Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic

Ei! Ka daryt? niekaip i 8kg nesutilpsiu!! Ar svere kamnors vilniuje rankini bagaza?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

labai atsiprasau kad neturiu kantrybes skaityti visa tema, mazdaug perzvelgiau, tai dar nroeciau pasitikslinti del keliu dalyku. visada skrisdavau su ryanair, tai mastau ar su airbaltic kas nors kitaip ax.gif gal kas pakomentuosit 4u.gif

1.Kiek rankiniam bagaze gali but skysciu? kiek pamenu ne daugiau nei po 100ml buteliukai turi but ir bendroj sumoj turi nevirsyti 1 litro? g.gif

2.Nusipirkau bilieta ir gavau patvirtinima i emaila. Skrisiu 31d atrodo kazkur 18val is Londono i Vilniu. Tai kada bus galima uzsiregistruoti internetu? Negi tik ta pacia diena po 12 val dienos g.gif kazkaip mazai laiko, as 12 val jau beveik namus turiu palilkt kad i oro uosta speciau g.gif

3.Ar labai kabinejasi jei rankinis bagazas truputi didesnis ar sunkesnis? ax.gif del ismatavimu tai nusipirksiu tase kad nebutu per didele, bet va del kilogramu, tai nujauciu galiu virsyt kokias 3 blush2.gif

nors blogiausiu atveju apsirengsiu visus rubus ant saves biggrin.gif bet nenoreciau taip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupse: 25 kovo 2010 - 06:02
QUOTE(Pupse @ 2010 03 25, 06:41)
Sveiki 4u.gif

labai atsiprasau kad neturiu kantrybes skaityti visa tema, mazdaug perzvelgiau, tai dar nroeciau pasitikslinti del keliu dalyku. visada skrisdavau su ryanair, tai mastau ar su airbaltic kas nors kitaip ax.gif gal kas pakomentuosit 4u.gif

1.Kiek rankiniam bagaze gali but skysciu? kiek pamenu ne daugiau nei po 100ml buteliukai turi but ir bendroj sumoj turi nevirsyti 1 litro?  g.gif

2.Nusipirkau bilieta ir gavau patvirtinima i emaila. Skrisiu 31d atrodo kazkur 18val is Londono i Vilniu. Tai kada bus galima uzsiregistruoti internetu? Negi tik ta pacia diena po 12 val dienos  g.gif kazkaip mazai laiko, as 12 val jau beveik namus turiu palilkt kad i oro uosta speciau  g.gif

3.Ar labai kabinejasi jei rankinis bagazas truputi didesnis ar sunkesnis?  ax.gif del ismatavimu tai nusipirksiu tase kad nebutu per didele, bet va del kilogramu, tai nujauciu galiu virsyt kokias 3  blush2.gif

nors blogiausiu atveju apsirengsiu visus rubus ant saves biggrin.gif bet nenoreciau taip ax.gif

1, Taip
2, registracija prasideda dieną prieš skrydį 12 val. man leido dar ankščiau registruotis sistema
3, Vakar gryžau Ryga-Stambulas-Ryga. Lėktuvas nevėlavo nė minutės. Išmatavimų niekas netikrino ir nesvėrė rankinio bagažo, bet buvo visur pilna info apie išmatavimus ir leidžiama svorį, svarstyklės, ir gabaritui pasitikrinti ir spec.formos
Atsakyti
Sveikuciai

Perskaiciau sia visa tema blink.gif ir nebezinau jei ka galvoti jau apie mano isrinkta Airbaltica g.gif . Geguzes 29 skrendame is Vilniaus i Chikaga per Kopenhaga. Maza to kad kelione gaunasi nemaza, tai dar ir visokiu nuotikiu galima tiketis blink.gif

Iskylo man toks klausimelis... ir ne vienas... unsure.gif

1. Ar skrendant i JAV galima registruotis skrydziui internetu?

2. Kai gavau patvirtinima del apmokejimo uz bilieta, e-meile buvo parasyta jog:
"Bagažas: 2*23kg. registruojamo bagažo (krovinių sk.) ir 5 kg. rankinio bagažo su savimi, į lėktuvo saloną..
*** Svarbu! *** Registracija oro uoste į aviakompanijos Air Baltic skrydžius papildomai kainuoja 5 EUR. Mokestis netaikomas programos "Baltic Miles" nariams (jeigu dar nesate šios programos narys, juo galite tapti užpildę lojalumo programos dalyvio anketą registracijos oro uoste metu).". Su tai 5 eurais viskas aisku, be to uzsakiau kortele ax.gif , bet del bagazo.... as nieko nebesuprantu.... Tai ar as galiu su savimi veztis tuos 2 chemodanus ar reikia moketi tuos papildomus pinigus uz juos....? doh.gif

