"Svajonėj" man nepatiko suknelės, kažkokios pilkšvos pasirodė. Buvo keletas ir labai gražių, net ne mano skoniui, tačiau merginoms, kurios nori suknelės su visokiais raukinukais ir keliasluoksniais sijonais - išsirinkti galima; aptarnavimas 7 iš 10 balų (pasijutau, lyg nelaiku atėjusi...

)
Prie Topo centro, berods, "Rūtoj" - tai tikra tiesa - bobelkos savo skonį perša išsijuosusios ir nelabai ten joms paaiškinsi, kad raukinių, plunksnų ir pasijonio su lankais nenori
"Malonume" nusivilt tikrai neteko - atėjus viena mergina matavosi suknelę, tai pasodino, davė katalogiuką pavartyti, paskui pakamantinėjo, ko tikiuosi, kokias spalvas mėgstu ir pradėjo nešti sukneles - pirma tas, kurias buvau kataloge nusižiūrėjusi, o po to ieškojo kombinacijų tarp to, kas man iš kelių suknelių labiausiai patiko

Kadangi apie kainą kalbos nepradėjau, nors mintyse buvau užsibrėžusi 800 lt ribą, tai matavausi ir už 1400 Lt ir už 500 Lt sukneles. Kai galų gale radau savają, man labiausiai ir spalvomis, ir modeliu patikusią suknelę, pasirodė, kad ji 600 lt tekainuoja

Plius dar nuolaidėlę pritaikė iš kažkokio vestuvių katalogo dalijamo santuokų rūmuose - ir "total" gavosi 550 Lt.

Dabar tik laukiu primatavimo apie 22 dieną ir tikėsiuosi, kad ji bus tokia pat graži, kaip ir tą dieną, kai ją išsirinkau