Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic

QUOTE(Frosted @ 2010 03 17, 21:48)
Keista.. Gal i Madrida is Prahos ne Cekai skrido o koks nors Spanair? Gal del to?  g.gif

Ne, su čekais skrido. Sakė, kad užsiregistravo ryte Vilniuje.
Papildyta:
QUOTE(Limitless @ 2010 03 18, 17:33)
O internetu neleidžia į Amsterdamą iš Vilniaus registruotis? g.gif

O čia su kokio oro linijom. Kiek žinau Vilniuje tupia Estonian Air lėktuvas Talinas-Amsterdamas ir atgal skrendant taip pat, tai gal už tai.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 03 17, 23:55)
Ooo, kaip aš pasiskraidžiau su Airbaltic'u. biggrin.gif Pirma patirtis - iš pradžių atidėtas skrydis, paskui iš viso atšauktas. biggrin.gif Galiausiai nukreipė per Rygą,

Įprastas fokusas pas airbaltiką. Stoties „dušmanų“ principas - važiuosim, kai prisirinks keleivių. Norimas užpildymas nepasiektas -> skrydį normaliu lėktuvu atšaukiam „dėl techninių priežasčių“, siunčiam visus parpalu per Rygą. Tuo pačiu ir savam oro uostui duosim uždirbt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RoadWarrior: 18 kovo 2010 - 22:18
QUOTE(RoadWarrior @ 2010 03 18, 23:17)
Įprastas fokusas pas airbaltiką. Stoties „dušmanų“ principas - važiuosim, kai prisirinks keleivių. Norimas užpildymas nepasiektas -> skrydį normaliu lėktuvu atšaukiam „dėl techninių priežasčių“, siunčiam visus parpalu per Rygą. Tuo pačiu ir savam oro uostui duosim uždirbt.

Aš irgi kažkaip pamaniau, kad čia gal jų tokia taktika dėl ne itin gausaus keleivių skaičiaus... Man tai ką, galutinė stotelė Kopenhaga, spėjau reikalus susitvarkyti nors ir pusę dienos pavėlavus, bet kitiems tai buvo jungiamasis skrydis į Ameriką... unsure.gif
Atsakyti
geras, neteko tokipo bajerio patirt, o vieną kart kai skridau tai tiksliai mažiau nei pusę lėktuvo tebuvo iš rygos, į Briuselį, keista buvo ,nes paprastai būna pilnas.
Atsakyti
laba ryta!! assa.gif

Dar vienas kvailas klausimukas (galima/negalima) is mano darzines. Norejau paklausti kaip del vaistu? ar visokias piliules, tabletes galima veztis?
Atsakyti
QUOTE(auruuu @ 2010 03 19, 09:55)
laba ryta!!  assa.gif

Dar vienas kvailas klausimukas (galima/negalima) is mano darzines. Norejau paklausti kaip del vaistu? ar visokias piliules, tabletes galima veztis?

isimesk i lagamina ir vezkis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolių Delčia: 19 kovo 2010 - 11:59
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2010 03 19, 11:59)

Aš būtiniausių kelias tabletes visada turiu su savimi ir tikrai niekas nekimba.
Atsakyti
Na va šiandien atkeliavo mano žalia baltic miles kortelė. Pirmas skrydis po registravimosi buvo 02.15 taigi truputį daugiau nei mėn.
Atsakyti
ai, man tai toks prikolas su tom Baltic Miles kortelem. Uzsisakiau, po kiek laiko gavau. Po dar poros savaiciu dar viena kortele gavau. lotuliukas.gif Ir dar ne viskas, dar po keletos dienu ir trecia atsiunte doh.gif lotuliukas.gif Cia jauciu kokia sistemos klaida...
Dabar 3 turiu - 2 su vienodais numeriais, 3-ia su kitokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auruuu @ 2010 03 19, 07:55)
laba ryta!!  assa.gif

Veziausi nemaza kieki (po viena ar kelias pakuotes ivairiu) rankiniam bagaze - jokiu problemu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(auruuu @ 2010 03 19, 08:55)
laba ryta!!  assa.gif

Tai žinoma,kad galima. Gi nei aštrus daiktas, nei skystis.

QUOTE(Obuolių Delčia @ 2010 03 19, 12:59)

g.gif g.gif g.gif o gal žmogus be lagamino....

QUOTE(grange @ 2010 03 19, 13:34)
Na va šiandien atkeliavo mano žalia baltic miles kortelė. Pirmas skrydis po registravimosi buvo 02.15 taigi truputį daugiau nei mėn.

O aš išvis neskridau ir vis vien atsiuntė lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2010 03 19, 18:07)
ai, man tai toks prikolas su tom Baltic Miles kortelem. Uzsisakiau, po kiek laiko gavau. Po dar poros savaiciu dar viena kortele gavau.  lotuliukas.gif  Ir dar ne viskas, dar po keletos dienu ir trecia atsiunte doh.gif  lotuliukas.gif  Cia jauciu kokia sistemos klaida...
Dabar 3 turiu - 2 su vienodais numeriais, 3-ia su kitokiu biggrin.gif

Palauk dar savaite, gal kas savaite gausi po kortele dabar lotuliukas.gif
Atsakyti