QUOTE(Salsa @ 2011 08 30, 06:27)
Taip, Varpelio klasių neperskirstė, bet raides pamaišė. Bent jau mano dukters klasė pasikeitė...
O įspūdžiai... Kol kas tokie "jokie", tik smalsumą patenkinau. Visa kita - kokie dalykai prisidės, kokie mokytojai, kokiu principu bus dirbama, aiškės eigoje...
Keista (ir, žinoma, valio
) tik kad niekas pinigų nerinko visokių ten grindų remontui, naujoms sienoms ir kt., kad labai įprasta darželiuose ir pradinėse. Gal čia šiuo klausimu tvarkosi kitaip? Arba kitais metais paprašys?..
O įspūdžiai... Kol kas tokie "jokie", tik smalsumą patenkinau. Visa kita - kokie dalykai prisidės, kokie mokytojai, kokiu principu bus dirbama, aiškės eigoje...
Keista (ir, žinoma, valio

mano irgi "jokie"

man tik del maisto neramu, as noreciau, kad uzsakinetu organizuotai, nes maniskis pinigus tikrai ne maistui isleis....
QUOTE(minte @ 2011 08 31, 10:40)
man tik del maisto neramu, as noreciau, kad uzsakinetu organizuotai, nes maniskis pinigus tikrai ne maistui isleis....
Aha, pas mus irgi tas klausimas buvo iškeltas, o mokytojas net nustebo ir nelabai suprato, kas čia per klausimas? Norės - nusipirks, nenorės - sumuštiakų įdėsit...
Nes aš irgi jaučiu, kad "sriuba valgykloje" tai bus Barniai ir čipsai iš "Šilo"

Mes kalbėjom su direktore dėl maisto.Tai sakė,kad jie planuoja penktokams skirti atskirą pamoką,tam kad spėtu per ją pavalgyti,butu padengti stalai.Kas norėtu galėtu išsipirkti maitinimą.Tik tada,manau velai baigsis pamokos.Manau jie spėtu ir per 20 min pertrauką pavalgyti.Norėčiau kad mano vaikas valgytu mokykloje.
O dėl čipsų nebijokit,mokykla rakinama,per pertraukas vaiku nieks neišleis į lauką.
Nebent iš namų parsineš
O dėl čipsų nebijokit,mokykla rakinama,per pertraukas vaiku nieks neišleis į lauką.

Sveikos, gal kas žinote ar bus šiemet organizuojama 5 klasė Kauno "Varpo" gimnazijoje. Ačiū

Pernai Švietimo skyrius sutiko tik su vienkartine tokia penktokų "injekcija". Ar šiemet daromi kokie nors nauji žygiai - neįsivaizduoju...
Žygiai labai daromi, bat va rezultatai...ar bus 5 klasės tai neaiškūs?
Na, pernai tas galutinis taškas buvo padėtas apskritai tik liepos mėnesį
O savivaldybės leidimas, kurį paskui ministerijos atstovė dar užginčijusi buvo, jei neklystu, balandžio gale kažkada priimtas...

O savivaldybės leidimas, kurį paskui ministerijos atstovė dar užginčijusi buvo, jei neklystu, balandžio gale kažkada priimtas...