Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

man tai "Gabriele" thumbup.gif , tik vestuvines sukneles nesinuomavau, ne jos ieskojau smile.gif bet dabar tai sukneles ten pasaka.kaip tik praeita savaite gavo nauja siunta is Prancuzijos ir dar vienos salies tongue.gif cia gal biski reklamos padariau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ziemuze @ 2005 08 16, 20:00)
man tai "Gabriele" thumbup.gif , tik vestuvines sukneles nesinuomavau, ne jos ieskojau smile.gif bet dabar tai sukneles ten pasaka.kaip tik praeita savaite gavo nauja siunta is Prancuzijos ir dar vienos salies tongue.gif cia gal biski reklamos padariau doh.gif  biggrin.gif

buvau pries pusantros savaites ten nuejusi, tai visikai nieko gero nemaciau, ner net i ka ziuret
Atsakyti
"Svajonėj" man nepatiko suknelės, kažkokios pilkšvos pasirodė. Buvo keletas ir labai gražių, net ne mano skoniui, tačiau merginoms, kurios nori suknelės su visokiais raukinukais ir keliasluoksniais sijonais - išsirinkti galima; aptarnavimas 7 iš 10 balų (pasijutau, lyg nelaiku atėjusi... unsure.gif )
Prie Topo centro, berods, "Rūtoj" - tai tikra tiesa - bobelkos savo skonį perša išsijuosusios ir nelabai ten joms paaiškinsi, kad raukinių, plunksnų ir pasijonio su lankais nenori mad.gif
"Malonume" nusivilt tikrai neteko - atėjus viena mergina matavosi suknelę, tai pasodino, davė katalogiuką pavartyti, paskui pakamantinėjo, ko tikiuosi, kokias spalvas mėgstu ir pradėjo nešti sukneles - pirma tas, kurias buvau kataloge nusižiūrėjusi, o po to ieškojo kombinacijų tarp to, kas man iš kelių suknelių labiausiai patiko rolleyes.gif Kadangi apie kainą kalbos nepradėjau, nors mintyse buvau užsibrėžusi 800 lt ribą, tai matavausi ir už 1400 Lt ir už 500 Lt sukneles. Kai galų gale radau savają, man labiausiai ir spalvomis, ir modeliu patikusią suknelę, pasirodė, kad ji 600 lt tekainuoja biggrin.gif Plius dar nuolaidėlę pritaikė iš kažkokio vestuvių katalogo dalijamo santuokų rūmuose - ir "total" gavosi 550 Lt. clap.gif Dabar tik laukiu primatavimo apie 22 dieną ir tikėsiuosi, kad ji bus tokia pat graži, kaip ir tą dieną, kai ją išsirinkau ax.gif
Atsakyti
Nu smagu kad tau taip pasisekė...Matyt mes nežinojom, kad nereikia užbrėžti kainos Malonume, tai tave ir aptarnaus fainiai... biggrin.gif
Dėl Gabrielės pritariu lotutei, iš viso nėra į ką žiūrėti...
Bet va Elegancija, tai man viskam ypač aptarnavimui 10 balų iš 10...Ir suknelės visos tokios baltut baltutėlės, rodos imk ir vilkis... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliak: 16 rugpjūčio 2005 - 21:58
QUOTE(rutuliak @ 2005 08 16, 21:57)
Nu smagu kad tau taip pasisekė...Matyt mes nežinojom, kad nereikia užbrėžti kainos Malonume, tai tave ir aptarnaus fainiai... biggrin.gif
Dėl Gabrielės pritariu lotutei, iš viso nėra į ką žiūrėti...
Bet va Elegancija, tai man viskam ypač aptarnavimui 10 balų iš 10...Ir suknelės visos tokios baltut baltutėlės, rodos imk ir vilkis... biggrin.gif

taip apie eleganciaja ir as gali pasakyti tik pacius graziausiaus zodzius:)
Atsakyti
As labai Elegancija patenkinta buvau, kai atejau paiimi sukneles, mane labai graziai pasveikino ir iteike graziai supakuota buteli sampano.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2005 08 29, 19:28)
As labai Elegancija patenkinta buvau, kai atejau paiimi sukneles, mane labai graziai pasveikino ir iteike graziai supakuota buteli sampano....  thumbup.gif

oho kokie, gal labai brangi suknelė buvo
Atsakyti
Ne, visai nebrangios tos suknelės, beto ne nuo to priklauso. Ir man, ir lotutei įteikė po tokią dovanėlę, pasveikino su gražia švente...Liuks salonas... thumbup.gif
Atsakyti
Tai visoj Klaipedoj tik du salonai,kuriuose kazka grazaus issirinksi??? blink.gif kita vasara galvojam kelt vestuves gimtinej,tai idomu,kokia situacija g.gif dekui uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ambermammy @ 2005 09 01, 01:26)
Tai visoj Klaipedoj tik du salonai,kuriuose kazka grazaus issirinksi??? blink.gif  kita vasara galvojam kelt vestuves gimtinej,tai idomu,kokia situacija g.gif dekui uz patarimus 4u.gif

Visoj Klaipėdoje tikrai tik ne 2 salonai kur galėtum kažką gražaus išsirinkti, būk rami smile.gif
Savoka "gražu" labai individuali ir galbūt tu visai nieko gražaus nerasi Malonume ar toje išgirtoje Elegancijoje, o kažką įspūdingo pamatysi Fiestoje, Svajonėje ar dar kokiame mažame salone apie kurį ne daug kas žino.
Sėkmės surandant savo svajonių suknelę.
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 09 01, 08:54)
Visoj Klaipėdoje tikrai tik ne 2 salonai kur galėtum kažką gražaus išsirinkti, būk rami  smile.gif
Savoka "gražu" labai individuali ir galbūt tu visai nieko gražaus nerasi Malonume ar toje išgirtoje Elegancijoje, o kažką įspūdingo pamatysi Fiestoje, Svajonėje ar dar kokiame mažame salone apie kurį ne daug kas žino.

Labi teisingai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 09 01, 07:54)
Visoj Klaipėdoje tikrai tik ne 2 salonai kur galėtum kažką gražaus išsirinkti, būk rami  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti