Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 10

QUOTE(klaida @ 2009 01 08, 18:34)

Pabandyk patresti
Pasistenk neperlaistyti ir viskas bus O.K.

Maniskis dar viena nauja sakele leidzia  thumbup.gif  Noreciau, kad tai butu ziedas. Jis pas mane dar nezydejo  verysad.gif

Nelaistysiu dabar isvis biggrin.gif maniskis pries kokius pora menesiu tris sakeles isleido,tokios grazios,sviezios,net blizga
Atsakyti
bandysiu persodinti savomedeli ir paziureti saknis, blogiau jau nebus, jei nuvys paskutiniai lapeliai teks nauja nupirkti
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 08, 19:44)
Jei butu mazai vietos, tikrai matytusi is virsaus ir leistu sakeles viena po kitos. Kalbu is savo patirties  biggrin.gif .

O tai čia dabar gerai tas vietos mažumas ar negerai? nes manšikis tai ryškiai į mažesnį vazoną įkištas buvo, bet iš pažiūros vietos jam dar ten gana blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 01 10, 19:08)
O tai čia dabar gerai tas vietos mažumas ar negerai? nes manšikis tai ryškiai į mažesnį vazoną įkištas buvo, bet iš pažiūros vietos jam dar ten gana  blush2.gif

Ats:
QUOTE(babyface @ 2008 05 07, 15:29)
Dėl vazono, tai rekomenduojama persodinti kasmet į vos vos didenį vazoną, t.y. apie 1-2 cm. didesnį, nes jei bus daug didesnis, tai augimas sustos ir augaliukas augins bulves kol užims visą vazoną...

Toks gerumas, kad daugiau nauju sakeliu gali leisti, nes bulviu neaugina. O jei vazonas per didelis, tai sakeliu nelabai skuba auginti, kol bulves neuzauga rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaida: 10 sausio 2009 - 20:34
QUOTE(klaida @ 2009 01 10, 21:34)
Ats:
Toks gerumas, kad daugiau nauju sakeliu gali leisti, nes bulviu neaugina. O jei vazonas per didelis, tai sakeliu nelabai skuba auginti, kol bulves neuzauga  rolleyes.gif

Reiškias man gerai nes daugiau šakelių, jam negerai nes tinginiaut negali, nu ir tegul sėdi savo vazone iki rudenio tada kaip tik ir persodinsiu bus metai laiko, jeigu kas pavasarį gal iškeldinsiu bet dabar tegul tas dvi šakeles išaugina bent doh.gif dar jam į kompaniją atvilkau bambuką iš kito kambario tai ir tas augt čia pradeda matyt gera vieta bus g.gif
Atsakyti
Sveikutės, gelbėjau šiandien savo medeli, mažiukas mano, bet beveik metai kaip pirkau parduotuvėje, persodinau, ir mano klaida į vazona be skiliu, pradėjo geltonuoti, tai šiandien išroviau, baltas kokstai puvinys, vienas gumbas supuves, tai jį atskiriau, apiploviau šaknis ir įsodinau į nauja vozona, nežinau ar prigis, bet vistiek būtu mires, tai būčiau nepersodinus, kaip jau bus taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2009 01 10, 20:34)
Toks gerumas, kad daugiau nauju sakeliu gali leisti, nes bulviu neaugina. O jei vazonas per didelis, tai sakeliu nelabai skuba auginti, kol bulves neuzauga  rolleyes.gif

Aš pasigerindama kai persodinau į didesnį (gal geriau žymiai per didelį) vazoną, tai 1/2 metų nė gyvos dvasios nebuvo... Dabar matyt jau kai bulves užaugino tai nėra kur dėtis jam - naujas šakeles augina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 01 13, 15:32)
Sveikutės, gelbėjau šiandien savo medeli, mažiukas mano, bet beveik metai kaip pirkau parduotuvėje, persodinau, ir mano klaida į vazona be skiliu, pradėjo geltonuoti, tai šiandien išroviau, baltas kokstai puvinys, vienas gumbas supuves, tai jį atskiriau, apiploviau šaknis ir įsodinau į nauja vozona, nežinau ar prigis, bet vistiek būtu mires, tai būčiau nepersodinus, kaip jau bus taip  ax.gif

Tikekimes, kad laiku pasalinai puvini mirksiukas.gif ir tavo maziukas atsigaus
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 01 13, 15:58)
Aš pasigerindama kai persodinau į didesnį (gal geriau žymiai per didelį) vazoną, tai 1/2 metų nė gyvos dvasios nebuvo... Dabar matyt jau kai bulves užaugino tai nėra kur dėtis jam - naujas šakeles augina  4u.gif

Man taip pat buvo doh.gif Galvojau, kad geriau bus, o gavosi... Tik maniskis nepilnus metus augo ne i virsu, o zemese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 01 13, 15:58)
Aš pasigerindama kai persodinau į didesnį (gal geriau žymiai per didelį) vazoną, tai 1/2 metų nė gyvos dvasios nebuvo... Dabar matyt jau kai bulves užaugino tai nėra kur dėtis jam - naujas šakeles augina  4u.gif

a vat kas maniskiui yra.. ir gi stovi ir nei krust jokios naujos gyvybes... doh.gif tai arba laukt kol uzaugs bulves arba pavasary persodint y mazesny vazona.. biggrin.gif nes dabar jau toks nabagas atrodo.. vasara ir apipuves buvo.. isgelbejau.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Debesiene: 13 sausio 2009 - 22:09
niu ir aš persodinau savo medelį, tai lauksiu naujų šakelių žinoma jei prigis g.gif
Atsakyti
Maniškio šakos labai išlinko tai surišau ir va kaip dabar stiebiaisi

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2009 01 15, 12:02)
Maniškio šakos labai išlinko tai surišau ir va kaip dabar stiebiaisi

user posted image

wub.gif wub.gif nu koks grazuolis
Atsakyti