QUOTE(inore @ 2005 07 16, 13:54)
Aš jas dar kepu tešloje. Tešlą darau iš miltų ir alaus, gaunasi tikrai toks įdomus skonis, įpilu miltų ir poto pilu alų kad gautusi vientisa masė dar įdedu pireskonių.
Dar darau įdarytas krabų lazdeles, bet nevisada gaunasi, čia priklauso nuo pačių lazdelių.
Pirmiausia jas reikia atvinioti, bet ne visos taip pasidaro,kitos paima ir suplyšta. Tai tos kur išsiviniojo, reikia įdėti įdara ir vėl suvinioti, paskui į mikrobangę kad sušiltu. O įdarą tai darau išvergu kiaušinį, sūris fermentinis, majonezas, agurkas. Viską smulkiai supjaustyti ir yra įdaras.
Skanaus
*atsivynioja tik geros krabu lazdeles ( as perku vici) nes dazniausiai pigios buna presuotos

** kad lengvai atsivyniotu jas reikia uzpilti karstu vandeniu ir palaikyti pora min(per daug negalima, nes tada dar labiau suplys)
***idarui dedu betka-desra, suris agurkai, pomidoras ir sauksta majonezo surisimui. tada suvynioju, pamirkau kiausinio plakiny,apvolioju dziuveseliuose ir verdu aliejuje. laaabai skanu