gal kas atsakys... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksana76: 27 kovo 2010 - 23:18
nu iš to,kas parašyta aš suprantu, kad gali turėti du lagaminus, kuriuose ne daugiau 23 kg.
ir negali turėt vienam pvz 40 , o kitam 6. turi būt po 23.
nes paprastai ilgiems skrydžiams leidžia po du.
mes kai skridom į Etiopiją su lufthansa, tai irgi šiaip tik vienas, bet yra parašųyta, kad jav, afrika, galima po du lagaminus, tai mes taip ir turėjom, plius 10prie savęs.
Atsakyti
Gal kartais kas zino koks yra Airbaltic'o e-meilas? Kazko niekur nerandu, tik Vilniaus tel numeriai parasyti. Pas mus Klaipedoje biuro adresa radau, o tel nera g.gif. Net googlis nieko neranda g.gif. Buvau cia radus dez@airbaltic.com berods ar .net, bet atejo atsakymas kad nera tokio mailo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksana76: 28 kovo 2010 - 09:36
Nesuprantu, kodėl airbaltice neduoda pirkt kai kurių skrydžių unsure.gif Tai kam aplamai juos skelbia? Išmeta tokį dalyką:
Deja, negalime patvirtinti skrydžio kainos, kurią Jums pasiūlėme. Kartais bilietai į pasirinktą skrydį arba už pasirinktą kainą yra parduodami dar tebevykstant rezervavimui. Apgailestaujame dėl šio nepatogumo ir prašome pasirinkti kitą kainą ir/arba skrydį.
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2010 03 28, 10:35)
Gal kartais kas zino koks yra Airbaltic'o e-meilas?

Ju puslapyje prie kontaktines informacijos yra atstovybes pdf formate, ten radau reservations@airbaltic.lv ir vnoreservations@airbaltic.com
Atsakyti
Na cia kiek suprantu del rezervacijos... o gal koks yra informacijai gauti mirksiukas.gif

Ir dar.... Na nejau apie airbaltic'a yra TIK blogi atsiliepimai?... Gal yra tokiu kam patiko ju paslaugos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2010 03 28, 11:14)
Na cia kiek suprantu del rezervacijos... o gal koks yra informacijai gauti  mirksiukas.gif

Ir dar.... Na nejau apie airbaltic'a yra TIK blogi atsiliepimai?...  Gal yra tokiu kam patiko ju paslaugos?  mirksiukas.gif

Aš likau labai patenkinta AirBalticu, neturiu nei vieno priekaišto jiems, tačiau jų paslaugomis teko naudotis pakolkas tik vieną kartą. Ir tikiuosiu kad dar teks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2010 03 28, 10:35)
Gal kartais kas zino koks yra Airbaltic'o e-meilas?
QUOTE(Oksana76 @ 2010 03 28, 11:14)
Na cia kiek suprantu del rezervacijos... o gal koks yra informacijai gauti  mirksiukas.gif

Mėgink štai čia rašyti klausimą, nes kitaip kažin ar pavyks juos pasiekti. Aš tesugebėjau tuo mokamu telefonu doh.gif subendrauti. Pusę to laiko muzikėlės praklausiau, nes mergelė vis bėgiojo su kolegom pasitarti mad.gif Galiausiai atsakymas į mano klausimą buvo "aš manyčiau, kad gal..."
Atsakyti
Sveiki, turiu kelis klausimus, del AirBaltic, vykdomu skrydziu, tikiuosi padesit man rasti atsakymus.

1. Situacija. Mano vyras per Velyku sventes nori gryzti namo, nes netiketai gavo atostogu. Skrydis turetu buti is Alesuno (Norvegijos) i Ryga. Taciau, visi bilietai sventems isparduoti. Radau tinkanti bilieta Is Alesundo i Helsinki per Ryga. Sakykit ar galima tiesiog islipti Rygoje sumokejus uz visa skrydi ir netesti skrydzio i Helsinki? Skrydis vykdomas su persedimu i fokker kompanijos lektuva Rygoje.

2. Esu girdejus, kad nesiojamas kompiuteris i rankinio bagazo kieki nesumuojamas. Kaip yra AirBaltic kompanijoje?

3. Pati balandzio pabaigoje skrisiu su kudikiu. Ar galima i salona nestis vaikui gerimo su buteliuku ir ar galima tuos nemokamus kudikio bagazo 10 kg. priskaiciuoti prie savo. Tarkim, kad is viso bus 1 bagazas 30 kg. o ne 2 bagazai kur butu vienam 20 kg. o kitam 10?

Dekoju uz informacija 4u.gif
Atsakyti