Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic

o sakykit kai blietus rezervuoj ituoj pat reikia sumokėt? ar galima rezervuot ir sumokėt truputi veliau po keliu dienų?
Atsakyti
QUOTE(Paslaptis* @ 2010 05 15, 22:25)
o sakykit kai blietus rezervuoj ituoj pat reikia sumokėt? ar galima rezervuot ir sumokėt truputi veliau po keliu dienų?

Nepamenu kad būtų leista atidėt mokėjimą. Kaip rašo kad kol pildysit duomenys gali nebelikti bilietų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 15 gegužės 2010 - 22:36
Mes kai savo rezervavomes tai buvo parasyta, jog susimoketi reikia per 3 dienas. Tik aisku, kuo anksciau susimokesite tuo geriau, nes gali bilietu nebelikt ir paprasciausiai panaikins jusu rezervacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptis* @ 2010 05 15, 22:25)

QUOTE(Oksana76 @ 2010 05 16, 06:55)
Mes kai savo rezervavomes tai buvo parasyta, jog susimoketi reikia per 3 dienas. Tik aisku,  kuo anksciau susimokesite tuo geriau, nes gali bilietu nebelikt ir paprasciausiai panaikins jusu rezervacija  mirksiukas.gif

Jei per kelioniu agenturos puslapi rezervuojiesi, tai kai kurios leidzia per pora dienu issipirkti bilieta, bet kelioniu agenturos ir mokesti savo uzdeda, ir tu su uogytem e-desertiniu kainu nebuna ten mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaistus tai galima turėti rankiniam bagaže. Prie jų niekas nekimba.
O kosmetikos aš beveik nenaudoju- tai susidedu į registruotą bagažą. Apskritai kelionėse leidžiu poilsį ir odai nuo kosmetikos. Ir niekaip nesuprantu tų moterų, kurios baigiantis skrydžiui eina su kosmetinėm į tualetą dažytis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 05 16, 15:36)
kur skrendat jei ne paslaptis? Nors dabar sezonas prasideda, tai tuoj i niekur nebebus nuolaidu..  schmoll.gif

iš Rygos į Baku biržėlio pabaigoj....
Papildyta:

žmonės nu paaiškinkit jus man nesusipratėlei nes jau nieko nebe suprantu doh.gif

kai prašiaufirmos juk pasiūlytu man pigiausius variantus bilietu na man siūle bet kelionės laiką nurodė max 3,5h o kodėl kai žiūriu tinklapiuose tai man neregeta laiką rodo unsure.gif

ar teisingai suprantu tai juk iš Rygos lėktuvas išskristu 17:40 o Baku būtu 23:35 ??? blink.gif tai juk gaunasi apie 6 valandos unsure.gif

vnž nieko nesuprantu padėkit išsaiškint...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Paslaptis* @ 2010 05 16, 17:05)
ar teisingai suprantu tai juk iš Rygos lėktuvas išskristu 17:40 o Baku būtu 23:35 ???  blink.gif  tai juk gaunasi apie 6 valandos  unsure.gif

Nepamirškit laiko zonų skirtumo, Ryga yra GMT+2, Baku - lyg ir GMT +4 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 05 16, 17:11)
Nepamirškit laiko zonų skirtumo, Ryga yra GMT+2, Baku - lyg ir GMT +4 mirksiukas.gif

aš tu juostu nesuprantu geda na bet taip yra blush2.gif žinau juk Bakų ir mūsų yra dvi valandos skirtumas , ty jeigu mas mus 10h pas juos 12...

jei nesunku man aiškiai pasakykit pagal mūsų laiką ( jei nusimanot) kelinta išskrysčiau iš Rygos ir kada bučiau Baku? blush2.gif
Atsakyti
Visus laikus rašo pagal vietinį laiką, tai kaip ir rašėte, išskrendate Rygos laiku 17:40, ore persukat laikrodį pora valandų priekin ir nusileidžiat Baku jau 23:35 vietos laiku. Jei nepersuksit, bus 21:35 pagal tą pačią Rygą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2010 05 16, 17:18)
Visus laikus rašo pagal vietinį laiką, tai kaip ir rašėte, išskrendate Rygos laiku 17:40, ore persukat laikrodį pora valandų priekin ir nusileidžiat Baku jau 23:35 vietos laiku. Jei nepersuksit, bus 21:35 pagal tą pačią Rygą mirksiukas.gif

dėkui Miaška tau ...kaip supratau Rygos ir mūsų laikas vienodas? tai vis dėl to ir gaunasi skrydžio apie 3,5h? bigsmile.gif palengvėjo karsta.gif

nu man pirmas kartas tai grybauju siaubas ...prapulsiu aš tikrai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptis* @ 2010 05 16, 17:24)
dėkui Miaška tau ...kaip supratau Rygos ir mūsų laikas vienodas? tai vis dėl to ir gaunasi skrydžio apie 3,5h? bigsmile.gif  palengvėjo karsta.gif

nu man pirmas kartas tai grybauju siaubas ...prapulsiu aš tikrai  verysad.gif

Taip, Lietuvos ir Latvijos laikas vienodas - bent jau dabar biggrin.gif
O kadangi išvyksi vienu laiku, o nusileisi - jau kitu, tai ir gaunasi toks "ilgas" skrydžio laikas, o iš tikrųjų - tos pačios 3-4 val.
Neprapulsi, nenusiteik iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Siaip ir lektuve nera baisiai brangu pirkti, tik vat jei sedi gale, yra tikimybe, kad maisto neuzteks dry.gif geriau pasiprasyti kur priekyje atsisesti, jei anksti registruosies wink.gif
Kavinese Rygoje nera pigu, bet ir baisiai brangu nera, apie 30% brangiau nei pas mus, bet jei labai nori, gali koki sumustini isimesti, tikrai niekas neprisikabins. Atsigerti taip pat bunant sterilioje zonoje jau gali nusipirkti. 4u.gif
Atsakyti