Yra gimnazinės kaip priklauso, ir yra atskirai penktos, kurias leido suformuoti tik šiems (t.y. šiandien pasibaigusiems) mokslo metams.
QUOTE(Neda023 @ 2012 05 31, 20:17)
O tai kodėl nėra 7 klasių? Negi yra tik 5, pirmos-ketvirtos gimnazinės?
Būtent taip

Dabar buvo tik penktokai, kitąmet bus tik šeštokai (be penktokų, septintokų ir aštuntokų), dar kitąmet - tik septintokai. Žodžiu, kai priėmė tą nutarimą, leidusį išimties tvarka suformuoti penktas klases, tai buvo laikina injekcija mokyklai, nes nesusidarė reikiamas mokinių skaičius, o netoliese esanti "Vygturio" mokykla tiesiog plyšta per siūles kaip yra perpildyta (nes jiems, pasislėpusiems po katalikiška vėliava, leista turėti visas klases, nuo 5 iki 12).
Tikimasi, kad "Varpe" tas reikiamas skaičius ir išliks kol šitie penktokėliai priaugs iki gimnazinių klasių.
QUOTE(Neda023 @ 2012 05 31, 19:56)
http://www.varpas.ka....php?page_id=10
Kaip suprasti mokytojų auklėjamas klases?
Rašo tik 1-5 klases. Juk šioje gimnazijoje nėra pradinių klasių, o tik nuo penktos. Tačiau ir 5 gimnazinės klasės nėra
Gal kas galėtų man paaiškinti?
Dėkui

Kaip suprasti mokytojų auklėjamas klases?
Rašo tik 1-5 klases. Juk šioje gimnazijoje nėra pradinių klasių, o tik nuo penktos. Tačiau ir 5 gimnazinės klasės nėra

Gal kas galėtų man paaiškinti?

Dėkui

1-4 kl. tai turbut gimnazinės klasės t.y. 9-12 kl., o 5 kl. yra, tik jau 6, 7, 8...nėra

Aišku. Ačiū už paaiškinimą
Tikiuosi pateksiu į "Varpo" gimnaziją
Nes kaip girdėjau, kad ši gimnazija verčiau priima mokinius su kokiais 6-etukais nei su 8-tukais tipo jiem suteikia šanšą... Nu, bet jeigu tai tiesa...
Man išeina kažkur apie 8,3. Į kokią geresnę pvz: "Rasos" gimnaziją nepatekčiau, o "Varpo" gimnazijoje man neliktų vietos, nes duotų šansus tas kas ateina su prastesniais vidurkiais. Tai taip išeitų, kad prastesni mokiniai mokytųsi gimnazijoje, o man tektų eiti į pagrindinę mokyklą, o paskui tik į profesinę...

Tikiuosi pateksiu į "Varpo" gimnaziją

Man išeina kažkur apie 8,3. Į kokią geresnę pvz: "Rasos" gimnaziją nepatekčiau, o "Varpo" gimnazijoje man neliktų vietos, nes duotų šansus tas kas ateina su prastesniais vidurkiais. Tai taip išeitų, kad prastesni mokiniai mokytųsi gimnazijoje, o man tektų eiti į pagrindinę mokyklą, o paskui tik į profesinę...

QUOTE(Neda023 @ 2012 06 01, 14:59)
Nes kaip girdėjau, kad ši gimnazija verčiau priima mokinius su kokiais 6-etukais nei su 8-tukais tipo jiem suteikia šanšą...
iš kur čia tokios žinios

QUOTE(Salsa @ 2012 05 31, 21:28)
Būtent taip 
Dabar buvo tik penktokai, kitąmet bus tik šeštokai (be penktokų, septintokų ir aštuntokų), dar kitąmet - tik septintokai. Žodžiu, kai priėmė tą nutarimą, leidusį išimties tvarka suformuoti penktas klases, tai buvo laikina injekcija mokyklai, nes nesusidarė reikiamas mokinių skaičius, o netoliese esanti "Vygturio" mokykla tiesiog plyšta per siūles kaip yra perpildyta (nes jiems, pasislėpusiems po katalikiška vėliava, leista turėti visas klases, nuo 5 iki 12).
Tikimasi, kad "Varpe" tas reikiamas skaičius ir išliks kol šitie penktokėliai priaugs iki gimnazinių klasių.

Ne dėl katalikiškos vardo "Vyturys" vidurinė, o dėl to, kad joje yra ir muzikos skyrius, ji, kai ir Grušo, prilyginamos meno mokykloms.
Papildyta:
QUOTE(minte @ 2012 05 29, 20:01)
O tikrai viena mokytojas vyksta? Gal kartu dar keli kolegos ar tėvai važiuoja.
sveikos,
noriu pasiteraut ar buna devetu uniformu muges ir jei taip, kur ir kada ju ieskot (rastineje pasake, kad nebuna, nustebau labai). Dukra pirmus metus cia mokysis, nauja uniforma jauciu nepigiai kainuoja siutis
noriu pasiteraut ar buna devetu uniformu muges ir jei taip, kur ir kada ju ieskot (rastineje pasake, kad nebuna, nustebau labai). Dukra pirmus metus cia mokysis, nauja uniforma jauciu nepigiai kainuoja siutis

QUOTE(Gabe @ 2012 06 21, 23:10)
sveikos,

Mane ir domina uniformos