif Visada galvojau, kad pinigu medeli negalima laikyti ant palanges blush2.gif , bet dabar pastatysiu ant palanges, nes jis kaip metai jau ''miega'', tikriausiai truksta sviesos g.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 04, 20:17)
Pabandyk patresti.
O gal jam per tamsu  g.gif
Kai maniskis nustojo augti, galvojau, kad uzmigo....tada  perstaciau ant kitos palanges, kur daugiau sviesos buna, tai  neuzilgo pradejo leisti naujus ugliukus  rolleyes.gif

Reikes gal dar pabandyti perstatyti g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ... as pinigu medi auginu 7 m. jis jau didelis vos vos ant palanges telpa... bet neturiu vietos kur padeti ant zemes unsure.gif ...tad ir stovi jis ten... newyear.gif Pries kaledas pastebejau kazka keista...toks vaizdas kad sakute prispausta dygsta..o gi atsitraukiu ziedas ploja.gif ...tai vat kaledoms jis man zieda padovanojo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2009 01 05, 22:45)
Sveikos 4u.gif  ... as pinigu medi auginu 7 m. jis jau didelis vos vos ant palanges telpa... bet neturiu vietos kur padeti ant zemes unsure.gif ...tad ir stovi jis ten... newyear.gif  Pries kaledas pastebejau kazka keista...toks vaizdas kad sakute prispausta dygsta..o gi atsitraukiu ziedas  ploja.gif  ...tai vat kaledoms jis man zieda padovanojo wub.gif

O mes šiandien nugeltusį lapuką pateriojom, vienas toks palei stiebą išaugęs buvo kai pirkom, prieš važiuojant atostogaut pasiliejau gėles ir mamos neįspėjau tai jinai dar palaistė tai bijau kad nebūtų baisiai perliejus, tikiuosi atsipirksim tik šitu lapiuku doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos 4u.gif ir as jungiuos prie jusu,tik su liudesiu,siandien mano medelio tiesiog is vazono iskrito saka tokia apacioje nupuvus,keli lapeliai pagelte,patarkit ka man dabar su juo daryt?myliu ta medeli ir nenoriu prarast,gal cia is dideles meiles ir perlaisciau doh.gif
Atsakyti