Pati auginu jau kokius 2,5 metų - nemažas puskubilis jau pas mane. Eksperimentuoju su padauginimais iš lapų ir šakelių. Kol kas viskas 100 pasidaugina: ar šaką vaikai su mašinom bevažiuodami užkliudė ir išvertė, ar lapą nulaužė - į stiklainėlį, po mėnesio į mažą vazonėlį
Sveikos. Ir aš jungiuosi
Stg - nenusimink visų pirmiausia. Antra - nurėžk visą apipuvusios šakelės (tos iškritusios) apačia - geriau daugiau nei mažiau ir merk į kokį stiklainėlį. per savaitę viena kartą pakeisk vandenį ir apiplauk kotą kad nebūtų glitus ir nerūgtų vanduo. po kokio mėnesio - pusantro prasikals šaknelės - užsiveisi pinigiuko vaiką, jei motininiam augalui kas nors nutiktų. Arba turėsi du
O motininį augalą tai manau vertėtų revizuoti - kaip ten su tom bulvėm. Nors ir ne metas dabar, bet geriau netinkamu metu persodinti nei palikti pūti.
Pati auginu jau kokius 2,5 metų - nemažas puskubilis jau pas mane. Eksperimentuoju su padauginimais iš lapų ir šakelių. Kol kas viskas 100 pasidaugina: ar šaką vaikai su mašinom bevažiuodami užkliudė ir išvertė, ar lapą nulaužė - į stiklainėlį, po mėnesio į mažą vazonėlį
kol kas jie bulvikes savo augina, į viršų nelipa - bet motinos dienai manau bus graži dovanėlė mamai
QUOTE(Nervita @ 2009 01 05, 21:45)
Sveikos
... as pinigu medi auginu 7 m. jis jau didelis vos vos ant palanges telpa... bet neturiu vietos kur padeti ant zemes
...tad ir stovi jis ten...
Pries kaledas pastebejau kazka keista...toks vaizdas kad sakute prispausta dygsta..o gi atsitraukiu ziedas
...tai vat kaledoms jis man zieda padovanojo 
vau nu super pas tave medelis.gal ir nuotrauka parodysi
Ar galma persadinti dabar, nes noriu pažiurėti gal šaknys puna?
QUOTE(SKristina27 @ 2009 01 06, 09:31)
vau nu super pas tave medelis.gal ir nuotrauka parodysi
ir mes norime pasigrozeti tavo ziedeliu 
O mano piniguotis ir toliau miega. jau kokie 2 m. kaip neisleidzia nei vienos sakeles. Jau 3 vietuose stovejo, bet vis matyt jam nepatinka.
QUOTE(Wika 111 @ 2009 01 08, 10:36)
O mano piniguotis ir toliau miega. jau kokie 2 m. kaip neisleidzia nei vienos sakeles. Jau 3 vietuose stovejo, bet vis matyt jam nepatinka. 
Gal per daznai keiti vieta, na jis nespeja adaptuotis vienoje vietoje, o tu ji kitur pastatai
Pabandyk patresti
QUOTE(stg @ 2009 01 08, 16:35)
Nu va, persodinau savo pinigiuka,ne viena bulve nebuvo supuvus,tik kelios saknys apipuve,tai nukarpiau jas ir viskas,tikiuosi gal nebegeltonuos daugiau jo sakeles 
Pasistenk neperlaistyti ir viskas bus O.K.
Maniskis dar viena nauja sakele leidzia
Stovi dabar kamario kampe, bandziau ir trest. Bet miega ir miega
QUOTE(Wika 111 @ 2009 01 08, 18:05)
Per daug tu ji stebi ir lauki. Palik ji ramybeje...
O po menesio paziurek, gal pamatysi kokiu pokyciu
O gal jo vazonas per didelis? Tada jis bulves augina ir neleidzia nauju sakeliu
QUOTE(klaida @ 2009 01 08, 19:22)
Per daug tu ji stebi ir lauki. Palik ji ramybeje...
kad paskutinius 3 men mazai isvis prie jo prieinu, nekreipiu demesio i ji, bet jis vis tiek miega.
persodinus buvau pries 2 metus i kaktusu zeme. Reiktu man jo saknis paziuret, gal jau jam vietos kaip tik mazai.
QUOTE(Wika 111 @ 2009 01 08, 18:32)
kad paskutinius 3 men mazai isvis prie jo prieinu, nekreipiu demesio i ji, bet jis vis tiek miega.
persodinus buvau pries 2 metus i kaktusu zeme. Reiktu man jo saknis paziuret, gal jau jam vietos kaip tik mazai.
Jei butu mazai vietos, tikrai matytusi is virsaus ir leistu sakeles viena po kitos. Kalbu is savo patirties