Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ''Varpo'' gimnazija

QUOTE(Natalija12 @ 2011 08 16, 23:52)
Dar turiu klausymą- Ar siuvates uniformas penktokams?

Aš užsakiau, jau siuva...
Tiesa, užsakiau ne Donelaičio g., o Draugystės g. gale, Tometa atrodo vadinasi. Ten tuo metu greičiau pasiūt žadėjo...
Atsakyti
Taip siuvame, tik deja nespės iki rugsėjo pirmos pasiūti.
Atsakyti
Na ir mes rugsėjo pirmajai be uniformos liekam,bus tik rugsėjo gale.Reiks kažkaip kitaip rengti sūnų.
4u.gif
Kaip suprantu dauguma vaiku bus iš Varpelio mokyklos,o mes tai iš toleliau važinėsim,sūnus bus naujokas kolektyve.Atstumas truputi gasdina,tačiau manau-pasirinkom gerą mokyklą.Žiūrėsim,kaip seksis. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalija12: 17 rugpjūčio 2011 - 12:54
Berniukam, kiek žinau, dėl uniformos mažesnė problema - galima ir su tamsiai pilku kostiumu eit...

O šiaip "Santaroj", kurioj situacija buvo ta pati, kaip "Varpe", dabar tik priėmė penktokų klases, jau liepą buvo susitikimai su klasės auklėtojom. Tėvus jau perspėjo, kad taps "knygų pirkėjais": kadangi mokykloje penktokai bus vieni, kasmet reikės tėvams supirkti visus vadovėlius... Jaučiu, "Varpe" irgi tas pats, taigi po uniforminio apsirūpinimo laukia dar ir kiti užsipirkimai...
Atsakyti
Bus , kaip bus nereikia iš anksto panikuot..... aš labai džiaugiuosi kad mokykla šalia buvusios mokyklos, kelias namo bus tas pats ir klasė ta pati.....o kad reikės kažką pirkti tai tikrai, visur dabar viską tėvai perka. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kuba @ 2011 08 17, 13:31)
Bus , kaip bus  nereikia iš anksto panikuot..... aš labai džiaugiuosi kad mokykla šalia buvusios mokyklos, kelias namo  bus tas pats ir klasė ta pati.....o kad reikės kažką pirkti tai tikrai, visur dabar viską  tėvai perka. cool.gif

Panikuot nepanikuoju wink.gif
Man geriau supirkti viską, ką reikia, bet kad mokykla būtų netoli namų, o ne leisti į Radvilėnus ar Vyturį, tegul ir su visais vadovėliais cool.gif

Tiesiog konstatuoju faktą, kad dar ir be uniformos laukia pirkimų sezonas. Taip, tėvai visur daug ką perka. Bet pagrinde tai - pratybos. Šičia gi prisidės tikriausiai ir vadovėliai...
Atsakyti
O gal pabandykit paieškot per kokius pažįstamus mokytojus, kad galėtų iš savo mokyklų vadovėlius paimt, jei tikrai juos pirkti reikės. Nes kainos jų doh.gif Pvz. 5 kl. lietuvių k ir skaitinių po dvi dalis, kaina apie 80 lt už keturias knygas o jei mokysis iš ŠOK serijos, tai apie 130 lt. be papildomos skaitymo knygos. O kur dar kitų dalykų. doh.gif

Atsakyti
Na, šiaip ar taip reikia laukti to susirinkimo, tada viskas paaiškės tiksliau. Dabar čia parašiau, ką sakė į "Santaros" penktą klasę vaiką leisiantys pažįstami... O mokyklų situacijos tai analogiškos.
Atsakyti
Būtent, reikia laukti busimų penktokų tėvelių susirinkimo, tada viskas ir paaiškės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2011 08 17, 11:44)
Panikuot nepanikuoju wink.gif
Man geriau supirkti viską, ką reikia, bet kad mokykla būtų netoli namų, o ne leisti į Radvilėnus ar Vyturį, tegul ir su visais vadovėliais  cool.gif

Tiesiog konstatuoju faktą, kad dar ir be uniformos laukia pirkimų sezonas. Taip, tėvai visur daug ką perka. Bet pagrinde tai - pratybos. Šičia gi prisidės tikriausiai ir vadovėliai...

Niu niu niu..... blink.gif Tikrai nesiruosiu pirkti visu vadoveliu, turi pasiulyti kazkokia aternatyva mokykla, ar svietimo skyrius..... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(kuba @ 2011 08 17, 12:53)
Būtent, reikia laukti busimų penktokų  tėvelių susirinkimo, tada  viskas ir paaiškės  4u.gif

O kada toks numatytas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Salsa @ 2011 08 16, 09:17)
Dėl penktų klasių:

Kai skambinau į mokyklą, tai paaiškino, kad susirinkimas bus, maždaug apie 25 rugpjūčio.

Taip pat paaiškino, kad klases formuos "Varpelio" klasių pagrindu daugmaž...

Aciu biggrin.gif

Maniskis irgi eis su juodom kelnem ir marskiniai i sule, svarka ar liemene nupirksiu, nes pasius uniformini svarka tik rugsejo viduryje... doh.gif
Atsakyti
Ir mane nustebino tas vadovelių pirkimas.........Bankrotas. blink.gif g.gif
Jei leidžia formuoti klases,tai turėtu mokykla,ar švietimo skyrius pasirupinti,kad vaikai turėtu bent jau vadovelius. doh.gif
Pasižiūrėsim,ka per susirinkimą pasakys.
Atsakyti
QUOTE(Natalija12 @ 2011 08 18, 11:30)
Ir mane nustebino tas vadovelių pirkimas.........Bankrotas. blink.gif  g.gif
Jei leidžia formuoti klases,tai turėtu mokykla,ar švietimo skyrius pasirupinti,kad vaikai turėtu bent jau vadovelius. doh.gif
Pasižiūrėsim,ka per susirinkimą pasakys.

Bet kokiu atveju yra nustatytas mokinio krepselis.....
Atsakyti