Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(pandorita @ 2009 01 17, 19:03)
Na, man įdomu, kurioje čia vietoje gydytojas gali suklysti nustatydamas diagnozę (čia aš apie savo atvejį galvoju, jei yra tik normos neatitinkantys kraujo tyrimų rodikliai, neina kalba apie operacijas ir pan.).
Tas gydymas tai irgi gali būti tradicinis ir netradicinis. Tik, žinoma, ne vien rozmarinais smile.gif O kokios dar žinomos pagalbinės priemonės (aš ir apie karolius nežinojau  bigsmile.gif )?

Kraujo tyrimų rodikliais neabejojama. Mazgus parodo echoskopija, imami mėginukai iš pačio mazgo ir visa tai apsprendžia operacijos reikalingumą, arba ne. Ar kažką netaip supratau?
Gintarinius karolius, turinčios skydliaukės problemų, moterys nešiojo nuo senų senovės, tikėdamos teigiamu gintaro poveikiu, jo gydomąja galia. Beja karoliai turi būti kuo natūralesni (šlifuoti gydymui netinka)
Teisingai sako lucero,labai padeda meilė sau, aš dar pridurčiau optimizmas ir gera nuotaika. Manau šitas punktas pavyksta kiekvienai skirtingai, bet stengtis reikia 4u.gif
Atsakyti
Negaliu garsiai nepasidžiaugti biggrin.gif Gal čia tik sutapimas, tačiau šiandien dar tik trečia diena kai geriu Tiroksiną, bet vėl jaučiuosi žmogumi thumbup.gif Buvau jau pamiršusi ką reiškia gerai jaustis, turėti jėgu ax.gif Super thumbup.gif Tikuosi taip ir toliau, o kad dar svoris pradėtų kristi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
P.S. Gal kas gali pasakyti, jei blogai jausčiausi ar galima tokia liga sergant gauti biuletenį?
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 01 19, 15:11)
P.S. Gal kas gali pasakyti, jei blogai jausčiausi ar galima tokia liga sergant gauti biuletenį?

VAU!!!!!!!!!!! Smagu girdėti, kad puikiai jautiesi 4u.gif
Dėl biuletenio? g.gif Ko gero, kaip nuspręs gydytojas. (Man gyd.yra davusi pradžioje) Liga lėtinė, tad nelabai nori...O atitaikius TR dozę, jausiesi gerai, tai ir biuletenio tikėkis neprireiks smile.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, kartosiu skydliaukės tyrimus, kraują tyrimams galima priduot bet kurią ciklo dieną?Ar kraują priduot ryte nevalgius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 01 19, 14:24)
VAU!!!!!!!!!!! Smagu girdėti, kad puikiai jautiesi 4u.gif
Dėl biuletenio?  g.gif  Ko gero, kaip nuspręs gydytojas. (Man gyd.yra davusi pradžioje) Liga lėtinė, tad nelabai nori...O atitaikius TR dozę, jausiesi gerai, tai ir biuletenio tikėkis neprireiks  smile.gif Sėkmės  4u.gif

Dėkui, aš irgi tikiuosi, kad jo neprireiks, bet įdomumo dėlei paklausiau smile.gif Tiek daug tų klausimų iškyla biggrin.gif Viskas dar nauja... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Sella @ 2009 01 19, 15:34)
Sveikutės, kartosiu skydliaukės tyrimus, kraują tyrimams galima priduot bet kurią ciklo dieną?Ar kraują priduot ryte nevalgius? g.gif

Bet kurią ciklo dieną ir man gydytoja užakcentavo, kad ryte būtinai nieko nevalgius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2009 01 19, 17:55)
Bet kurią ciklo dieną ir man gydytoja užakcentavo, kad ryte būtinai nieko nevalgius 4u.gif

Dėkui už atsakymą smile.gif .Kartosiu tyrimus, žiūrėsiu kaip reikalai su skydliaukės hormonais.
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 01 19, 17:10)
Dėkui už atsakymą  smile.gif .Kartosiu tyrimus, žiūrėsiu kaip reikalai su skydliaukės hormonais.

Linkiu, kad jie būtų kuo geresni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 01 19, 18:10)
Dėkui už atsakymą  smile.gif .Kartosiu tyrimus, žiūrėsiu kaip reikalai su skydliaukės hormonais.

Ryte nevalgius ir negėrus TR. Sėkmės, teisingų skaičiukų 4u.gif
Atsakyti
As tai valgau ir geriu TR , man gydytoja sakė , kad skydliaukės hormonų tyrimam tai nesvarbu bigsmile.gif ..... O apie biuletenį aš tai net nesvajočiau , kažkaip nesupranta ... bet galvoju esant blogiem labai tyrimam turbūt duotų g.gif bet su gerais normoje esančiais tai tik pasvajot g.gif doh.gif Popuri , džiugu , kad gerėja tavo būsena mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 19 sausio 2009 - 20:40
Sveikos, mano mamai kita savaite operuos striumą, mus apsieme globoti chirurgas Vitoldas Kievišas. Gal kas nors gydėsi pas šį daktarą ar girdėjo kokių atsiliepimų? Bučiau labai dėkinga, nes šiek tiek man neramu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 01 19, 20:35)
As tai valgau ir geriu TR , man gydytoja sakė , kad skydliaukės hormonų tyrimam tai nesvarbu  bigsmile.gif ..... O apie biuletenį aš tai net nesvajočiau , kažkaip nesupranta ... bet galvoju esant blogiem labai tyrimam turbūt duotų  g.gif  bet su gerais normoje esančiais tai tik pasvajot  g.gif  doh.gif Popuri , džiugu , kad gerėja tavo būsena  mirksiukas.gif

Dėkui man ir pačiai smagu, nors šiandien buvo egzaminas, tai širdelė oj kaip kalatojosi, ir kai susijaudinu vis dar toks jausmas, kad kojas atima, bet tikiuosi, kad praeis laikui bėgant smile.gif
Man vėl klausimas iškilo... doh.gif ... Tyrimai rodo, kad trūksta magnio, tai pradėjau gerti ir pastebėjau, kad skaudėt skrandį pradėjo, taip lyg rūgštys kyla... Ir galvoju ar čia nuo magnio ar tiroksino, ar čia šiaip sutapimas?.. Nei vienai nebuvo taip? 4u.gif
Atsakyti