Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

O man atsirado bėrimas nuo tiroksino doh.gif vidinėje rankų pusėje nuo riešų iki alkūnių. Gal dozė per didelė g.gif
Atsakyti
o tu tikra , kad nuo tiroksino ? anksciau nera taip buve niekada ? man tai kai sauseja ar beria buna tai suprantu as tai kaip tiroksino trukuma , nes pvz kai man jo truko tai oda buvo klaiki , o dar melynes is niekur nieko....
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 01 17, 12:38)
Sveika , aha tth tavo aukštas kaip man buvo pradžioje , tai silpnumas buvo nerealus , iš pradžių galvojau aj streso pasekmė.... bet kai prasidėjo spaudimo šokinėjimai , tiesiog akyse temo, daėjau iki to , kad nebeturėjau jėgų nueit į parduotuvę kitoj gatvėj biggrin.gif ėmiau galvot , kad aš mirštu , paskutinioji matyt .... biggrin.gif nu ir  iš tikro kiek žinau nuo labai didelio tiroksino trūkumo gali ir koma ištikti ....  na jei dkydliaukė negamina o vaistų negeri .
Tai va manau tau tth greit nukris ir iškart geriau pasijusi , bet šeip manau galėjo pradėt gydyt nuo 0,25 bent savaitė .... o tada 0,50 , o kaip tau ar širdis neplaka stipriau išgerus tiroksina ? smile.gif

smile.gif Aš gal ne taip parašiau, šiandien pradėjau nuo pusės tabletės, ir taip tęsiu savaitę smile.gif O po to jau po visą smile.gif
Ir laukiau kokios nors reakcijos, bet kol kas nieko g.gif smile.gif Na, gal labiau svaigt galva pradėjo, bet nemanau, kad čia susiję...
O po kiek laiko jums pasireiškė pagerėjimas ar apskritai kokie nors pokyčiai?
Reikia sesijai mokytis, o aš kai atsisėdu tai galiu visą dieną presėdėt ir nieko nedaryt, atrodo taip sunku ko imtis... Kad nereiktų paskui kurso kartot doh.gif biggrin.gif
Daktarė liepė stabdyt vaikelio planavimą, bet nepasakė kuriam laikui... unsure.gif
Atsakyti
Pagerejo jau po menesio smile.gif tai manau stabdyti tol kol bus geri tyrimai wink.gif
man tai sunku susikaupt dažnai , mintys plaukioja biggrin.gif pagerejo man pagerejo , bet ir apetitas kaip padidejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 01 17, 13:28)
Pagerejo jau po menesio smile.gif tai  manau stabdyti tol kol bus geri tyrimai wink.gif
man tai sunku susikaupt dažnai , mintys plaukioja biggrin.gif pagerejo  man pagerejo , bet ir apetitas kaip padidejo biggrin.gif

Smagumėlis, o aš ir taip nemaža doh.gif ... Ir pavalgyt mėgstu lotuliukas.gif Niu laukiu nesulaukiu doh.gif Pasiskaičiau, kad kai kuriom svoris ir pakrenta, tai slaptai viliuosi būt vien iš jų, nes jei ne tai bus liūdna schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popuri: 17 sausio 2009 - 13:36
su tokiu tth valgant daug jauciu tikrai storejama , bet kadangi gersi vaistus ir tth mazes tai greites apykaita ir neturetum storet , aisku daug nevalgyk kokiu karbonadu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 01 17, 13:47)
su  tokiu tth valgant daug jauciu tikrai storejama , bet kadangi gersi vaistus ir tth mazes tai greites apykaita ir neturetum storet , aisku daug nevalgyk kokiu karbonadu biggrin.gif

