Įkraunama...
Įkraunama...

airBaltic

Sveiki,
gal galit padėti. Šiandien per Air baltic puslapį pirkau mamai bilietą iš Rygos į Stokholma. Kadangi mokam iš kreditines, tai pinigai jau rezervuoti. pabaigoj pirkimo buvo parašyta, kad reikia internetu užsiregistruoti likus dienai iki skrydžio (čia prasideda registracija). Tai čia vadinas bilietą jau turim ir beliko uzsiregistruot?
Jūs ti prašau nesijuokit, nes pirmą kartą tokiais reikalais užsiimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Susena @ 2010 05 27, 16:24)
Sveiki,
gal galit padėti. Šiandien per Air baltic puslapį pirkau mamai bilietą iš Rygos į Stokholma. Kadangi mokam iš kreditines, tai pinigai jau rezervuoti. pabaigoj pirkimo buvo parašyta, kad reikia internetu užsiregistruoti likus dienai iki skrydžio (čia prasideda registracija). Tai čia vadinas bilietą jau turim ir beliko uzsiregistruot?
Jūs ti prašau nesijuokit, nes pirmą kartą tokiais reikalais užsiimu smile.gif

Elektroninį bilietą jūs gausit el. paštu (bent jau visos aviakompanijos taip daro). Bet kadangi pinigai rezervuoti- tai bilietą jūs jau turite.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 05 27, 15:42)
Elektroninį bilietą jūs gausit el. paštu (bent jau visos aviakompanijos taip daro). Bet kadangi pinigai rezervuoti- tai bilietą jūs jau turite.

Ačiū smile.gif O aš žioplė apie el paštą ir pamiršau. Tai esu gavusi patvirtinimą.
Atsakyti
QUOTE(Susena @ 2010 05 27, 16:50)
Ačiū smile.gif O aš žioplė apie el paštą ir pamiršau. Tai esu gavusi patvirtinimą.

Eilinį kartą nepagirsiu airbaltiko:) Bet neiškenčiau nesusilaikęs, kai kitame keliautojų forume perskaičiau tokius šviežius įspūdžius apie juos:

prieš 2 mėn. atšaukė vieną skrydį, šiandien dar vieną sad.gif babkių negrąžino už
pirmą dar, jeigu neimi jų siūlomo keitimo (kur iš vieno persėdimo pasidaro
3), mokėjimo kitam maršrutui neužskaito, turi mokėti iš naujo ir laukti, kol
mol grąžins pinigus.
Mergaitės prie telefono pervargusios ir įžūlios, spėju, kad daug norinčių
bendrauti ta pačia tema. Ir labai labai kyla įtarimas, kad tuos pinigus (apie 5000 Lt) jau reikia pamiršti...
Žodžiu, š...., o ne kampanija, visiškai sėdus ant puodo. Patarčiau, jei
įmanoma, vengti.

Svarbiausia, jau kelioliktą kartą tokie fokusai su jais. Ir kaip tada gerai apie juos galvoti?

Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2010 05 27, 18:37)

Svarbiausia, jau kelioliktą kartą tokie fokusai su jais. Ir kaip tada gerai apie juos galvoti?

tai tada man tiesiog pasisekė ,kad nė karto neteko susidurt su tuo per 4 skraidymo metus. aišku, tų skrydžių nebuvo tiek jau daug, po 3-4 per metus , bet nei karto nebuvo kad vėluotų, kas su bagažu ar dar kokios problemos, tai turbūt kol nesusiduri, nieko blogo negali pasakyt.
dabar pradėjo skraidyt ryainair kur man patogiau,tai turbūt dažniau skrisiu jau juo...
Atsakyti
Mums irgi iš pradžių laiką pakeitė, po to persėdimas atsirado doh.gif
dar nesiaiškinau. gerai, kad bent bilietas nebrangus.
Klausykit o kaip turint bilietą nusipirkti bagažą? Ta prasme kai pirkom bilietą per greitai.lt nebuvo kaip lagamino apmokėti. O jo reiks g.gif įmanoma?
Atsakyti
Man irgi atsauke skrydi! o svarbiausia, buvo uzsakytas vienas skrydis poto persedus kitas, tai visa laime, kad buvo skrydis i Ryga, bet vel, neaisku ar nepasikeis.
Atsakyti
QUOTE(Dianela @ 2010 05 27, 20:27)
Mums irgi iš pradžių laiką pakeitė, po to persėdimas atsirado  doh.gif
dar nesiaiškinau. gerai, kad bent bilietas nebrangus.
Klausykit o kaip turint bilietą nusipirkti bagažą? Ta prasme kai pirkom bilietą per greitai.lt nebuvo kaip lagamino apmokėti. O jo reiks  g.gif  įmanoma?

Tikrai įmanoma. Išbandyta. Štai čia. Arba tiesiog oro uoste. Beje, jei esat lojalumo programos dalyviai, kainuos berods 20 lt pigiau mirksiukas.gif nei kitiems.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 05 27, 20:21)
tai tada man tiesiog pasisekė ,kad nė karto neteko susidurt su tuo per 4 skraidymo metus. aišku, tų skrydžių nebuvo tiek jau daug, po 3-4 per metus , bet nei karto nebuvo kad vėluotų, kas su bagažu ar dar kokios problemos, tai turbūt kol nesusiduri, nieko blogo negali pasakyt.
dabar pradėjo skraidyt ryainair kur man patogiau,tai turbūt dažniau skrisiu jau juo...

Na man buvo ir veluojantis bagazas, ir apgadintas.. Tai abiem atvejais labai graziai ir pagal taisykles viska sutvarke.. g.gif Bagaza pristate, rado gan greitai, uz sugadinta lagamina sumokejo kompensacija, nes nepataisomas buvo g.gif
Tai cia matyt kaip kam pasitaiko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(RoadWarrior @ 2010 05 27, 18:37)
Eilinį kartą nepagirsiu airbaltiko:) Bet neiškenčiau nesusilaikęs, kai kitame keliautojų forume perskaičiau tokius šviežius įspūdžius apie juos

Siuo metu esu labai ant ju supykusi cool.gif Pries gera menesi uzsisakiau bilietus tiesioginiam reisui is Amsterdamo i Vilniu (ir atgal) rugpjucio menesiui, dar pasidziaugiau, kad nebrangiai, o pries pora dienu atsiunte emaila, kad tie reisai atsaukiami. Visus planus sugadino mad.gif Pasiule keisti i skrydzius per Ryga, bet kazkodel pamirso prideti Amsterdamo - Rygos segmenta. Paprasiau grazinti pinigus (internetu), ismete atsakyma""Request for refund successful". Tikiuosi, kad grazins tuos pinigus... unsure.gif O bilietus uzsisakiau dabar jau su SAS - dukart brangiau, bet gal nors tokiu fokusu nebus, kaip su airBaltic g.gif

Nors teisybes delei reiktu pasakyti, kad tuos keleta kartu, kai anksciau su jais esu skridusi, jokiu problemu nebuvo...
Atsakyti
O tai dėl kokių priežasčių jie taip dažnai tuos skrydžius atšaukia?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 05 28, 23:51)
O tai dėl kokių priežasčių jie taip dažnai tuos skrydžius atšaukia?

Nežinomi Viešpaties keliai, AirBaltic'o taip pat. ax.gif

Sako, kad kartais atšaukia netgi dėl to, kad per mažai parduota bilietų ir neapsimoka varyti lėktuvą. g.gif
Atsakyti