Įkraunama...
Įkraunama...

Krabų lazdelės

idarytos krabu lazdeles
user posted image
nesaldytas krabu lazdeles isvyniojam, uztepam pikantiska misraine, suvyniojam, i saldytuva siek tiek ir skanaus
user posted image

idaryti pomidorai
user posted image
pomidorus isvalom nuo seklyciu, issausinam ir idedam idara: skumbre, kiausiniai, marinuoti agurkeliai ir majonezas
user posted image
Atsakyti
krabu lazdeles, pomidoras, agurkas, paprika, poras, prieskoniai, virtas kiausinis, ryziai, majonezas nepagailint ir viskas sitas yra ismaisoma man tai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
As darau tokius suktinukus kaip virsuje parodyta, tik ta misraine (kiausiniai, suris, majonezas ir cesnakai) pertrinu su blenderiu, kol gaunasi tokia kosyte be jokiu gumuliuku thumbup.gif
Atsakyti
man visai nebloga misraine yra su krabais paprasta,bet skani:as perku tik snieginius krabus,juos susmulkinu,virti kiausiniai,pomidorai ir majonezas,krapai,pipirai thumbup.gif
Atsakyti
o man skani misraine su krabais tokia:

krabu lazdeles
pomidorai
kumpelis (aukstaiciu kepsnys pvz)
krapai (nepagaileti)
prieskoniai
majonezas (neriebus)

tokios gaivios gaunasi, as pavasarejant daznai gaminu thumbup.gif
Papildyta:
kucioms mama dare idarytas krabu lazdeles dziovintais grybais su svoguniukais clap_1.gif
Atsakyti
As gaminu dazniausiai "rafaelo" kai lieka nedaug krabu lazdeliu, jas sutarkuoju, is pikantiskos misraines ( kiausinis, suris, majonezas) padarau kokius noriu rutuliukus ir apvolioju sutarkuotose krabu lazdelese
Atsakyti
QUOTE(winterlady @ 2005 07 27, 20:22)
Anksciau darem keptus keptuvej su aliejum. Tas krabu lazdeles susukdavom i sluoksniuota tesla (pati nedarau, o perku parduotuvej)

O mieline tesla ar bemiele perki?
Atsakyti
QUOTE(vaidusee @ 2009 03 13, 14:05)
O mieline tesla ar bemiele perki?

geriau bemiele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 03 13, 14:25)
geriau bemiele ax.gif

o kodel? maziau issipucia ar kaip? g.gif
Atsakyti
Ilgai pas mane saldytuve gulejo konservuota krabu mesa. vis nesugalvodavau ka is jos skaniai pagaminti. prisirankiojau ideju ir pietums iskepiau burnoj tirpstancius blynus thumbup.gif MB ir vaikas taip juos valge, kad vos spejau kepti biggrin.gif

KRABU MESOS BLYNAI

2 skardines po 170 g smulkintos krabu mesos
1 kiausinis
2 saukstai majonezo (as dejau helmans)
1 a.s. nepilnas kepimo milteliu
truputis pieno
citrinos sulciu irgi truputi
svogunu laisku
pipiru
druskos
miltu

Krabu mesa nuvarvinti, ideti lengvai isplakta kiausini ir likusius produktus. kepti nedidelius blynelius aliejuje. valgyti su majonezo ir keciupo padazu. skanaus essen.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2009 01 20, 19:45)
As gaminu dazniausiai "rafaelo" kai lieka nedaug krabu lazdeliu, jas sutarkuoju, is pikantiskos misraines ( kiausinis, suris, majonezas) padarau kokius noriu rutuliukus ir apvolioju sutarkuotose krabu lazdelese

as taippat daau tik i vidu dar ispaudziu rauginto agurkelio gabaliuka. per baliuka sis uzkandis labai graziai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
pirmiausia tai as juos vienus labai megstu...poto darau tokias salotas, krabu lazdeles pjaustytos gabaliukais, virtas kiausinis, poras, zalias agurkas su majonezu...labai skanu ir sotu rolleyes.gif
Atsakyti