Anksciau darem keptus keptuvej su aliejum. Tas krabu lazdeles susukdavom i sluoksniuota tesla (pati nedarau, o perku parduotuvej)
Mano bendradarbių tarpe šiuo metų yra "Trijų K" mišrainė užtepta ant pakepintos ir šiek tiek patrintos česnaku duonos. O "Trys K", tai krabai + kalafijoras + krapai. Viskas supjaustyta kuo smulkiau ir sumaišyta su majonezu

QUOTE(Asta @ 2005 07 27, 23:47)
Mano bendradarbių tarpe šiuo metų yra "Trijų K" mišrainė užtepta ant pakepintos ir šiek tiek patrintos česnaku duonos. O "Trys K", tai krabai + kalafijoras + krapai. Viskas supjaustyta kuo smulkiau ir sumaišyta su majonezu 

Labai skaniai skamba


As irgi panasius sumustinius darydavau,ant tosteryje paskrudintos formines baltos duonos,uztepdavau misini is krabu,cesnako,surio...skanu

QUOTE
Mano bendradarbių tarpe šiuo metų yra "Trijų K" mišrainė užtepta ant pakepintos ir šiek tiek patrintos česnaku duonos. O "Trys K", tai krabai + kalafijoras + krapai. Viskas supjaustyta kuo smulkiau ir sumaišyta su majonezu



Greita mišrainytė: marinuoti pievagrybiai- supjaustau į 4 dalis. Krabų lazdeles sumesti į verdantį vandenį 1-1,5 min, šiukštu ne ilgiau, nes ištiž, supjaustyti. Dar smulkiai pjaustyto svogūniuko, prieskonių pagal skonį ir majonezo (aš maišau per pusę su grietine, man taip skaniau). Ir viskas. Tiesa, labai skanu, bet gaunasi mažai, tai galima pridėti ryžių. Skanaus.
QUOTE(Angeliukas @ 2005 07 28, 18:02)
Greita mišrainytė: marinuoti pievagrybiai- supjaustau į 4 dalis. Krabų lazdeles sumesti į verdantį vandenį 1-1,5 min, šiukštu ne ilgiau, nes ištiž, supjaustyti. Dar smulkiai pjaustyto svogūniuko, prieskonių pagal skonį ir majonezo (aš maišau per pusę su grietine, man taip skaniau). Ir viskas. Tiesa, labai skanu, bet gaunasi mažai, tai galima pridėti ryžių. Skanaus.
o kam tu jas verdi???
Aha, man irgi toks klausimas iskilo? Gal saldytas meta i vandeni, kad atsiltu?

Kad tolygiai perkaistų, pabrinktų. Sunku nupasakoti, bet ir kramtosi kitaip nei nevirtos
.

Aš darau salotas su "snieginiais" krabais, avokadu ir virtais kiaušiniais, ir majonezu, gaunasi tokios mikštos, man skanu

QUOTE(violetik @ 2005 07 30, 07:11)
Aš irgi žinok tik iš tokių krabų ir darau visokias salotas arba Vici nešaldytų imu, nes kur būna sušaldytos krabų lazdelės labai bjaurus skonis - 

Aš irl abiau nešaldytas mėgstu. Man tai šaldytos kai atšyla tokis "sausos" atrodo
