Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic

sveiki, pries pora dienu gavau balticmiles kortele kuri buvo uzsakyta net jau nebepamenu kada (kazkada rudeni) g.gif bet per ta laika mano pavarde pasikeite, kazi ar tai tures itakos ar reikia kazkaip nauja uzsisakinet? g.gif
Atsakyti
Labutis, turiu klausimeli smile.gif Rytoj skrydis, tai skubu del atsakymo blush2.gif Ar galima veztis sampno buteli registruotam bagaze? Ar nieko neatsitiks ir ar galima veztis?
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 03 20, 15:43)
As sakyciau ne naujos korteles reikia, o tavo korteleje pavarde pakeisti.  g.gif Nes jei kazkiek myliu sukaupei, tai turetu sakyciau nemokamai pakeisti ir pavarde  g.gif

kolkas nesu nieko prikaupusi, bet kaip suprantu kortele esmes neturi, tik jos numeris. Tai gal taip ir paliksiu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2010 03 20, 14:22)
Labutis, turiu klausimeli  smile.gif Rytoj skrydis, tai skubu del atsakymo  blush2.gif  Ar galima veztis sampno buteli registruotam bagaze? Ar nieko neatsitiks ir ar galima veztis?

registruotam aišku,kad gali vežtis, su savim nepasimtum tik.
na atistikti tik gali tai, kad suduš, bet jei protingai susuksi lagamine nieko neatsitiks. paskutinį kart skrisdama turėjau du dūžtamus butelius, bet susukau gerai į laikraštį, tada į rubūs, ir į maišą, ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2010 03 20, 15:22)
Labutis, turiu klausimeli  smile.gif Rytoj skrydis, tai skubu del atsakymo  blush2.gif  Ar galima veztis sampno buteli registruotam bagaze? Ar nieko neatsitiks ir ar galima veztis?

Mes iš Paryžiaus du šampano butelius vežėmės vienam lagamine ir nieko nenutiko. Aišku buvom susukę į rūbus.
Atsakyti
QUOTE(keite @ 2010 03 20, 16:22)

Veztis tai galima, tik jei sudus bus baisiai nemalonu mirksiukas.gif

QUOTE(Forma @ 2010 03 20, 16:27)
kolkas nesu nieko prikaupusi, bet kaip suprantu kortele esmes neturi, tik jos numeris. Tai gal taip ir paliksiu. Aciu  4u.gif

Anksciau kai buvo Eurobonus korteles, turejo vardas sutapti rezervacijoje su nurodytu ant korteles, kitaip taskai neprisiskaiciuodavo wink.gif Kitaip bet kas tavo numeriui galetu taskus kaupti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(auruuu @ 2010 03 19, 08:55)
laba ryta!!  assa.gif

Dar vienas kvailas klausimukas (galima/negalima) is mano darzines. Norejau paklausti kaip del vaistu? ar visokias piliules, tabletes galima veztis?

Vaistus visada reikia vežtis originalioje pakuotėje. Kad nekiltų klausimų, kas per tabletės skaidriame maišelyje:)
Atsakyti
"Internetinė registracija šiam maršrutui šiuo metu negalima. Maloniai prašome Jūsų atvykti į registraciją, esančią oro uoste."

tai ka man dabar daryt? moket pinigus rytoj? gun_bandana.gif

blush2.gif jau radau, kad skrendant i Londona registracija negalima. o tada klausimukas. kur man eiti jei turiu rik rankini bagaza? vis tiek laukti prie ten, kur bagaza atiduoda?
Atsakyti
QUOTE(auruuu @ 2010 03 24, 19:23)
blush2.gif  jau radau, kad skrendant i Londona registracija negalima. o tada klausimukas. kur man eiti jei turiu rik rankini bagaza? vis tiek laukti prie ten, kur bagaza atiduoda?

Taip, nes tau reikia užsiregistruoti skrydžiui.
Atsakyti
man toks klausimelis iskilo g.gif jei skrydziui registruojiesi internetu kaip daroma su registruojamu bagazu? unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
bet tai galetu but kazkur pranesta, kad skrendant i Londono registracija internetu nevykdoma..
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2010 03 24, 19:40)
man toks klausimelis iskilo  g.gif  jei skrydziui registruojiesi internetu kaip daroma su registruojamu bagazu?  unsure.gif  blush2.gif

Priduodi kaip įprasta oro uoste, o jie kompe mato, kad esi registruota internetu. Einant į lėktuvą parodai tą registracijos lapą.
Atsakyti