Įkraunama...
Įkraunama...

Krabų lazdelės

.Smulkiai supjaustai krabus, virtą kiaušinį, smulkiai sutarkuoji morkytę, įspaudi arba smulkiai supjaustai česnaką, truputėlį žalių krapų.Viską sumaišyti su majonezu (man labiausiai patinka Helmans arba Daumantų).Pagal skonį druskos ir pipiriukų. Masę dėti ant keptos duonos arba skrudinto batono.
Atsakyti
As irgi turiu savo mylimas salotas smile.gif :
Sudetis tokia: pekino kopustas, krabu lazdeles, kukuruzai ir majonezas. Labai greita, paprasta ir skanu thumbup.gif
Atsakyti
pasiulysiu ir as savo receptuka ax.gif morkas supjaustyt siaudeliais,pakepint su porais(as partoskinu truputyje vandens,kad nebutu riebu),kai darzoves atvesta,deti virtas ar koncervuotas pupeles,zinoma krabu lazdeles,megiamu prieskoniu ir viska sumaisyt su majonezu.skaniausia misraine valgyt,kai sudaryta ji pastovi koki pusvalandi 4u.gif
Atsakyti
Palergonija, net seilė nutįso... wub.gif Svarbu sulaukti rytojaus... Jaučiu, karšta bulvytė šalia irgi nepamaišytų, niam niam essen.gif
Atsakyti
doh.gif pamirsau dar viena rolleyes.gif
krabu lazdeles smulkiai supjaustyt,itarkuot surio,truputi cesnakiuko viska sumaisius gaunas puikus idaras lietiniams blynams essen.gif
Atsakyti
Na gal ir labai supykdysiu jus su savo šiuo postu, bet vis tik noriu pasisakyti: po to, kai perskaičiau krabų lazdelių sudėtį (jose krabų nėra - tik jų aromatas), tai pro šiuos produktus labai abejingai praeinu. Geriau nusiperku žuvies ar krevečių. Jau ir taip tos chemijos gyvenime užtenka.
Atsakyti
Violetuk, man atrodo, puikiai visos žinom, kad krabų mėsos ten nerasta. Juk lazdelės gaminamos iš žuvies surimio mirksiukas.gif Jei būtų nors lašelis krabienos, ir kaina, ir skonis skirtųsi nuo dabartinių
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 11 11, 22:30)
Violetuk, man atrodo, puikiai visos žinom, kad krabų mėsos ten nerasta. Juk lazdelės gaminamos iš žuvies surimio  mirksiukas.gif Jei būtų nors lašelis krabienos, ir kaina, ir skonis skirtųsi nuo dabartinių

Na tai dar blogiau, jeigu ir žinot, ir perkat g.gif . Bet spręsti jums. 4u.gif
Atsakyti
Juk tai žuvis!!! Juk žuvį irgi perkam ir valgom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetukas @ 2005 11 11, 22:50)
Na tai dar blogiau, jeigu ir žinot, ir perkat g.gif . Bet spręsti jums. 4u.gif

Jeigu visos prades galvoti taip kaip tu, tai manau parduotuvese apyvartos isvis nebebutu schmoll.gif O ka tu zinai kaip pvz: zuvys buvo auginamos ir ar jose nera kokiu chemikalu. doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguole55: 13 lapkričio 2005 - 11:34
Krabu tai niekad nemegau, nei tos ryziu misraines su krabais ir kukuruzais, nei siaip juos vienus valgyt (drauge matydavau kaip valgo), bet labai patinka tie parduotuviniai krabukai dziuveseliuose! Liuks maistukas thumbup.gif
Atsakyti
na manau kiekvienas renkas pats ka valgyt,bet mano nuomone jau geriau krabu lazdeles nei zuvies pirsteliai,nes juose tai jau rimtai nezinia kurios zuvu dalys sumaltos doh.gif
Atsakyti