Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic

Ar is airBaltic'o saito uzsisakyti isankstini karsta maista butina atsiskaityti kreditine kortele, ar jie priima ir paprasta?
Atsakyti
airbaltic perzegnojau kaire ranka schmoll.gif
mes su vyru 2007m.rugsejo men. pirkome bilietus i dublima su persedimu kopenhagoje, ir atgal su persedimu. 2007m.gruodzio 19d nuejome i agentura "delta servis" pasiklausti del bagazo, nes ant eletroniniu bilietu nebuvo jokios info. Is rygos isskridome ir niekas nesake bus griztant bus problemu. Dar man tame "delta servis" pasake, kad gizimo laikas (lt laiku 1.00 nakties) airijos laiku 23.00 nakties. griztant namo atvaz dubline i oro uotas ir paaiskeja, kad niekada nera buve tokiu laiku tokio skrydzio i ryga blink.gif . kagi, teko uz savo lt 5 valandom pasiimti kambari viesbutyje. ryte vel grizime i oro uosta su didziausiais truksmais issikovojome, kad airbaltic mus parskaridintu i vilniu, nebe i ryga. rasiau airbaltic laiska, kad kreipsiuos i teisma del zalos ir nuostoliu atlyginima, bet tos kompanijos negaliu paduoti i teisma, nes lt jis nera juridinis asmuo.
Papildyta:
oro uosto darbuotojai buvo pakraupe, kaip galejo irasyti tokius bilietus ir kaip rygos oro uostas nemate jokios klaidos.
Atsakyti
O man vėl siunčia naujienlaiškius, nors buvau rašius tiesiai jiems ir žadėjo užblokuoti, kad nesiųstų. Tik tiek, kad siunčia lietuvių, ne latvių kalba ir laiku.
Atsakyti
Airbaltic skris iš Vilniaus į Palangą, bei iš Palangos ir Vilniaus į Kauną
http://blog.lrytas.l...lniaus-i-kauna/
Atsakyti
Gal kas žinot, kokį kortelės aptarnavimo mokestį taiko airBaltic?
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2009 12 18, 11:41)

Iš mano praktikos biggrin.gif O buvo taip biggrin.gif
1. Kai mokėjau debetine Vilniaus banko Visa Virtuon kortele, tai bankas nuskaičiavo beveik 68 lt mokesčių cool.gif
2. Kai mokėjau kreditine Swedbanko Master Card jokių papildomų mokesčių nebuvo, tik buvo maždaug dviem savaitėm rezervuota mokėtina suma, kuri atėjus paskirtai datai ir buvo nuskaičiuota. E-bilietus gavau iškarto po korteles indentifikavimo o ne po pinigų nuskaitymo thumbup.gif

Taigi 2 variantas manau geresnis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 18 gruodžio 2009 - 15:31
Jofky, dėkui 4u.gif Keliems asmenims pirkote bilietus ir kokia maždaug suma buvo blush2.gif

Visada pirkdavau per greitai.lt arba tiesiai.lt, o šį kartą reikia pirkti iš airBaltic tiesiogiai, nes gali prireikti bilieto keitimo, tai noriu pasirinkti su šia opcija.

Deja, turiu tik Visa Virtuon. Radau kažkokį seną straipsnį, kad aptarnavimo mokestis priklauso nuo užsakymo sumos g.gif Iki 4%. (Man gaunasi virš 5000 lt, tai visai nesinorėtų dar 200 lt už koretelės aptarnavimą mokėti blush2.gif )

SM senesnėje temoje lyg buvo rašyta apie 13Lt mokestį asmeniui už skrydį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vjz @ 2009 12 07, 17:23)
airbaltic perzegnojau kaire ranka  schmoll.gif
mes su vyru 2007m.rugsejo men. pirkome bilietus i dublima su persedimu kopenhagoje, ir atgal su persedimu. 2007m.gruodzio 19d nuejome i agentura "delta servis" pasiklausti del bagazo, nes ant eletroniniu bilietu nebuvo jokios info. Is rygos isskridome ir niekas nesake bus griztant bus problemu. Dar man tame "delta servis" pasake, kad gizimo laikas (lt laiku 1.00 nakties) airijos laiku 23.00 nakties. griztant namo atvaz  dubline i oro uotas ir paaiskeja, kad niekada nera buve tokiu laiku tokio skrydzio i ryga blink.gif . kagi, teko uz savo lt 5 valandom pasiimti kambari viesbutyje. ryte vel grizime i oro uosta su didziausiais truksmais issikovojome, kad airbaltic mus parskaridintu i vilniu, nebe i ryga. rasiau airbaltic laiska, kad kreipsiuos i teisma del zalos ir nuostoliu atlyginima, bet tos kompanijos negaliu paduoti i teisma, nes lt jis nera juridinis asmuo.
Papildyta:
oro uosto darbuotojai buvo pakraupe, kaip galejo irasyti tokius bilietus ir kaip rygos oro uostas nemate jokios klaidos.

