Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(Sherlly @ 2009 03 16, 15:40)
Sveikos, klaipedietes,

norejau jusu pasiklausti apie Vestuviu mados salona Klapedoje, Taikos g.

Ka apie ji manote? matote vestuviu parodoje nusiziurejau viena is ju sukneliu, labai ji jau grazi  4u.gif

galvoju vaziuot i Klaipeda ja matuotis ir issinuomot, bet pati esu is Vilniaus  smile.gif

koki salona????
Atsakyti
Merginos, as cia biski gal ne i tema, bet gal kuri zinote Klaipėdos salono "Ruta" telefono numeri? blush2.gif Kazkas kazkada sake, kad tas salonas superka sukneles, tai galvoju gal verta pameginti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2009 03 30, 19:56)
Merginos, as cia biski gal ne i tema, bet gal kuri zinote Klaipėdos salono "Ruta" telefono numeri? blush2.gif  Kazkas kazkada sake, kad tas salonas superka sukneles, tai galvoju gal verta pameginti..  ax.gif

RŪTA, vestuvinių suknelių salonas Telefonas: (46) 495436
parasyk ka suzinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
as issirinkau suknele malonumas55,ir esu patenkinta,ten visad nuomuojuos progines sukneles smile.gif tikrai paradvejos pasiulo viska,ziuri kas geriausiai atrodo,kainos priklauso nuo kiek suknele jau buvo atsokusi vestuviu,labai ivairios smile.gif galima nuejus pasakyt uz kokia kaina noretum ir ka tau gali pasiulyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 03 31, 17:04)
RŪTA, vestuvinių suknelių salonas Telefonas: (46) 495436

Aciu, rytoj butinai paskambinsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 03 31, 17:04)

Pasake, kad nesuperka.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sherlly @ 2009 03 16, 14:40)
Sveikos, klaipedietes,

norejau jusu pasiklausti apie Vestuviu mados salona Klapedoje, Taikos g.

Ka apie ji manote? matote vestuviu parodoje nusiziurejau viena is ju sukneliu, labai ji jau grazi  4u.gif

galvoju vaziuot i Klaipeda ja matuotis ir issinuomot, bet pati esu is Vilniaus  smile.gif

Taikos pr. yra bemaz 7 nuomos salonai biggrin.gif , ziurint kuri turi omeny mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasele555 @ 2009 03 16, 14:08)
iki silutes vos 40km susidaro,o nuvaziuot reikia tik issirinkt,o po to pries savaite paskutiniam primatavimui.savininke pati klaipedoj gyvena,tad pries vestuves susitarus ji pati parveza suknele iki klaipedos,ir po to ir grazint jei galima

na teko nuvykti i Silute apsiziureti sukneles,na kainos geresniu sukneliu siekia daugiau kaip 1000lt.
Papildyta:
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 05, 23:41)
Man tai is visu kur buvau, labiausiai nepatiko "Malonumas55" merginos! schmoll.gif
Geras aptarnavimas merginu isgirtam "Elit", puse velnio "Glamour Butic", neskaitant keliu komentaru ir primygtino siulymo sutarti pasirasyt ir akivaizdaus nepasitenkinimo isgirdus, kad dar noriu kitur pasizvalgyt! g.gif

Na man labiausiai nepatiko salonas "Rūta" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(as_vaida @ 2009 04 12, 23:24)
Na man labiausiai nepatiko salonas "Rūta" schmoll.gif

O as butent tam salone radau savo suknele... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 13, 16:21)
O as butent tam salone radau savo suknele... ax.gif

Tai šaunu, kad radai sau suknute.man asmeniškai nepatiko nekultūringumas ir tiesiogiai "lindimas" į akis ir norėjimas "įpiršti" sukneles. sad.gif
Atsakyti
O as galiu pasakyti, kad apvaiksciojau kone visus Klaipedos salonus, isskyrus Ruta (nes man ten sukneles ziaurios, kurios matosi vitrinoje, bet cia tik mano nuomone) ir maloniausias aptarnavimas buvo Magnum Imperium, nors suknele savaja issirinkau siluteje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as_vaida @ 2009 04 13, 21:55)
Tai šaunu, kad radai sau suknute.man asmeniškai nepatiko nekultūringumas ir tiesiogiai "lindimas" į akis ir norėjimas "įpiršti" sukneles. sad.gif

Na man su tuo kazkaip neteko susidurti! g.gif Vat norejimas ipirsti suknele akivaizdziai jautesi Glamour Butik salone... unsure.gif
O ten as tiesiog nuejau, perziurejau visas suknele, issirinkau kokias 8 sukneles, pasimatavau ir pacia pirma matuota issirinkau, nes buvo kaip nulieta ant manes... bigsmile.gif Tiesiog gal, kad "naglai" snekejau, jos kazkaip nelindo i akis, o tik nese sukneles matuotis... unsure.gif
Atsakyti