Niu aš daug nevalgau, ir jau kuris laikas visškai nejaučiu poreikio mėsai, bet mėgstu čipsus, marinuotus agurkėlius, galiu kramtyt ir kramtyt biggrin.gif
Ir nesu jau labai stora, mano ūgis 1,72, o svoris 76 kg, tai turiu viršsvorį, bet gyvent galima biggrin.gif
Įdomu, ar yra kokių nors produktų, kurie mums rekomenduotini arba ne ? g.gif
Reiks bandyt pasidomėt... Kiek klausimų iškyla, vis kas minutę smile.gif Pvz girdėjau, kad esame linkę į trombozę, o mano dėdė dar jaunas nuo jos mirė tai dabar galvoju, gal būtų galima ką nors prevencijai pavartoti, na jau aš čia į pievas doh.gif doh.gif , bet kaip sakiau tiek visokių klausimų doh.gif doh.gif doh.gif
PS: tai čia jau aukštas tth 7,45?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popuri: 17 sausio 2009 - 14:24
Sveikos! 4u.gif
mergaitės įpraskim valgyti po pusvalandžio išgėrus TR. Iš patirties sakau, kad nemalonių pojūčių sumažėja. Nes jei palauki ilgiau savijauta pablogėja. Cholesterolio padidėjimą įtakoja daug veiksnių: sulėtėjusi medžiagų apytaka,netinkama mityba, judėjimo stoka, hipotireozė ir net stresas...
Dėl maisto, tai su hipo labai rekomenduotina jūros gėrybės, nes jos turi jodo taip reikalingo mūsų skydliaukei. Ypač naudingi jūros kopūstai. Tik jie man labai neskanūs.( o mano mama valgo normaliai) Bandžiau džiovintus malti kavamale ir dėti į maistą (tik nereikia virti, dėti į paruoštą maistą) na sugadina visų patiekalų skonį...Pirkti džiovintų yra vaistinėse ir parduotuvėse ,,Iki" tikrai, gal ir kt.
Atsakyti
Nu aukštokas , nėra norma , norma yra iki 4 wink.gif bet nukris tu juk geri tiroksina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2009 01 17, 14:26)
Sveikos! 4u.gif
mergaitės įpraskim valgyti po pusvalandžio išgėrus TR. Iš patirties sakau, kad nemalonių pojūčių sumažėja. Nes jei palauki ilgiau savijauta pablogėja. Cholesterolio padidėjimą įtakoja daug veiksnių: sulėtėjusi medžiagų apytaka,netinkama mityba, judėjimo stoka, hipotireozė ir net stresas...
Dėl maisto, tai su hipo labai rekomenduotina jūros gėrybės, nes jos turi jodo taip reikalingo mūsų skydliaukei. Ypač naudingi jūros kopūstai. Tik jie man labai neskanūs.( o mano mama valgo normaliai)  Bandžiau džiovintus malti kavamale ir dėti į maistą (tik nereikia virti, dėti į paruoštą maistą) na sugadina visų patiekalų skonį...Pirkti džiovintų yra vaistinėse ir parduotuvėse ,,Iki" tikrai, gal ir kt.

QUOTE(lucero @ 2009 01 17, 14:32)
Nu aukštokas , nėra norma , norma yra iki 4 wink.gif bet nukris tu juk geri tiroksina smile.gif

Ačiū, mergaitės 4u.gif Smagu, kai randi, kas turi panašias problemas 4u.gif
O koks pas jus tth?
Atsakyti
Man kai atrado hipo tai buvo beveik 8 , o per 3 men geriant nukrito dabar yra 3,95 smile.gif
Atsakyti
Tai smagu, tikiuosi ir aš pasivyti smile.gif O kaip reikalai su svoriu per tuos 3 mėn?
O pas tave mazgelis yra?
Įdomu jis taip ir liks pas mane? Kažkodėl gydytoja visai apie jį nekalbėjo...
O jūs iš karto pasitikėjote savo gydytoju ar ėjote antros nuomonės, nes maniškis primygtinai siūlo, nepasitiki rajono gydytojais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popuri: 17 sausio 2009 - 14:50