Neimanoma israsyti bilieto "su klaida", gali buti, kad reisas buvo nuimtas arba laikas pakeistas, bet apie tai privalejo informuoti arba 1) airbaltic, jei per airbaltic puslapi pirkta arba 2) kelioniu agentura, kiek supratau, tai buvo pirkta per "delta interservis". Jeigu aviakompanija keicia laikus/atsaukia skrydi ar daro kokius dar pakeitimus, agentura gauna pranesima ir privalo keleivi laiku informuoti.
Bet kuriuo atveju jums turejo buti pasiulyta nakvyne, jei skrydis buvo keistas ar atsauktas ir jums apie tai laiku nepranese. I teisma galima kreiptis, nezinau koks senaties terminas yra taikomas tokiems atvejams. mirksiukas.gif
cia placiau apie keleiviu teises.

QUOTE(gummy bear @ 2009 12 18, 11:41)

15LTL (5 EUR) uz viena skrydi (jei skrendi Vilnius-Ryga-Paryzius, tai bus jau 30Lt).

QUOTE(Jofky @ 2009 12 18, 16:30)
Iš mano praktikos  biggrin.gif O buvo taip  biggrin.gif
1. Kai mokėjau debetine Vilniaus banko Visa Virtuon kortele, tai bankas nuskaičiavo beveik 68 lt mokesčių  cool.gif

blink.gif O nebandet issiaiskinti, uz ka TIEK?? As turejau Visa Virtuon pries metus ar dvejus, atsiskaitinedavau ir airbaltic puslapyje, ir per paypal visokiom valiutom, niekada nenurasinedavo tokiu kosminiu sumu wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 18, 17:27)

blink.gif O nebandet issiaiskinti, uz ka TIEK?? As turejau Visa Virtuon pries metus ar dvejus, atsiskaitinedavau ir airbaltic puslapyje, ir per paypal visokiom valiutom, niekada nenurasinedavo tokiu kosminiu sumu wacko.gif

Mano sesuo irgi su Visa Virtuon viską perka ir nėra tokių sumų už aptarnavimą, aš naudoju SEB banko Visa Clasic debetinę ir irgi jokių papildomų mokesčių bankas neatskaičiuoja. g.gif
Atsakyti
Na gali bankas atskaiciuoti uz valiutos konvertavima, bet turi buti labai didele suma, kad tiek "prikonvertuotu" g.gif
Man su Virtuon nenuskaiciuodavo uz konvertavima nieko, skaiciuodavo pagal tos dienos banko kursa valiutos.
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 18, 19:21)
Na gali bankas atskaiciuoti uz valiutos konvertavima, bet turi buti labai didele suma, kad tiek "prikonvertuotu" g.gif
Man su Virtuon nenuskaiciuodavo uz konvertavima nieko, skaiciuodavo pagal tos dienos banko kursa valiutos.

Nežinau kodėl, parašiau tik faktus ax.gif Dar karta pakartosiu tik konkrečiau 4u.gif

Pirmas pirkimas buvo rugsėjo 15 d. du bilietai po 97,46 EUR, nuskaičiavo nuo Visa Virtuon mokesčių už 68 Lt tai gaunasi kiekvienam bilietui po 34 Lt
Kitas bilietas buvo pirktas lapkričio 19 d. už 85,47 EUR su Master card į tos pačios dienos tą patį reisą, mokesčių jokių nenuskaičiavo rolleyes.gif
Abi sąskaitos yra LT su galimybę automatiškai konvertuoti ir nuskaičiuoti reikiama valiutą. O kodėl taip skirtingai aš tikrai nežinau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Frosted @ 2009 12 18, 18:27)
cia placiau apie keleiviu teises.
15LTL (5 EUR) uz viena skrydi (jei skrendi Vilnius-Ryga-Paryzius, tai bus jau 30Lt).

Banko išraše operacija įvardinta kaip "Pinigų pervedimas internetu" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2009 12 18, 19:20)

Banko išraše operacija įvardinta kaip "Pinigų pervedimas internetu"  rolleyes.gif

Aš neseniai dariau pervedimą internetu ir man nuskaičiavo tik vieną litą. Tiesa dariau Lietuvoje, bet irgi nemažą sumą.
Atsakyti