Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ''Varpo'' gimnazija

QUOTE(Natalija12 @ 2011 08 21, 11:14)
Iš Petrašiūnu. 4u.gifO jus

as ir is petrasiunu ir galvoju aie sia mokykla tik maniskis jau kitais metais eitu i 6 klase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvsm @ 2012 03 21, 11:28)
Žygiai labai daromi, bat va rezultatai...ar bus 5 klasės tai neaiškūs?

Kitais metais, labai gaila, bet švietimo skyrius neleido daryti valstybinių 5 klasių, tik leido kurti bendruomeninę mokyklą (nuo 5 klasės iki gimnazijos klasių) , kas reiškia, kad gaus mokinio krepšelį, iš kurio bus mokami tik atlyginimai mokytojams, o visi patarnavimai: šildymas, elektra, ūkinės reikmės ir kt. iš tėvų kišenės, kas sudarytų vienam vaikui (buvo atlikti paskaičiavimai) apie 150 Lt. per mėnesį. Tai dabar yra sprendžiamas klausimas ar kurti tokią bendruomeninę mokyklą nuo 5 klasės.
O mums labai patogu būtų mokintis "Varpo" gimnazijoje. Dabar nežinom į kokią mokyklą reiks leisti vaiką... Nors turim dar metus laiko, bet jau dabar neramu... Lankom "Varpelio" pradinę mokyklą, turim nuostabią mokytoją, klasė puiki..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guoda: 30 kovo 2012 - 10:24
O jeigu nori eiti į europinę klasę (devintą) reikia laikyti anglų kalbos testą. Tačiau ar tas testas yra testinis variantas (Pavizdžiui : A, B ar C) ar neduoti variantai, o pačiam reikia įrašyti laiką, reikiamą formą ir pnš? g.gif
Atsakyti
Paskutinį kartą reikėjo dauguma savo įrašyt, variantų kiek pamenu nebuvo smile.gif
Atsakyti
O naujais mokslo metais gal kas žadate eiti į devintą klasę? blush2.gif
Jeigu taip kokie jūsų vidurkiai? ax.gif Nes dabar dauguma vidurinių mokyklų uždaro, o manau niekas nenorės eiti į profesines mokyklas, todėl rinksis gimnazijas. Taigi kažin ar mane priimtų į šitą gimnaziją g.gif . Mano vidurkis apie aštuonis (į blogesniąją pusę doh.gif ). blush2.gif
Atsakyti
Ar siais metais bus formuojamos 5 klases?
Atsakyti
Manau, kad nebus. schmoll.gif
http://www.varpas.ka....php?page_id=39
Atsakyti
QUOTE(Neda023 @ 2012 05 13, 19:14)

Aciu uz informacija verysad.gif
Atsakyti
Smalsu, kokie gimnazijoje besimokančių tėvų įspūdžiai apie mokslo metų pabaigoje organizuojamas išvykas ir ekskursijas.

Viena penktokėlių klasė 2 dienom į Nidą vyksta, kiti penktokėliai - 2 dienom į turistinį žygį kažkur miškuose... 1 mokytojas su 24 penktokais vidury miškų, su palapinėmis, nesaugomoje teritorijoje... ar čia man vienai tokie mostai atrodo mažumėlę neadekvatūs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2012 05 29, 08:12)
Smalsu, kokie gimnazijoje besimokančių tėvų įspūdžiai apie mokslo metų pabaigoje organizuojamas išvykas ir ekskursijas.

Viena penktokėlių klasė 2 dienom į Nidą vyksta, kiti penktokėliai - 2 dienom į turistinį žygį kažkur miškuose... 1 mokytojas su 24 penktokais vidury miškų, su palapinėmis, nesaugomoje teritorijoje... ar čia man vienai tokie mostai atrodo mažumėlę neadekvatūs?  g.gif

man tai neadekvatu ir Nidai vienai mokytojai su visa klase 2 dienom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2012 05 29, 19:01)
man tai neadekvatu ir Nidai vienai mokytojai su visa klase 2 dienom  doh.gif

Tai būtent kad tikrai mažumėlę keista - ir Nida, ir miškas (beje, stovyklą ketina rengtis prie ežero, į programą įtrauktos ir maudynės tame kažkokiame ežere) doh.gif
Atsakyti
http://www.varpas.ka....php?page_id=10

Kaip suprasti mokytojų auklėjamas klases?
Rašo tik 1-5 klases. Juk šioje gimnazijoje nėra pradinių klasių, o tik nuo penktos. Tačiau ir 5 gimnazinės klasės nėra schmoll.gif g.gif
Gal kas galėtų man paaiškinti? doh.gif
Dėkui wub.gif smartass.gif happy.gif
Atsakyti