Anksciau darem keptus keptuvej su aliejum. Tas krabu lazdeles susukdavom i sluoksniuota tesla (pati nedarau, o perku parduotuvej)
Mano bendradarbių tarpe šiuo metų yra "Trijų K" mišrainė užtepta ant pakepintos ir šiek tiek patrintos česnaku duonos. O "Trys K", tai krabai + kalafijoras + krapai. Viskas supjaustyta kuo smulkiau ir sumaišyta su majonezu
QUOTE(Asta @ 2005 07 27, 23:47)
Mano bendradarbių tarpe šiuo metų yra "Trijų K" mišrainė užtepta ant pakepintos ir šiek tiek patrintos česnaku duonos. O "Trys K", tai krabai + kalafijoras + krapai. Viskas supjaustyta kuo smulkiau ir sumaišyta su majonezu
Labai skaniai skamba Tikriausiai ne tik skamba, bet ir
As irgi panasius sumustinius darydavau,ant tosteryje paskrudintos formines baltos duonos,uztepdavau misini is krabu,cesnako,surio...skanu
QUOTE
Mano bendradarbių tarpe šiuo metų yra "Trijų K" mišrainė užtepta ant pakepintos ir šiek tiek patrintos česnaku duonos. O "Trys K", tai krabai + kalafijoras + krapai. Viskas supjaustyta kuo smulkiau ir sumaišyta su majonezu
Čia mano skaniausioji Tik jos pati negaminu, o nusiperku parduotuvėj. Ir vietoj kalfijoro- brokoliai, bet skonis beveik tas pats. Kaip užsinorėjaaaaau, net seilės tįsta
Greita mišrainytė: marinuoti pievagrybiai- supjaustau į 4 dalis. Krabų lazdeles sumesti į verdantį vandenį 1-1,5 min, šiukštu ne ilgiau, nes ištiž, supjaustyti. Dar smulkiai pjaustyto svogūniuko, prieskonių pagal skonį ir majonezo (aš maišau per pusę su grietine, man taip skaniau). Ir viskas. Tiesa, labai skanu, bet gaunasi mažai, tai galima pridėti ryžių. Skanaus.
QUOTE(Angeliukas @ 2005 07 28, 18:02)
Greita mišrainytė: marinuoti pievagrybiai- supjaustau į 4 dalis. Krabų lazdeles sumesti į verdantį vandenį 1-1,5 min, šiukštu ne ilgiau, nes ištiž, supjaustyti. Dar smulkiai pjaustyto svogūniuko, prieskonių pagal skonį ir majonezo (aš maišau per pusę su grietine, man taip skaniau). Ir viskas. Tiesa, labai skanu, bet gaunasi mažai, tai galima pridėti ryžių. Skanaus.
o kam tu jas verdi???
Aha, man irgi toks klausimas iskilo? Gal saldytas meta i vandeni, kad atsiltu?
Kad tolygiai perkaistų, pabrinktų. Sunku nupasakoti, bet ir kramtosi kitaip nei nevirtos .
Aš darau salotas su "snieginiais" krabais, avokadu ir virtais kiaušiniais, ir majonezu, gaunasi tokios mikštos, man skanu
QUOTE(violetik @ 2005 07 30, 07:11)
Aš irgi žinok tik iš tokių krabų ir darau visokias salotas arba Vici nešaldytų imu, nes kur būna sušaldytos krabų lazdelės labai bjaurus skonis -
Aš irl abiau nešaldytas mėgstu. Man tai šaldytos kai atšyla tokis "sausos" atrodo