Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(vIKIs @ 2005 09 01, 06:54)
Visoj Klaipėdoje tikrai tik ne 2 salonai kur galėtum kažką gražaus išsirinkti, būk rami  smile.gif
Savoka "gražu" labai individuali ir galbūt tu visai nieko gražaus nerasi Malonume ar toje išgirtoje Elegancijoje, o kažką įspūdingo pamatysi Fiestoje, Svajonėje ar dar kokiame mažame salone apie kurį ne daug kas žino.
Sėkmės surandant savo svajonių suknelę.

O pvz ar galima juose atrast neiprastu spalvu sukneliu g.gif man labiau prie dusios su raudonais akcentais arba kokiu vienetiniu g.gif nete visokiu grozybiu prisiziurejau,tai reikalavimai pakilo mirksiukas.gif perduokit linkejimai jurai,nes baisiai Klaipedos pasiilgau verysad.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambermammy: 01 rugsėjo 2005 - 23:08
Sveikutes! As nuomojausi Klaipedoje salone Malonumas 55 . Tai suknele sau galima tikrai susirast, viena labai patiko(bet ten tokia neiprasta)visa balta , o virsutinis sluoksnis ruzavas i raudonuma isiuvineta karoliukais ar pan. Kainos prieinamos, as sau isinuomavau uz 500lt.
sekmes ieskancioms
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 08 08, 15:56)
na taip, suknelę jau kovo mėn buvau išsirinkusi...
dėl Fiestos, tai...  schmoll.gif  jie ten patys apačioje tas sukneles siūna Gal ir gražios, bet kokybė tai  schmoll.gif
na bet kiekviena renkasi ten kur nori  4u.gif

dėl Fiestos tai jos ne visas sukneles siuva schmoll.gif , o šiuo metu gavo naują kolekciją iš tokių firmų kur ne bet kuris salonas įkanda thumbup.gif . O dė pačio siuvimo,tai suknelės vienetinės thumbup.gif ir jokiuose kataloguose nerasi ,kaip kam ir kainos beje įkandamos 4u.gif
Atsakyti
gal zinot ar sitie salonai turi internetinius puslapiukus? smile.gif
Atsakyti
Girdejau, kad Malonumas gavo kelias iskirtines sukneles is Kipro, kam reikia galit pasiziureti. Tiesa, sake, kad ir kainos iskirtines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika @ 2006 01 05, 15:49)
Girdejau, kad Malonumas gavo kelias iskirtines sukneles is Kipro, kam reikia galit pasiziureti. Tiesa, sake, kad ir kainos iskirtines smile.gif

na turbūt Kiprietiškos kainelės irgi smile.gif
Atsakyti
as kai ieskojau malonume,tai jau devetos suknes kainos buvo iki 1800lt
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 01 05, 19:32)
as kai ieskojau malonume,tai jau devetos suknes kainos buvo iki 1800lt

Tik jau ne visos. Mano suknele dabar jau 600 bekainuoja. O tu kiprietisku kainos tai tikrai, viras 2000 doh.gif
Atsakyti
o prieš kiek liako reikia pradėti ieškoti suknelės man dar liko pusmetis geras, gal jau po salonus laiks pradėti vaikščioti??
Atsakyti
va va as irgi galvoju kada pradet vaiksciot, nes zinot kaip bus konsultante klaus: "o kada jusu vestuves?" kai pasakai kad po 6 men" o tai dar per anksti, dar gausime nauju modeliu gal pavasari ateikite" na ir ka su tokiom daryt????
Atsakyti
Is dalies protingai sako. Nes kai issinuomoji suknele pries daug laiko, atejus vestuviu dienai, ji jau buna daug nuotaku pradziuginusi, todel rezultatas gali buti toks, kokios ne visai tikejaisi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monika: 07 sausio 2006 - 10:23
QUOTE(siamka @ 2006 01 06, 11:40)
o prieš kiek liako reikia pradėti ieškoti suknelės man dar liko pusmetis geras, gal jau po salonus laiks pradėti vaikščioti??

pavasari dazniausiai nauju modeliuku atveza,nes vasara ir pavasaris labai populiarus menesiukai vestuvem.sulyciau suknele pries kokius 2-2.5 menesiuku rinktis.
Atsakyti