Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ''Varpo'' gimnazija

QUOTE(Wooo @ 2010 06 27, 13:22)
Nu jo, žiemą, kai dauguma tik su džinsais eina. Šalta su sijonu.


Mane buvo žiemą sustabdžiusios. Patarimą davė, sako jeigu šalta eik su storom pėdkelnėm arba kelnes po sijonu pasimauk. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vistiek eidavau su kelnėm, pridengdavom viena kitą su klasiokėm irnesakyk.gif

Tik patarčiau naujokam, kuriems pirmi metai mokykloje iškarto nepulti tų taisyklių laužyt, geriau pirma gražiai, tvarkingai su uniforma pavaikščiot, prisitaikyt prie mokyklos tvarkos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(destinyx @ 2010 06 27, 13:33)
Tai supratau tu dabar neesi europinėje klasėje?
Jei teisingai supratau tiesiog palygink su savo klase (mokymusi) aišku jei nesunku smile.gif
O atvarau tai iš Jonučių vidurinės jei tokią žinai xD
Na nežinau tikriausiai galėsim ;D
Papildyta:
Na kiek man sakė direktorė tai reikia aktyviai dalyvauti tarptautiniuose projektuose ir tada gal pasiseks ir išrinks į tą mainų programą.
Beje nepavydėk tiesiog pasėdėk prie mokslų daugiau ir kitais metais pakliūsi į europinę klasę ;D

Aha, neeuropinėj - paprastoj.. BTW, iš kur žinai, kad į a papulsi? Sąrašų dar nėr. Turėtų nebūt, sakė, kad tik Rugpjūtį.
Nežinau.. blush2.gif
Tai jėga, parašyk dėl meeto į pm mirksiukas.gif (galėsiu ir žemėlapį nubraižyt, man pvz. pirmom dienom košmaras buvo, nes varpo milžiniška, palyginus su mano buvusia blush2.gif )

Nicht gut. Sėdėti prie mokslų tai sėdėsiu, bet tikrai ne dėl to, kad pakliūčiau į europinę. Pereisiu į kitą mokyklą, į kurią šiais metais neįstojau (Optimistė aš, tokio gan nelietuviško charakterio :-S)
p.s. Tu į vokiečių ar į rusų? cool.gif Dar anais metais buvo galima mokytis Italų, Ispanų, Prancūzų (nu kaip būreliai tokie). Gal eisi į kurią nors? Aš gal į Ispanų, jei bus tokia galimybė, praeitais metais nėjau kažkodėl doh.gif doh.gif

QUOTE
Tik patarčiau naujokam, kuriems pirmi metai mokykloje iškarto nepulti tų taisyklių laužyt, geriau pirma gražiai, tvarkingai su uniforma pavaikščiot, prisitaikyt prie mokyklos tvarkos rolleyes.gif


Na jo, tvarka tai griežta... :/ o pati gal mokėtės/mokotės šioj "idealioj" mokykloj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wooo @ 2010 06 27, 20:29)
Na jo, tvarka tai griežta...  :/  o pati gal mokėtės/mokotės šioj "idealioj" mokykloj?  smile.gif


Taip, mokiausi.
Atsakyti
Parašykit apie ,,Varpo'' gimnaziją,mokytojus, mokinius. Noriu kitais metais leist vaiką ten smile.gif
Atsakyti
Galiu parašyti, bet ką tiksliau norite sužinoti? Į kelintą klasę leisite vaiką?
Atsakyti
Sveiki,na nauja mokykla rūpintis gerokai per anksti bet aš jau pradedu smile.gif
Iš visų gimnazijų ši man atrodo tinkamiausia visomis prasmėmis (dėl nuvažiavimo,mokslų ir kitų dalykų)
Norėčiau daugiau apie ją sužinot (ką nors kito negu šioje temoje buvo parašyta)
Ir kažkaip bijau tos 100balės sistemos (žinau kvaila) gal galite daugiau apie ją papasakoti
Kokio vidurkio reikia stojant į tas europines klases? o kokio į paprastas?
Beje būsiu devintokė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sima*~: 27 rugsėjo 2010 - 19:42
Mums dabar devintoje klasėje yra 10balė. 100balė gal nuo 11kl prasidės. Tiksliai nežinau. Yra elektroninis dienynas (nuo šių mm).
Į europines klases reikia minimum 8, bet jei būtų daug su geresniais vidurkiais stojančių, nepriimtų ir su 8, nu čia nelabai galiu paaiškint. Paprastų klasių bijoti nereikia, ten mokosi, manyčiau, tie, kurie turi vidurkį nuo 4 iki 7.9 (maždaug).
Būsi devintokė ar esi devintokė?
Gal ką dar papasakoti?
Atsakyti
Ačiū kad nuraminai dėl tos 100 balės.
Aš ir nepretenduoju į tas europines klases kadangi dabartinė mano klasė mokosi pagal sustiprintą programą ir joje beveik visi moksliukai na o man truputį sunkiau sekasi.Labiau norėčiau į normaliai besimokančią klasę.(tikiuosi supratai ;D)
O kokio maždaug vidurkio reikia kad priimtų į neeuropinę klasę? (kažkaip abejoju kad su 4 priimtų ;D)
Beje girdėjau joje sustiprinta matematika čia tiesa ar ne?
Ir gal galėtum papasakoti apie mokytojus? Ar gerai išmoko?

Dar tik būsiu devintokė.
Atsakyti
Esu viena iš mokinių tėvų... smile.gif

Buvau susirinkime tai kaip supratau gali priimti ir be 8 vidurkio, svarbu kaip jie sako "motyvacija" ... na jei vaikas visur veržiasi dalyvauti, aktyvus ir t.t.
O dėl 100 balės galiu pasakyti, kad čia kažkas ne taip .... g.gif Ji labiau turėtų patikti prasčiau besimokantiems. Juk kai gauni pažymį tai iškarto pasirodo mokinių lygis.... ar 2 gausi ar kitas 10 ...skirtumas yra. O surinkti tuos 100 balų gali juk visi, tik reikia pasistengti, padaryti kokių papildomų darbų, sudalyvauti kur ir dedasi balas prie balo... ir visi gaunasi lygūs.... blink.gif

Mano nuomonė...

Atsakyti
Sveikos, supermamos ir kitos lankytojos smile.gif Kaip matau čia seniai niekas nerašė, bet gal padėtumėte man? Šiuo metu esu aštuntokė, pirmą trimestrą baigiau vidurkiu 9,85. Dabar viskas sunkėja, tai nežinau ar išlaikysiu tokį gerą vidurkį iki mokslo metų galo. Tiek kiek yra informacijos internete, rodo kad Varpo gimnazija man tikrai tiktų kitiems mokslo metams, tik dėl vietos yra problemų. Gal yra šios gimnazijos mokinių ar mokinių tėvų, žinančių apie Varpo gimnazijos mokymosi lygį, europines klases (nes kaip tik ten ir norėčiau) ir kokio vidurkio reikia norint ten patekt, konkursus, kalbų pasirinkimo galimybes, uniformas ir kitokios informacijos? Nes su laiku viskas keičiasi, nebežinau ar ši informacija galioja. O http://www.varpas.kaunas.lm.lt/ nėra daug parašyta, be to čia viskas gali būti pagražinta, juk žinote smile.gif
Atsakyti
Planuoju pereiti į šią gimnaziją ir man labai reiktų dabartinių 9 kurie stojo šiais mokslo metais arba jų tėvų nuomonės (labai tikiuosi kad čia tokių yra biggrin.gif) Kaip jums gimnazija? Krikštynos ir visa kita? Ir svarbiausias klausimas: Kokio vidurkio reikia norint patekti į tarkim d klasę? (Tik nepagalvokit kad mokausi labai prastai tiesiog iš kelių dalykų turiu žemesnius pažymius ir jie man numuša vidurkį.)
Atsakyti
Ai gimnazija kaip gimnazija.. nemanau, kad nuo kitų kažkuo labai skiriasi.
Taip sakant buvo dvi krikštynų dalys: oficialioji - kai direktorė ir bartašius įteikė gimnazistų ženkliukus ir dar kažką, nu pasėdėjom aktų salėj, ir neoficialioji - kai mus draugiškai pasveikino klasės (gaudė (pasportavom), išpaišė mus, kai kuriuos apmėtė kiaušiniais, apipylė kečiupu, apvyniojo lipnia juosta).
Nu mano vidurkis nėra labai žemas ir aš neeuropinėj klasėj. Patenka pas mus žmonės ir su penketais. Tu devintokė esama ar būsima? Klausk kas domina, kartais čia apsilankau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wooo: 06 vasario 2011 - 18:33